Închide meniul

Dan Petrescu, dorinţă uriaşă de Anul Nou: „În fotbal s-au mai văzut minuni”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 ianuarie 2023, 8:28

Dan Petrescu, dorinţă uriaşă de Anul Nou: „În fotbal s-au mai văzut minuni

Dan Petrescu vrea un nou titlu cu CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Petrescu, dorinţă uriaşă de Anul Nou. Antrenorul campioanei vrea să câştige un nou titlu în Liga 1, dar şi să elimine Lazio în dubla din Conference League. CFR Cluj şi Lazio se vor întâlni în dublă manşă în playoff-ul de calificare în optimile Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu vrea să scrie o nouă pagină de istorie la CFR Cluj. Îşi doreşte un nou titlu de campion, dar şi o calificare în optimile de finală din Conference League. Dan Petrescu a fost implicat în toate cele 5 titluri la rând câştigate de CFR Cluj, între 2017 şi 2022.

Dan Petrescu, dorinţă uriaşă de Anul Nou

„E clar că de dorim titlul și să ajungem cât mai departe în Europa. Clar Lazio e favorită, dar în fotbal s-au mai văzut minuni și noi jucăm să ne calificăm”, a declarat Dan Petrescu pentru sport.ro.

CFR Cluj – Lazio, în play-off-ul pentru optimile UEFA Conference League

CFR Cluj se va lupta cu Lazio în play-off-ul pentru optimile UEFA Conference League. Campioana României a avut ghinion la tragerea la sorți și a dat peste cel mai greu adversar posibil. Echipa lui Dan Petrescu va avea o misiune infernală în încercarea de a se califica în optimile Conference League.

Meciul tur dintre Lazio și CFR Cluj se va disputa la Roma, pe 16 februarie 2023. Returul se va juca în Gruia, pe 23 februarie 2023.

Reclamă

CFR Cluj și Lazio s-au mai întâlnit și în sezonul 2019/2020, în grupele Europa League. Atunci, ardelenii au câștigat cu 2-1 în Gruia, pierzând apoi pe Stadio Olimpico, scor 0-1.

În urmă cu doi ani, CFR a obținut calificarea în primăvara europeană de pe locul 2. Celtic a câștigat grupa E, în timp ce Lazio a fost eliminată din competiție, de pe poziția a 3-a. Rennes a fost codașa grupei.

Neluțu Varga a dezvăluit motivul pentru care Dan Petrescu nu a mai ajuns selecționerul României

Neluțu Varga a dezvăluit de ce Dan Petrescu nu a mai ajuns selecționerul României. În urmă cu un an, antrenorul lui CFR Cluj a purtat discuții cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, dar nu s-a mai ajuns la un acord. Astfel, Edi Iordănescu a fost numit după plecarea lui Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul campioanei României a oferit detalii din interior și a recunoscut că nu și-a dat acordul ca Dan Petrescu să plece. L-a lăsat totuși pe „Bursuc” să negocieze cu șefii FRF. Avea însă o clauză de reziliere de 400.000 de euro.

Eu i-am lăsat să discute civilizat, pentru că mi-au cerut acordul, Dan fiind antrenor sub contract. Le-am spus în față că nu sunt de acord ca Dan să plece! ‘Am făcut eforturile astea financiare să te aduc la CFR ca să nu mă ruinez. Acum, când am început să ne echilibrăm, să pleci ar fi cea mai urâtă chestie pentru mine!’. Asta i-am zis lui Dan. I-am lăsat să-și facă discuția, mai ales că cine nu și-ar dori să fie selecționer…

(Reporter: Și a rămas…) Da, Dan a fost fair-play până la capăt și de aceea îl apreciez și mai mult. A fost corect, au spus-o și domnii Burleanu și Stoichiță. Ca mulțumire, de aceea i-am făcut propunere să prelungească pe încă cinci ani începând din 2024. Aștept să facem actele.

(Reporter: Îl țineți pe Dan Petrescu până vă retrageți de la CFR?) Cât vrea el. Când pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj, mă las și eu!„, a declarat Neluțu Varga pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și