Închide meniul

Dan Petrescu, la picioarele lui Denis Alibec: „E cel mai bun din România!” Motivul pentru care atacantul nu s-a impus la CFR Cluj

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 septembrie 2022, 18:34

Dan Petrescu, la picioarele lui Denis Alibec: „E cel mai bun din România! Motivul pentru care atacantul nu s-a impus la CFR Cluj

Denis Alibec poate pleca de la Farul

Denis Alibec, într-un meci pentru Farul / Hepta

Dan Petrescu l-a lăudat pe Denis Alibec, după ultimele prestații ale atacantului de 31 de ani. Antrenorul lui CFR Cluj a dezvăluit de ce colaborarea celor doi în Gruia nu a funcționat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec are patru goluri și un assist în șapte partide disputate pentru Farul în actuala stagiune. În prima parte a sezonului trecu a fost la CFR Cluj, unde nu s-a înțeles însă cu Dan Petrescu. Nu a marcat niciun gol sub comanda „Bursucului”, care a renunțat la el în perioada de transferuri din iarnă.

Dan Petrescu l-a lăudat pe Denis Alibec

Acum, Dan Petrescu este impresionat de forma lui Alibec de la Farul. Tehnicianul e sigur că problemele cu accidentările l-au împiedicat pe Denis Alibec să rupă plasele și la CFR Cluj.

Nu este un miracol, Hagi l-a pus bine fizic. Eu l-am antrenat într-un meci la Kayserispor, mi-a dat goluri și a fost cel mai bun de pe teren. Apoi s-a accidentat. La CFR am venit și era mereu accidentat. Când era accidentat dădea din mâini. Acum e bine fizic, când e bine fizic, Alibec e cel mai bun din România. Eu nu am nimic cu băiatul, el nu are nimic cu mine. Suntem okay, el este cel mai bun atacant din România în momentul de față. Foarte bine că e convocat, sigur o să ajute echipa națională forma lui!„, a spus Dan Petrescu, la ultima conferință de presă la CFR Cluj.

Într-un CFR Cluj – Clinceni 2-0, disputat în decembrie 2021, Dan Petrescu a intrat în conflict cu Denis Alibec şi a decis să-l excludă din lot pe perioadă nedeterminată. Antrenorul campioanei s-a enervat pentru că atacantul a plecat de pe bancă în minutul 70, enervat că nu a fost introdus în teren.

Reclamă

Denis Alibec a fost convocat la naționala României

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia. Denis Alibec se află printre jucătorii convocați.

Portari: Ionuț Radu (Cremonese | Italia, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0);

Fundaşi: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 8/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Vlad Chiricheș (Cremonese | Italia, 75/0), Adrian Rus (Pisa | Italia, 14/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 21/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 12/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 26/2), Mario Camora (CFR Cluj, 8/0);

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocaşi: Deian Sorescu (Rakow | Polonia, 7/0), Dennis Man (Parma |Italia, 14/4), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 25/3), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 6/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 7/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 41/2), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 54/11), Darius Olaru (FCSB, 6/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 2/0), Florinel Coman (FCSB, 5/0);

Atacanţi: George Pușcaș (Genoa | Italia, 30/8), Denis Alibec (Farul Constanța, 25/2), Florin Tănase (Al-Jazira | EAU, 14/1).

Denis Alibec, lăudat la scenă deschisă

Denis Alibec a fost analizat de către consilierul președintelui FRF, Andrei Vochin, care susține că atacantul traversează cea mai bună variantă a sa, chiar mai bună decât cea avută la Astra, acolo unde a contribuit decisiv la câștigarea titlului din 2016.

„Cert e că meciul a fost decis de Alibec, e victoria lui. Vorbim de un joc de echipă, dar asta e operă de autor. La golul trei pasează lui Sali. Sali ar trebui să înveţe acum şi să nu facă cum a făcut înainte, când Alibec era într-o poziţie bună şi el nu i-a pasat.

Este cea mai bună versiune a lui Alibec, încă de la momentul plecării lui la Inter, mai bună decât versiunea de la Astra. E mai fit, trage echipa după el, în ultimele două-trei etape a arătat asta”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și