Închide meniul

Dan Petrescu se teme de Denis Alibec, înainte de Farul – CFR Cluj: „E clar că e cel mai bun jucător al lor!”

Viviana Moraru Publicat: 20 aprilie 2023, 18:30

Reclamă
Dan Petrescu se teme de Denis Alibec, înainte de Farul – CFR Cluj: „E clar că e cel mai bun jucător al lor!

Dan Petrescu se teme de Denis Alibec, înainte de Farul - CFR Cluj

Dan Petrscu, într-o conferinţă de presă

Dan Petrescu se teme de Denis Alibec, înainte de Farul – CFR Cluj, meci care se va disputa în a cincea rundă de play-off. „Bursucul” susţine că atacantul este cel mai bun jucător din trupa lui Gică Hagi. Pe de altă parte, tehnicianul clujenilor a mai declarat că se confruntă cu mari probleme de lot, înaintea duelului de la Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul – CFR Cluj este derby-ul pentru primul loc din play-off-ul Ligii 1. Dan Petrescu îi poate lua locul lui Gică Hagi, în cazul unei victorii pe terenul „Regelui”. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, în format live text, pe AS.ro.

Dan Petrescu se teme de Denis Alibec, înainte de Farul – CFR Cluj

Dan Petrescu a prefaţat confruntarea dintre Farul şi CFR Cluj, şi a ajuns la concluzia că în cazul în care echipa sa se va impune, va fi o surpriză. De asemenea, „Bursucul” a vorbit şi despre situaţia lui Ciprian Deac, care nu va mai evolua până la finalul sezonului. Tehnicianul susţine că echipa sa va resimţi din plin absenţa mijlocaşului.

Pe de altă parte, Dan Petrescu a mai vorbit şi despre lotul pe care îl are la dispoziţie Gică Hagi la Farul. Acesta a declart că „Regele” scoate din Academia sa jucători buni „pe bandă rulantă”, dându-l ca exemplu pe Adrian Mazilu.

„Întâlnim echipa care a dominat acest campionat, o echipă foarte bună, acasă mai ales. Știm forța lor de atac, știm cum pregătește Hagi meciurile. Sunt în formă bună, chiar dacă au pierdut ultimul meci, eu zic că nu au jucat rău.

Reclamă

Deac și Camora (n.r. Sunt cei mai importanți jucători care lipsesc), adică primii doi căpitani, care nu au lipsit în ultimii 5 ani la niciun meci de play-off. Din păcate trebuie să facem față și fără ei, nu avem ce face, trebuie să jucăm. Trebuie să ne unim acum, să jucăm ca o echipă, dar sper să facem un meci bun. Nu trebuie ca echipa de vreun jucător, chiar dacă ei au fost căpitanii în ultimii 6 ani.

Dan Petrescu: „Sper într-o surpriză!”

Nu am cum să mint acum și să spun că am găsit înlocuitor pentru Deac, e greu să găsești pe cineva care să bată lovituri libere la fel ca și Ciprian. Sper ca alți jucători să iasă la rampă, sper într-o surpriză.

Cu Hagi n-am mai vorbit în ultimul timp, e normal. El are o academie şi scoate jucători buni pe bandă rulantă. Nici nu ştii de unde apar şi joacă fără probleme în Liga I, iar Mazilu e un exemplu excelent. Pericolul într-un meci cu Farul vine de peste tot, şi din atac, şi de la mijloc, şi din apărare. Dar e clar că Alibec e cel mai bun jucător al lor, este constant, a jucat 34 de meciuri, e şi golgheter”, a declarat Dan Petrescu, în conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Viorel Moldovan l-a criticat pe Dan Petrescu, după CFR – Sepsi 2-1

Viorel Moldovan l-a criticat pe Dan Petrescu, după CFR – Sepsi 2-1. Fostul internațional a fost dezamăgit de discursul avut de antrenorul clujenilor, care s-a plâns de arbitraj.

La finalul meciului cu Sepsi, Dan Petrescu a declarat că echipa sa ar fi trebuit să primească 3 penalty-uri, acuzând arbitrajul. Viorel Moldovan nu a fost impresionat de discurs și consideră că este vorba despre o strategie pe care o folosește „bursucul”.

„Nu mai judeci bine dacă pleci cu idei preconcepute. Orice face arbitrul respectiv ţie deja nu îţi convine! Revendici nişte faulturi superficiale, dar dacă tu eşti concentrat doar pe arbitraj le vezi altfel, le dai o altă dimensiune. Da, e o tactică”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și