Închide meniul

Viorel Moldovan l-a criticat pe Dan Petrescu, după CFR – Sepsi 2-1: „Nu mai judeci bine dacă pleci cu idei preconcepute!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 16 aprilie 2023, 16:39

Viorel Moldovan l-a criticat pe Dan Petrescu, după CFR – Sepsi 2-1: Nu mai judeci bine dacă pleci cu idei preconcepute!”

Viorel Moldovan a fost uluit după FC U Craiova - Farul 4-0. Campioana României a fost umilită de echipa lui Adrian Mititelu

Viorel Moldovan / Hepta

Viorel Moldovan l-a criticat pe Dan Petrescu, după CFR – Sepsi 2-1. Fostul internațional a fost dezamăgit de discursul avut de antrenorul clujenilor, care s-a plâns de arbitraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a reușit să se impună în meciul cu Sepsi și s-a apropiat la un singur punct de liderul Farul. „Marinarii” au 39 de puncte, însă un meci mai puțin desfășurat.

Viorel Moldovan l-a criticat pe Dan Petrescu, după CFR – Sepsi 2-1: „Nu mai judeci bine dacă pleci cu idei preconcepute!”

La finalul meciului cu Sepsi, Dan Petrescu a declarat că echipa sa ar fi trebuit să primească 3 penalty-uri, acuzând arbitrajul. Viorel Moldovan nu a fost impresionat de discurs și consideră că este vorba despre o strategie pe care o folosește „bursucul”.

„Nu mai judeci bine dacă pleci cu idei preconcepute. Orice face arbitrul respectiv ţie deja nu îţi convine! Revendici nişte faulturi superficiale, dar dacă tu eşti concentrat doar pe arbitraj le vezi altfel, le dai o altă dimensiune. Da, e o tactică.”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit orangesport.ro.

Dan Petrescu, extrem de nervos după CFR Cluj – Sepsi 2-1: „Am avut trei penalty-uri clare. M-am săturat”

Dan Petrescu a fost extrem de nervos după CFR Cluj – Sepsi. Antrenorul lui CFR Cluj a acuzat că echipa lui a avut trei penalty-uri neacordate.

Reclamă

Dan Petrescu a punctat că jucătorii săi, Bîrligea şi Deac, au ieşit accidentaţi. La interviul de după meci Dan Petrescu a refuzat să vorbească despre meciul FCSB – Farul.

„Normal că sunt foarte nervos. Am avut trei penalty-uri clare. M-am săturat. Dacă cei de la club nu vorbesc, eu vorbesc! Dacă nu era VAR ziceai că n-a văzut, dar cu VAR. Meciul forate bun. Aveau 1-0, nu ştiu cum. Bine că am avut reacţie. Puteam să facem 3-1. Bine că am câştigat, dar am pierdut doi jucători.

E o victorie importantă, dar dacă mai pierzi şi doi jucători… Cu banca subţire va fi foarte dificil în viitor. Mă rog la Dumnezeu ca nici Bîrligea, nici Deac să nu fie grav. La Bîrligea 90% nu e grav, dar la Deac arată mai rău (n.r.: accidentarea).

Reclamă 4 / 0/3

Toţi jucătorii au jucat foarte bine. N-am ce să-i zic niciunui jucător. Aşa e făcut playoff-ul ăsta, să suferim. N-am greşit decât la gol, a fost o greşeală colectivă.

6 cartonaşe galbene. Când eram fotbalist nu luam atâtea. Nu-mi doresc nimic la FCSB – Farul, îmi doresc doar să fie Deac sănătos”, a spus Dan Petrescu după meci, potrivit digisport.ro.

Recomandări
  • Viorel Moldovan l-a criticat pe Dan Petrescu, după CFR – Sepsi 2-1
  • „Nu mai judeci bine dacă pleci cu idei preconcepute!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și