Închide meniul

Dan Șucu, aproape de o lovitură uriașă la Rapid! Îi transferă lui Marius Șumudică un atacant din Ligue 1

Viviana Moraru Publicat: 1 septembrie 2024, 13:12

Reclamă
Dan Șucu, aproape de o lovitură uriașă la Rapid! Îi transferă lui Marius Șumudică un atacant din Ligue 1

Dan Șucu, aproape de o lovitură uriașă la Rapid | Vrea să-i transfere lui Marius Șumudică un atacant din Ligue 1

Dan Şucu şi Marius Şumudică / Profimedia

Dan Șucu vrea să dea o lovitură uriașă la Rapid și e aproape să-i transfere lui Marius Șumudică un atacant din Ligue 1. Giuleștenii au găsit un înlocuitor pentru Albion Rrahmani, plecat pe cinci milioane de euro la Sparta Praga, în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid nu a fost învinsă, cu Marius Șumudică pe bancă. Giuleștenii au învins-o pe Poli Iași și au remizat în ultima rundă cu Universitatea Craiova.

Dan Șucu, aproape de o lovitură uriașă la Rapid | Vrea să-i transfere lui Marius Șumudică un atacant din Ligue 1

Conform digisport.ro, Rapid l-a ofertat pe Lois Diony. Atacantul de 31 de ani evoluează la Angers, formație care a promovat în Ligue 1 în această vară.

Diony este un jucător experimentat și a bifat, de-a lungul timpului, peste o sută de meciuri în prima ligă franceză. Atacantul dorit de Rapid a mai evoluat la formații precum Dijon și Saint-Etienne.

La Angers, Lois Diony a bifat un singur meci în acest sezon. În prima rundă din Ligue 1, atacantul a fost trimis în teren în minutul 70 al duelului cu Lens, pierdut de Angers la limită, scor 0-1. În a doua rundă, vârful dorit de Dan Șucu și Marius Șumudică nu a fost în lot, pentru confruntarea cu Lille.

Reclamă
Reclamă

În sezonul precedent, sezon în care Angers a obținut promovarea în Ligue 1, Lois Diony a fost jucător de bază. Atacantul de 31 de ani a marcat nu mai puțin de 15 goluri, în cele 35 de meciuri jucate.

Conform sursei citate anterior, Rapid a înaintat deja o ofertă către Angers pentru Lois Diony, partea financiară nefiind un obstacol în calea mutării.

Atacantul francez dorit de Rapid a intrat în ultimul an de contract cu Angers. Diony este cotat la suma de două milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Reclamă

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid: „Vin 3 jucători”

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid. După egalul cu Universitatea Craiova, Marius Şumudică a precizat că 3 jucători, pe care el i-a antrenat în Turcia, vor veni la Rapid.

„Sunt mulţumit de efortul pe care l-au depus. Suntem departe de relaţiile de joc (n.r.: pe care el le vrea). O deplasare grea, în care am reuşit să luăm un punct. Creştem, am doar 7 zile cu echipa, nu vreau să mă scuz. O să creştem. Am avut două deplasări, o să vedeţi că şi la Iaşi, şi la Craiova se câştigă greu.

Nu am pierdut, e important, 4 puncte în două deplasări grele. Din punctul ăsta de vedere, sunt mulţumit. Sunt mulţumit de rezultat, nu de joc. Nu avem curaj, trebuie să ţinem de minge. Trebuie să începem să avem curaj.

Nu suntem ok din punct de vedere fizic. Nu vreau să vorbesc de ce a fost înaintea mea. Arătăm rău şi va trebui să lucrăm. Vine pauza asta şi nu am cum să lucrez că 10 jucători pleacă la echipa naţională. O să lucrăm cu cei care sunt, o să facem şi câte 2 antrenamente pe zi. Nu vreau să acuz pe nimeni, este un coleg al meu, el (n.r: Neil Lennon) dădea o zi liberă la mijlocul săptămânii.

Nu sunt jucători români, sunt jucători străini, după părerea mea care sunt mulţi peste calitatea din ţară. Sunt jucători pe care îi cunosc eu, pe care i-am antrenat eu în Turcia. Vom aduce 3 jucători de calitate, mult peste nivelul din campionatul nostru, a declarat Marius Şumudică pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – Rapid 1-1.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:15

Atromitos – PAOK LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Campioana Greciei luptă pentru a treia victorie a sezonului

14:51

„Așteptarea s-a încheiat!” Primele imagini cu Mircea Lucescu selecționer! Mesajul superb postat de echipa națională

14:50

VIDEOCursa din Marele Premiu al Italiei astăzi, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (15:45)! Lando Norris, în pole position

14:32

Newcastle – Tottenham, LIVE SCORE, 15:30! Radu Drăgușin, titular! Manchester United – Liverpool (18:00)

14:04

Pep Guardiola, după debutul de sezon fabulos făcut de Erling Haaland, la Manchester City: „Nu poate fi oprit nici cu o armă”

13:58

Farul – CFR Cluj, LIVE TEXT, 18:45! Duel „de foc” între echipele lui Gică Hagi și Dan Petrescu! Echipele probabile

1 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 2 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal 4 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 5 Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice 6 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica
Citește și