Închide meniul

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid: „Vin 3 jucători”! „Săgeţi” către Neil Lennon: „Arătăm rău fizic”

Bogdan Stănescu Publicat: 1 septembrie 2024, 0:04

Reclamă
Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid: „Vin 3 jucători! „Săgeţi către Neil Lennon: „Arătăm rău fizic

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid

Marius Şumudică, într-o conferinţă de presă

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid. După egalul cu Universitatea Craiova, Marius Şumudică a precizat că 3 jucători, pe care el i-a antrenat în Turcia, vor veni la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică s-a plâns de condiţia fizică a jucătorilor Rapidului. Totodată, a spus că Neil Lennon le dădea o zi liberă jucătorilor la mijlocul săptămânii, lucru cu care el nu e de acord.

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid: „Vin 3 jucători”! „Săgeţi” către Neil Lennon: „Arătăm rău fizic”

Sunt mulţumit de efortul pe care l-au depus. Suntem departe de relaţiile de joc (n.r.: pe care el le vrea).

O deplasare grea, în care am reuşit să luăm un punct.

Creştem, am doar 7 zile cu echipa, nu vreau să mă scuz.

Reclamă
Reclamă

O să creştem. Am avut două deplasări, o să vedeţi că şi la Iaşi, şi la Craiova se câştigă greu.

„Ăsta e spiritul Rapidului”

Ăsta e spiritul Rapidului. Va trebui ca toţi să punem umărul la obiectivul pe care îl avem, calificarea în play-off.

Nu am pierdut, e important, 4 puncte în două deplasări grele. Din punctul ăsta de vedere, sunt mulţumit. Sunt mulţumit de rezultat, nu de joc. Nu avem curaj, trebuie să ţinem de minge. Trebuie să începem să avem curaj.

Reclamă

Nu mai am voce. 20-25 de minute am controlat jocul, după care luăm gol, ne retragem. Nu am nevoie de aşa ceva. Vreau să transform această mentalitate.

Nu e uşor, şi eu pun presiune pe ei, şi suporterii, toată lumea. Nu e uşor, am preluat o echipă de pe locul 15, am ridicat-o.

(n.r.: despre Kait) I s-a făcut rău după încălzire, trebuie să plece şi la echipa naţională. Ne-a bulversat. Am schimbat şi sistemul.

Ne lipsesc Hromada, Emmers. Nu trebuie să ne ascundem, avem nevoie de transferuri. Domnul Şucu şi Angelescu fac eforturi şi cred că săptămâna asta vor veni 2-3 jucători.

Arătăm rău şi va trebui să lucrăm”

Nu suntem ok din punct de vedere fizic. Nu vreau să vorbesc de ce a fost înaintea mea. Arătăm rău şi va trebui să lucrăm. Vine pauza asta şi nu am cum să lucrez că 10 jucători pleacă la echipa naţională. O să lucrăm cu cei care sunt, o să facem şi câte 2 antrenamente pe zi. Nu vreau să acuz pe nimeni, este un coleg al meu, el (n.r: Neil Lennon) dădea o zi liberă la mijlocul săptămânii.

Eu nu sunt adeptul zilei libere la mijlocul săptămânii.

Săpunaru joacă cu injecţie. Vreau să revăd şi eu faza la penalty. Este unul dintre cei mai buni arbitri. Dacă a luat decizia, probabil că a fost. Mie mi s-a părut uşor acordat.

Vom aduce 3 jucători de calitate, mult peste nivelul din campionatul nostru”

Dar Craiova este o echipă foarte bună.

Nu sunt jucători români, sunt jucători străini, după părerea mea care sunt mulţi peste calitatea din ţară. Sunt jucători pe care îi cunosc eu, pe care i-am antrenat eu în Turcia. Vom aduce 3 jucători de calitate, mult peste nivelul din campionatul nostru.

Vreau să le mulţumesc suporterilor Rapidului, care au venit în număr mare”, a declarat Marius Şumudică pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – Rapid 1-1.

Universitatea Craiova, remiză cu Rapid în derby-ul etapei

Universitatea Craiova a terminat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu Rapid, în etapa a opta din Liga 1. Un spectator a avut probleme de sănătate şi a fost transportat la spital, în minutul 85.

Rapid a înscris prima la Craiova, prin fundaşul Braun, în minutul 17, care a primit o pasă de la Petrila. În minutul 30 Săpunaru l-a faultat pe Koljic în careu, iar Istvan Kovacs a dictat penalti. Alexandru Mitriţă a transformat şi a adus egalarea. Oaspeţii puteau intra în avantaj la cabine, dar Petrila a trimis în bară, în minutul 43. Arbitrul Kovacs a acordat un penalti pentru Rapid, în minutul 45, pentru un contact între Koljic şi Paşcanu, dar după verificarea VAR, a anulat decizia.

Repriza secundă a fost săracă în faze de poartă. Meciul a fost oprit în minutul 79 din cauză că un spectator a avut probleme medicale, ambulanţa a intrat pe teren, iar spectatorul respectiv a fost urcat în maşină şi transportat la spital. Partida s-a reluat după cinci minute însă nici una dintre echipe nu a mai putu înscrie. S-a încheiat 1-1, iar Craiova urcă pe primul loc în clasament, cu 15 puncte. Rapid are 9 puncte şi este pe locul 8.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:46 1 sept.

VideoViktor Gyokeres, de neoprit! Starul lui Sporting a înscris şi cu FC Porto şi a ajuns la 7 goluri în 4 meciuri!

0:25 1 sept.

Laurenţiu Popescu, sunat de Mircea Lucescu după ce i-a luat locul lui Horaţiu Moldovan la naţională! Mesajul superb transmis

0:14 1 sept.

„Asta contează mult!” Costel Gâlcă, reacţie fermă după Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Ce le-a reproşat jucătorilor lui

23:55

VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal

23:52

Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa naţională! Înlocuitorul ales de Mircea Lucescu

23:45

Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY 4 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 5 VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei a fost în AntenaPLAY 6 VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6
Citește și