Închide meniul

Dan Şucu, ofertă de ultimă oră pentru Constantin Grameni de la Farul! Suma cu care încearcă să-l convingă pe Gică Hagi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iulie 2023, 13:23

Dan Şucu, ofertă de ultimă oră pentru Constantin Grameni de la Farul! Suma cu care încearcă să-l convingă pe Gică Hagi

Dan Şucu, ofertă de ultimă oră pentru Constantin Grameni de la Farul

Dan Şucu, ofertă pentru puştiul minune al lui Gică Hagi / Colaj Profimediaimages

Dan Şucu nu renunţă şi a făcut o ofertă de ultimă oră pentru Constantin Grameni de la Farul! Mijlocaşul de 20 de ani, cotat la 2 milioane de euro, este dorit cu insistenţă de Rapid. Campionii României au refuzat deja o propunere a giuleştenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grameni i-a adus lui Gică Hagi prima victorie din noua ediţie a Ligii 1. Tânărul jucător a marcat la prima atingere de balon în disputa Hermannstadt – Farul, scor 0-1. Este noul star al constănţenilor!

Dan Şucu, ofertă de ultimă oră pentru Constantin Grameni de la Farul

Potrivit fanatik.ro, Constantin Grameni l-a convins pe Dan Şucu să îi facă o nouă propunere „Regelui”. Rapidiştii pun pe masă un milion de euro pentru mijlocaşul Farului. Mai mult, acceptă şi o clauză prin care vor oferi 20% dintr-un viitor transfer.

Dina e Dina, Dina (n.r. Constantin Grameni) e Boloni! E un mijlocaş foarte bun, care citeşte jocul foarte bine. Şi a făcut doar 5 antrenamente„, spunea Gică Hagi după victoria cu Hermannstadt.

Iniţial, conducătorii Rapidului au oferit o sumă cuprinsă între 700.000 și 900.000 de euro. Aceasta a fost refuzată imediat. De această dată, Gică Hagi pare dispus să renunţe la mijlocaşul care a înscris 6 goluri în ultima ediţie de campionat.

Reclamă

După ce a refuzat prima ofertă pentru Grameni, Gică Popescu anunţase că sunt şanse mici ca o echipă din România să îşi permită transferul lui Grameni.

Avem o ofertă oficială de la Rapid, pentru Grameni, dar nu e de luat în seamă. Nu cred că jucătorii pe care îi avem noi acum pot fi cumpăraţi de echipele din Liga 1. Vindem scump. Nici FCSB nu poate”, a declarat Gică Popescu la primasport.ro.

Omar El Sawy (19 ani, Csikszereda), Răzvan Oaidă (25 de ani, FCSB), Christopher Braun (31 de ani, CFR Cluj), Iulian Cristea (28 de ani, FCSB) și Borja Valle (30 de ani, Cartagena) sunt jucătorii transferaţi de Rapid în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Șucu, mesaj categoric pentru Gică Popescu despre transferul lui Constantin Grameni

Patronul din Giulești s-a declarat deranjat de reacția lui Gică Popescu. Șucu susține că fostul internațional a fost arogant, dând de înțeles că giuleștenii nu dispun de suficienți bani pentru a transfera de la campioana Ligii 1.

Da, ne interesează jucători de acolo. Da, sunt în legătură cu Gică Hagi. Noi am făcut, deja, ofertă, deocamdată. Mai avem şi alte lucruri la care ne gândim.

Depinde de disponibilitatea dânşilor. Răspunsul a fost…aş putea spune arogant. În sensul: `Nu au ăştia bani pentru ce avem noi`. Ok, aroganţa nu este bună în afaceri, nu este bună nici în sport. Cred eu. Rămâne de văzut. Eu aşa am perceput-o, poate dânsul (n.r. – Gică Popescu) a văzut-o altfel”, a declarat Dan Șucu, pentru prosport.ro.

Adrian Mazilu, transferat oficial la Brighton

Adrian Mazilu este oficial transferat de Brighton, după cum se menţionează în ultimul anunţ făcut de Farul. Tânărul de 17 ani va rămâne însă la trupa lui Gică Hagi până în iarnă, iar atunci se va alătura lotului englezilor.

Farul a dat o adevărată lovitură prin transferul lui Adrian Mazilu. Trupa lui Gică Hagi a încasat suma de trei milioane de euro, în schimbul tânărului mijlocaş de 17 ani.

Farul Constanța și Brighton & Hove Albion au ajuns la un acord privind transferul internaționalului de tineret Adrian Mazilu la formația din Premier League. Acesta va rămâne însă la Farul până în luna decembrie!

Prin locul 6 ocupat în clasament în ultimul sezon din Premier League, Brighton reprezintă cel mai important club la care este transferat un fotbalist român în ultimii ani !

Reclamă

Adrian Mazilu a debutat pentru Farul Constanța în sezonul trecut și în cele 21 de partide disputate în campionat și Cupa Româniri a marcat 7 goluri și a oferit 1 pasă decisivă”, se arată în anunţul postat pe site-ul oficial al celor de la Farul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de mare!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și