Închide meniul
Video

Defensiva FCSB-ului, surprinsă total pe finalul amicalului cu Anderlecht. Cum au primit roş-albaştrii două goluri în trei minute!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 iulie 2023, 18:22

Defensiva FCSB-ului, surprinsă total pe finalul amicalului cu Anderlecht

FCSB, învinsă cu 2-5 de Anderlecht / AntenaSport

Defensiva FCSB-ului a avut probleme şi a fost surprinsă total pe finalul amicalului cu Anderlecht, din Olanda. Jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous au pierdut primul meci test al verii, scor 2-5, după ce au condus cu 1-0 şi 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Popescu, Dawa, Haruț şi Radunovic au fost fundaşii titularizaţi de staff-ul tehnic al vicecampioanei României. Între buturi a stat Andrei Vlad. Din moment ce s-au disputat două reprize de câte 60 de minute, Charalambous a efectuat mai multe schimbări.

Defensiva FCSB-ului a fost surprinsă total pe finalul amicalului cu Anderlecht

Prima repriză s-a terminat 2-2, dar a urmat un adevărat asalt al belgienilor după pauză. Dryer a dus-o pe Anderlecht în avantaj, în minutul 107. Finalul le-a aparţinut total adversarilor FCSB-ului.

Andrei Vlad a fost schimbat în minutul 112. Între buturile roş-albaştrilor şi-a făcut apariţia Alexandru Maxim, portarul de 16 ani care are 2.02 metri. Acesta a primit două goluri într-un interval de trei minute. În minutul 118, după un schimb rapid de pase la care fundaşii FCSB-ului nu au avut reacţie, Arnstad a dus scorul la 4-2.

La ultima fază, fundaşii centrali au gafat din nou. Sardella a scăpat singur cu Maxim şi a înscris cu uşurinţă. Anderlecht s-a impus cu 5-2 şi au apărut primele emoţii pentru Elias Charalambous şi Mihai Pintilii. Au mai rămas două săptămâni până la startul noului sezon din Liga 1, iar roş-albaştrii au un start „de foc”, cu FC U Craiova 1948. În a doua etapă au derby cu marea rivală Dinamo.

Reclamă

Următorul meci amical al FCSB se va disputa miercuri, de la ora 19:30, cu PAOK Salonic. Va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ionuţ Panţîru, discurs emoţionant după ce a revenit pe teren

Panţîru a revenit şi a declarat că este fericit că a putut evolua din nou alături de coechipierii săi. A avut nevoie de trei operaţii şi mai bine de doi ani de recuperare după o accidentare horror suferită într-un meci cu Sepsi.

Un meci foarte greu, un adversar foarte puternic. Au pasat foarte bine, dar eu zic că a fost un amical foarte reuşit pentru noi.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt foarte fericit pentru faptul că am revenit. A fost oarecum greu, încă nu sunt la ritmul pe care îmi doresc să îl am, dar treptat o să revin acolo unde îmi doresc eu.

Avem deja 2-3 săptămâni de când ne pregătim împreună. Eu zic că a fost ok. Nu există cuvinte prin care pot să descriu perioada asta (n.r. cât a fost accidentat), a fost perioadă incredibil de grea, mai ales psihic.

(Reporter: A fost vreo clipă în care te-ai îndoit că poţi reveni pe teren?) Nu, tot timpul am avut încredere în mine, ăsta e caracterul meu, niciodată nu m-am dat bătut şi niciodată nu o să mă dau, indiferent câte greutăţi întâlnesc în viaţă.

(Reporter: Cine te-a susţinut cel mai mult în toată această perioadă) Soţia , familia, Mister, Pinti, toţi. Echipa, tot staff-ul, inclusiv nea Gigi, îi mulţumesc pe această cale. Nu am dus lipsă de nimic în perioada asta. Absolut orice operaţie a fost plătită, orice control a fost decontat. Deci, chiar îi mulţumesc din toată inima mea„, a declarat Ionuţ Panţîru la finalul meciului amical.

Cum a arătat echipa de start a FCSB-ului din amicalul cu Anderlecht:

A. Vlad – Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic – Olaru (cpt), Ad. Șut, Djokovic – Cordea, Compagno, Fl. Coman

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin Vezi toate știrile
Citește și