Închide meniul

Denis Alibec s-a prăbuşit emoţional după Rapid – Farul 5-0: „E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea”

Bogdan Stănescu Publicat: 21 octombrie 2024, 23:51

Reclamă
Denis Alibec s-a prăbuşit emoţional după Rapid – Farul 5-0: „E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea

Denis Alibec s-a prăbuşit emoţional după Rapid - Farul 5-0

Denis Alibec / Captură AntenaSport

Denis Alibec s-a prăbuşit emoţional după Rapid – Farul 5-0. Căpitanul Farului şi-a găsit cu greu cuvintele după ce constănţenii au fost umiliţi în Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a recunoscut că nu ştie cum poate fi redresată situaţia la Farul. El a precizat că toţi cei implicaţi la Farul (jucători, antrenori, conducători) trebuie să găsească o soluţie la situaţia critică în care se află echipa.

Denis Alibec s-a prăbuşit emoţional după Rapid – Farul 5-0: „E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea”

Este cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea.

5-0, ce să zicem. Îi aşteptăm la Constanţa, vreau să îmi iau revanşa.

(n.r. Sentimente de frustrare) Da, ce să zic… Felicitări Rapidului. Au fost mai buni în această seară. Un meci foarte slab din partea noastră.

Reclamă
Reclamă

(V-au surprins?) 5 greşeli, 5 goluri. Nu am reuşit să reacţionăm. Când eşti condus cu 3-0 la pauză, e greu să mai revii.

Un moment foarte greu, nu am mai jucat niciodată în play-out şi cu siguranţă nu vreau să o fac acum.

Nu am cuvinte, nu ştiu cum să redresăm situaţia asta. Trebuie să ne gândim împreună şi să încercăm să redresăm împreună”, a declarat Denis Alibec, pentru digisport.ro, după Rapid – Farul 5-0.

Reclamă

Rapid – Farul Constanţa 5-0. Echipa lui Şumudică a umilit-o pe cea a lui Hagi! Alex Dobre, dublă la debut! Show total în Giuleşti

Meciul Rapid – Farul Constanţa 5-0 a fost transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 21:00. Partida din Giuleşti, în care echipa lui Gică Hagi a fost umilită, a încheiat etapa cu numărul 13 din Liga 1.

În urma acestui meci, Rapid a urcat pe locul 10 în Liga 1, cu 16 puncte. Farul e pe locul 14 în Liga 1, cu 13 puncte.

Borza a deschis scorul, în minutul 13 al meciului, cu un şut plasat, care a fost şi uşor deviat. În minutul 20 Claudiu Petrila a majorat avantajul giuleştenilor, cu un şut la colţul scurt. Paşcanu a marcat cu un voleu superb în minutul 40.

Intrat pe teren în repriza secundă, Alex Dobre a reuşit o dublă. Noua achiziţie a giuleştenilor a marcat în minutele 72 şi 90+5. Primul gol a fost marcat de Dobre cu o execuţie perfectă, la colţul lung. În prelungirile partidei, Dobre a înscris din cădere, după o centrare foarte bună a lui Micovschi.

Rapid: Siegrist – Manea, Săpunaru, Pașcanu – Onea, Christensen, Hromada, Borza – N’jie, Boupendza, Petrila

Rezerve: Aioani, Ignat, Braun, Gojkovic, Emmers, Kait, Grameni, Hasani, R. Pop, Micovschi, Dobre, Burmaz

Antrenor: Marius Șumudică

Farul: Buzbuchi – Bălașa, Țîru, Gustavo Marins, C. Ganea – Dican, Nedelcu, Vînă – Grigoryan, Alibec, Radaslavescu

Rezerve: Ducan, Sțrbu, Dănuleaa, Buta, Aioanei, N. Popescu, Casap, Basceanu, A. Stoian, Mustacă, Mosca, Avramescu

Antrenor: Gică Hagi

Alexandru Dobre a marcat o „dublă” la debut şi i-a cucerit pe fanii Rapidului cu un singur gest

Alexandru Dobre a marcat o „dublă” la debut şi i-a cucerit pe fanii Rapidului cu un singur gest. Dobre a marcat în minutul 72 cu un şut superb la coltul lung. De asemenea, Dobre a reuşit dubla în prelungirile porţii, cu o execuţie din 20 metri.

Alexandru Dobre a avut parte de un debut de vis la Rapid. Mijlocaşul care a jucat în sezonul trecut la Famalicao a marcat golul cu numărul 4 al Rapidului în derby-ul cu Farul.

Dobre a prins un şut de zile mari la colţul lung prin care l-a lăsat fără replică pe Buzbuchi. Imediat, Alexandru Dobre s-a dus în faţa fanilor şi a făcut un gest prin care i-a cucerit imediat. Acesta a sărutat stema, drept dovadă că e trup şi suflet pentru noua echipă. În prelungirile meciului, Dobre a reuşit dubla. Al doilea gol al lui din acest meci, Alex Dobre l-a marcat din cădere.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23 26 oct.

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și