Închide meniul

Dinamo a anunţat unde va juca barajul cu Csikszereda: „Pentru istorie!” Veste de ultim moment

Viviana Moraru Publicat: 14 mai 2024, 18:51

Reclamă
Dinamo a anunţat unde va juca barajul cu Csikszereda: „Pentru istorie! Veste de ultim moment

Dinamo a anunţat unde va juca barajul cu Csikszereda

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Hepta

Dinamo a anunţat unde va juca barajul de menţinere/promovare în Liga 1, cu Csikszereda. Partida tur se va desfăşura pe Arena Naţională, luni, 20 mai, de la ora 20:00. Meciul va fi în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a prins in extremis un loc de baraj în Liga 1, după victoria cu UTA, din ultima etapă, şi după jocul rezultatelor din celelalte partide. Botoşani este a doua echipă din prima ligă care va juca la baraj, cu CS Mioveni.

Dinamo a anunţat unde va juca barajul cu Csikszereda

Dinamo a făcut un anunţ de ultim moment şi a transmis că duelul cu Csikszereda se va disputa pe cel mai mare stadion al ţării, Arena Naţională. „Câinii” au pus deja bilete în vânzare pentru meciul de luni. 20 de lei costă cel mai ieftin tichet, în zona peluzelor, iar la Tribuna 2 un bilet costă 40 de lei.

„DINAMO ne cheamă.

DINAMO are nevoie de noi pe Arena Națională!

Reclamă
Reclamă 4

Luni seară, de la ora 20:00, pe cel mai mare stadion al țării, DINAMO vs Csikszereda în prima manșă a barajului de menținere în SuperLigă.

UN BARAJ PENTRU ISTORIE

Prețurile biletelor:

Reclamă

Peluze: 20 lei
Tribuna 2: 30 lei
Tribuna 1: 40 lei
VIP 2: 90 RON
VIP 1: 120 RON

Abonamentele 2023-2024 sunt VALABILE la meciul de baraj cu Csikszereda”, au transmis „câinii”, pe contul oficial de Facebook.

Şi barajul din sezonul trecut, pentru promovarea în Liga 1, Dinamo l-a jucat tot pe Arena Naţională. „Câinii” au învins-o categoric pe FC Argeş, la momentul respectiv, cu scorul de 6-1, şi au pierdut partida retur, scor 2-4.

Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda

Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda. Jucătorii au promisă o primă uriaşă, dacă reuşesc să obţină salvarea de la retrogradare. Pot da o lovitură financiară de proporţii la finalul acestui sezon.

Conducătorii clubului din Ştefan cel Mare sunt gata să facă un efort financiar important, pentru a-i motiva pe jucătorii lui Kopic. Potrivit digisport.ro, fotbaliştii lui Dinamo vor încasa o primă în valoare de 150.000 de euro, dacă salvează echipa de la retrogradare.

„Eu cred că dacă în play-out făceam aceleași jocuri ca în sezonul regulat, nu vorbeam de Dinamo în situația de acum, cu meci decisiv și emoții. E o bucurie pe moment, pentru că aveam o ultimă șansă. Acum trebuie să ne concentrăm pe baraj.

Nu a fost un sezon bun și trebuie să facem o analiză. La baraj, e clar că orice echipă din Liga 1 e favorită, dar ați văzut și anul trecut că o echipă de Liga a 2 a prins o zi foarte bună. De aceea trebuie să fim foarte atenți.

E foarte important că toată lumea a jucat pe teren. A fost o mare ușurare. E o primă pentru salvarea de la retrogradare. Va fi toată lumea mulțumită”, a declarat Andrei Nicolescu, la arena Arcul de Triumf.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

13:33

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și