Închide meniul

Elisabeta Lipă i-a răspuns dur lui Ovidiu Burcă: „Cei de la Dinamo pot să joace pe alte stadioane”

Bogdan Stănescu Publicat: 27 august 2023, 16:22

Reclamă
Elisabeta Lipă i-a răspuns dur lui Ovidiu Burcă: „Cei de la Dinamo pot să joace pe alte stadioane

Elisabeta Lipă i-a răspuns dur lui Ovidiu Burcă

Elisabeta Lipă şi Ovidiu Burcă / colaj Profimedia Images

Elisabeta Lipă i-a răspuns dur lui Ovidiu Burcă. La finalul meciului Dinamo – Petrolul 1-1 Ovidiu Burcă a criticat starea gazonului de pe stadionul Arcul de Triumf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şefa Agenției Naționale pentru Sport i-a transmis antrenorului lui Dinamo că echipa lui ar putea juca pe un alt stadion.

Elisabeta Lipă i-a răspuns dur lui Ovidiu Burcă

Dacă nu este bine îngrijit gazonul de către stat, cei de la Dinamo au posibilitatea să se ducă și să joace pe alte stadioane, unde terenul se prezintă mult mai bine.

Să nu uităm că avem temperaturi foarte mari, iar gazonul nu are cum să nu sufere, având în vedere că acolo se desfășoară și meciuri de fotbal, și antrenamente de rugby, pentru că naționala va începe Cupa Mondială
Gazonul este foarte folosit și nu are timp să-și revină, date fiind temperaturile ridicate și folosirea excesivă a acestuia. Asta nu înseamnă că între pauzele competiționale gazonul n-o să fie revigorat.

Deci, cui nu-i convine… Statul român are terenuri, privatul la fel, au posibilitatea să joace unde vor ei. Nimeni nu-i obligă să joace pe Arcul de Triumf”, a declarat Elisabeta Lipă, citată de gsp.ro.

Reclamă

Ovidiu Burcă s-a revoltat după Dinamo – Petrolul 1-1: „Credeţi că ne spune cineva că ne dă banii înapoi?”

Ovidiu Burcă s-a revoltat după ce Dinamo a remizat în duelul cu Petrolul, scor 1-1. Antrenorul „câinilor” a fost extrem de deranjat de gazonul de pe arena Arcul de Triumf. Acesta a dezvăluit că oficialii alb-roşilor au plătit chirie, iar echipa a avut parte de o suprafaţă de joc care s-a prezentat în condiţii extrem de proaste.

Dinamo a remizat cu Petrolul şi este neînvinsă în ultimele patru runde de Liga 1. Burcă a declarat că programul echipei este unul încărcat, având în vedere că echipa se va duela cu Metaloglobus în Cupa României şi cu Rapid în următoarea rundă de Liga 1.

Ovidiu Burcă a mai declarat că se confruntă cu probleme de lot şi încearcă să facă rotaţia jucătorilor, pentru a câştiga ambele dueluri, din următoarea săptămână.

Reclamă 4 / 0/3

„Rămân cu un gust amar când văd că suprafaţa de joc arată aşa”

„Am încercat să ne adaptăm puţin jocul. În mod normal, noi nu facem astfel de erori. Noi am pregătit meciul cu un joc mai direct. Din păcate, avem anumite automatisme pe care le-am creat în timp. Asta este situaţia.

Nu prea a fost fotbal. A fost o luptă, o încercare a jucătorilor de a se ţine în echilibru, încrâncenare.

Au fost foarte multe greşeli de ambele părţi. Ceea ce era cel mai important, a fost ca jucătorii să-şi adapteze crampoanele pe un astfel de teren.

Am încercat să schimbăm multe astăzi, să avem un joc cât mai direct. Când faci nişte lucruri, le ai în reflex. Golubovic a dat această pasă, pe care nu ar fi trebuit să o dea.

„Ne iau chirie, suprafaţa e cum e”

Rămân cu un gust amar să văd că cea mai bună suprafaţă de joc din România a ajuns aşa. Au venit, ne iau chirie, suprafaţa e cum e… crezi că ne întreabă cineva dacă ne dau banii înapoi. Avem stadioane frumoase şi nu ştim să întreţinem un gazon.

Ar trebui să ai pasiune când ai o responsabilitate. Acum avem fel şi fel de firme cu care facem contracte, vedeţi ce se întâmplă.

Nu ştiam ce se întâmplă cu Costin, el era în ambulanţă, şi mi se spunea să aştept. A avut umărul dislocat. Dar i s-a repus.

Reclamă

Avem meci de Cupă. Rapid va sta să se odihnească. Tocmai în perioada asta, au apărut schimbări, avem jucători accidentaţi, vedem ce rotaţii vom face, în aşa fel încât să câştigăm ambele meciuri, şi din Cupă şi cu Rapid”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute Vezi toate știrile
Citește și