Închide meniul

Dorinel Munteanu e pe „val” la Oţelul, dar ar putea pleca de la echipă! Situaţia dezastruoasă cu care se confruntă echipa

Viviana Moraru Publicat: 31 martie 2024, 17:46

Reclamă
Dorinel Munteanu e pe „val la Oţelul, dar ar putea pleca de la echipă! Situaţia dezastruoasă cu care se confruntă echipa

Dorinel Munteanu e pe "val" la Oţelul, dar ar putea pleca de la echipă

Dorinel Munteanu, în timpul unei conferinţe de presă/ AntenaSport

Dorinel Munteanu e „pe val” la Oţelul, însă ar .putea pleca de la echipă în vară. Antrenorul a transmis că înţelegerea sa cu gălăţenii expiră la finalul sezonului şi pentru moment, încă nu şi-a prelungit-o. Acesta a transmis că echipa se confruntă cu probleme serioase din punct de vedere financiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oţelul a obţinut a doua victorie în play-out. Gălăţenii au învins-o în deplasare pe FCU Craiova, scor 2-1, iar în runda următoare se vor duela cu Dinamo.

Dorinel Munteanu e pe „val” la Oţelul, dar ar putea pleca de la echipă

Dorinel Munteanu a transmis că obiectivul la care visa era calificarea în play-off, însă nu a reuşit să obţină acest fapt. În acest context, noul său obiectiv este ca Oţelul să rămână în Liga 1, iar la finalul sezonului va lua decizia finală în privinţa viitorului său.

De asemenea, Dorinel Munteanu a mai transmis că Oţelul se confruntă cu probleme serioase din punct de vedere financiar, deoarece se „chinuie” să-şi plătească jucătorii.

„Eu mai am contract până în vară la Oţelul, sunt în obiectiv, vreau să rămână echipa în Liga 1 şi după vom vedea. Mai sunt câteva luni, foarte grele pentru noi, nu doar sportiv. Ne chinuim să ne plătim jucătorii.

Reclamă

Am început de jos, am preluat echipa din Liga a 3-a, ambiţiile mele sunt foarte mari, îmi doresc ca situaţia financiară să se îmbunătăţească ca să putem pretinde la mai mult. Ratând obiectivul, de a fi în primele şase, singurii vinovaţi am fost noi, am pierdut multe puncte acasă. Avem Cupa României, să ne clasăm cât mai sus”, a declarat Dorinel Munteanu, la conferinţa de presă de după duelul cu FCU Craiova.

Adrian Mititelu și fiul său au intrat peste jucători în vestiar! Decizie radicală după FCU Craiova – Oțelul 1-2

Adrian Mititelu și fiul său au intrat peste jucători în vestiar, imediat după FCU Craiova – Oțelul 1-2! Patronul echipei din Bănie a „luat foc” după o nouă înfrângere a echipei sale.

Potrivit informațiilor Antena Sport, Adrian Mititelu și fiul său, Adrian Mititelu Jr, au intrat peste jucătorii de la FCU Craiova în vestiar, imediat după finalul partidei.

Reclamă 4 / 0/3

„Ședința” lui Adrian Mititelu a durat aproximativ 45 de minute, timp în care patronul nu i-a lăsat pe jucători să meargă la interviurile obișnuite, de la finalul unui meci.

Totuși, Adrian Mititelu a fost nevoit să se răzgândească, pentru ca echipa sa să nu primească o sancțiune. În cele din urmă, elevii lui Nicolo Napoli au fost lăsați să apară în fața camerelor de filmat.

FCU Craiova 1948 a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Ligii 1.

Golurile au fost marcate de Bauza ’39 pentru gazde şi Cisoti ’17 şi Cisse ‘52 pentru oaspeţi. În minutul 30, oaspeţii au ratat un penalty prin Cisoti.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și