Închide meniul

Dorinel Munteanu nu se teme înainte de FCSB – Oțelul! Mesaj de luptă transmis: „Îl bat pe Gigi Becali la el acasă!”

Viviana Moraru Publicat: 30 noiembrie 2023, 11:42

Reclamă
Dorinel Munteanu nu se teme înainte de FCSB – Oțelul! Mesaj de luptă transmis: Îl bat pe Gigi Becali la el acasă!”

Dorinel Munteanu nu se teme înainte de FCSB - Oțelul

Dorinel Munteanu și Gigi Becali/ Colaj Profimedia

Dorinel Munteanu nu se teme înainte de FCSB – Oțelul. „Munti” a transmis un mesaj de luptă înaintea duelului de pe Arena Națională, mărturisind că îl va bate pe Gigi Becali chiar la el acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB și Oțelul se vor duela în etapa a 18-a din Liga 1. Partida se va desfășura duminică, de la ora 21:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Dorinel Munteanu nu se teme înainte de FCSB – Oțelul

Dorinel Munteanu e convins că echipa sa poate produce surpriza și o poate învinge pe FCSB, liderul din Liga 1, în deplasare. Fostul internațional i-a răspuns lui Gigi Becali astfel, după ce patronul roș-albaștrilor l-a criticat după meciul pierdut de Oțelul cu Universitatea Craiova, în etapa trecută.

De asemenea, Dorinel Munteanu a mai transmis clar că obiectivul său la Oțelul este calificarea în play-off. Acesta susține că și-a fixat acest obiectiv încă de când a obținut promovarea, în vară.

Obiectivul este impus de mine, ei nu au voie să vorbească. Este playoff-ul, l-am spus încă de când am intrat în Liga 1.

Reclamă

Bine, o să-l bat pe Gigi. Da, mesajul e că o să-l bat pe Gigi la el acasă. Pentru că nu apreciază, Gigi e Gigi, nu apreciaza, nu mă cobor la nivelul lui Gigi. O să bat la el acasă”, a declarat Dorinel Munteanu, conform fanatik.ro.

Gigi Becali a declarat, inițial, că Dorinel Munteanu a greșit tactica pentru meciul cu Universitatea Craiova. Patronul de la FCSB a fost de părere că „Munti” a încercat să-i facă pe jucătorii săi să joace precum Maradona.

El a vrut să și joace, dar nu poți cu jucătorii ăia, sunt jucători de luptă. Cu Craiova a vrut să-i facă pe jucători Maradona, nu poți să faci așa ceva. A vrut să mai dea, păi stai așa, unde te duci? A vrut să arate că joacă și fotbal acum. Oricum, a făcut minuni acolo. E om cuminte, îmi place, muncește. Îmi plac oamenii care mizează pe muncă. Muncă, muncă, muncă și iar muncă”, a spus Gigi Becali despre Dorinel Munteanu, conform aceleiași surse citate mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, gata să transfere un atacant la FCSB

Gigi Becali a oferit noi detalii despre atacantul pe care îl va transfera la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că a înaintat deja o ofertă pentru a obține semnătura vârfului dorit, despre care susține că se aseamănă cu Philip Otele, atacantul celor de la CFR Cluj.

„(n.r. Simțiți că se aliniază astrele în acest sezon pentru FCSB?) Păi, cam așa văd. Echipa e destul de puternică, numai că eu o să întăresc echipa cu doi jucători, sută la sută! Nu știu, poate trei, poate patru, dar doi jucători, un atacant și un optar sută la sută o să iau.

Nu îi știu care sunt, dar atacant cinci sute la sută (n.r. aduc) atacant! Dacă noi câștigăm cu atacanții ăștia… Îți dai seama, dacă aduc un atacant bun…?

Am făcut o ofertă la un jucător din străinătate, un atacant, acum să vedem, așteptăm răspunsul. Pentru ceilalți jucători, nu. Nu e ceva grabă, nu ne hazardăm.

E cam genul de jucător al celor de la CFR Cluj, ăla african. Otele, cam în genul lui e, dar e mai bun, e mai tehnic. (n.r. despre derby) Noi nu am jucat extraordinar cu Dinamo. După ce se întorc de la echipa națională cam așa se întâmplă. Dar, ceva ocazii am avut”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și