Închide meniul

Dumitru Dragomir a răbufnit după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: ”Credeam că în tribune nu mai intră oamenii sălbatici!”

Dragoș Vasile Publicat: 8 august 2022, 8:45

Reclamă
Dumitru Dragomir a răbufnit după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: ”Credeam că în tribune nu mai intră oamenii sălbatici!”

Dumitru Dragomir, discurs fabulos despre Leo Strizu

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir a răbufnit după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Fostul șef de la LPF a criticat atitudinea suporterilor, care au întrerupt meciul pentru 10 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 56, ultraşii de la FC U Craiova 1948 au aruncat cu torţe pe teren. Una dintre ele a străpuns plasa porţii lui Lazar. Imediat după, aceştia au aruncat cu mai multe obiecte, printre care se numără un scaun și o sticlă de apă de plastic.

Astfel, Istvan Kovacs a întrerupt meciul. Jucătorii au fost trimiși la vestiare, unde au stat 10 minute.

Dumitru Dragomir a răbufnit după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

„Urât meci din toate punctele de vedere. Credeam că în tribune nu mai intră oamenii sălbatici. Chiar dacă eu am făcut o lege împotriva lor, Jandarmeria nu ține cont. Dacă vede UEFA ce se întâmplă… Cum să faci așa ceva?! Ați mai văzut în lume așa ceva? 

Al doilea aspect. Meciul a fost urât din toate punctele de vedere, mai puțin efortul fizic. S-a depus mult din ambele părți. Amândouă echipele sunt de pluton. Arbitrajul a fost ca meciul. Slab! 

Reclamă

Echipa lui Mititelu a pierdut controlul când a început să joace cu mingi lungi pe atacant. Balint a greșit când l-a scos pe Căpătînă din dreapta, el a fost cel mai bun jucător al lor în acest campionat”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

Adrian Mititelu, acuze fără precedent după ”Bătălia Olteniei”

Adrian Mititelu a făcut acuze fără precedent după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Patronul oltenilor susține că Istvan Kovacs a fost avertizat că Yassine Bahassa nu a comis henț în careu, însă acesta ”a ingorat complet”.

Astfel, Kovacs a dictat lovitură de la 11 metri, după ce în urmă cu câteva minute mai dictase un penalty. Sergiu Hanca a transformat, iar echipa lui Mihai Rotaru conducea la pauză cu 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

”Viciere de rezultat! Lucrurile se complică! Dețin informația că arbitrul VAR a comunicat lui Kovacs faptul că Bahasa nu a lovit mingea cu mâna, prin urmare nu a fost penalty. Deși a fost avertizat, Kovacs a ignorat complet!”, a scris Adrian Mititelu pe Facebook.

Adrian Mititelu, discurs vehement: ”Dacă nu mă bloca Rotaru, aveam 3,4 titluri de campion!”

Adrian Mititelu l-a făcut praf pe Mihai Rotaru după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Mititelu e sigur că ar fi dominat fotbalul românesc dacă nu apărea rivala locală în peisaj.

„Am jucat cu o echipă puternică. O fi o echipă politică, dar e o echipă puternică. Am jucat fără Bauza, s-a observat absența lui. Ne-au bătut nemeritat. Se câștigă și jucând mai slab decât adversarul.

Toate cad cu Rotaru. La ultimul meci, tot el a fost favorizat. Cred că 60% nu se dă. Alt noroc pe capul lor. Au fost două penalty-uri total contrar cursului jocului. Cu toate astea, am pus presiune pe ei. I-am băgat în corzi pe Oblemenco. Mai trebuie să muncim până când să-i batem. Sper să-i batem la primul meci când ne întâlnim cu ei.

Ce să mai comentez acum, așa a hotărât arbitrul. Ce să mai zic, strângem din dinți și mergem înainte. Acum cinci ani jucam în liga a patra. Noi am progresat foarte mult și aproape i-am prins din urmă. Cred că anul ăsta o să fim aproape de ei.

FCU e o echipă care joacă fotbal. Oamenii nu au uitat și nu ne-au lăsat. Tot stadionul striga Știința. Vă dați seama ce forța era acest club? Dacă Olguța nu înființa un nou club? Dacă nu mă bloca Rotaru aveam 3,4 titluri de campion. Cu divizare și război e foarte greu pentru fotbalul craiovean. E a treia oară când ne bat, nouă ne mai trebuie ceva. Ca joc și colectiv, suntem pe drumul cel bun. Vom fi pe drumul cel bun al campionatului”, a spus Adrian Mititelu, după derby-ul din Bănie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și