Închide meniul

Dumitru Dragomir îl avertizează pe „Rege”: „E groasă pentru Hagi, nici cu Alibec nu aveau şanse la titlu”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 august 2023, 19:16

Reclamă
Dumitru Dragomir îl avertizează pe „Rege: „E groasă pentru Hagi, nici cu Alibec nu aveau şanse la titlu

Dumitru Dragomir îl avertizează pe "Rege"

Denis Alibec se bucură în timpul unui meci al Farului/ Hepta

Dumitru Dragomir îl avertizează pe „Rege”. Cel supranumit „Oracolul din Bălceşti” e de părere că plecarea lui Denis Alibec e o pierdere mare pentru Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir consideră că nici cu Denis Alibec Farul nu ar fi avut şanse să îşi apere titlul din sezonul trecut.

Dumitru Dragomir îl avertizează pe „Rege”

Am auzit, mă bucur pentru el, este un copil foarte bun. Și el, și mama lui, și bunica lui au suferit când l-au înjurat, l-au criticat. Hagi l-a pierdut și pe ăsta care vine la Rapid, Borza. Borza nu este mult mai valoros decât Ignat, au făcut o treabă bună, trebuie felicitați.

L-au dat pe Ignat la divizia B, să joace. Să crească în valoare. La anul, este titular în divizia B. Hagi nu a putut să ia campionatul cu o echipă tânără, a băgat 6-7 bătrâni.

Alibec e pierdere, mai ales acum, că a venit Budescu. Pierdere mare de tot, uriașă. Nu avea șanse la titlu nici cu Alibec. E groasă pentru Hagi”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Reclamă

Denis Alibec, mesaj emoţionant pentru Hagi şi foştii colegi de la Farul: „Cel mai frumos capitol din viaţa mea!”

Denis Alibec a transmis un mesaj emoţionant pentru Hagi şi foştii colegi de la Farul. Denis Alibec a fost prezentat oficial la Muaither SC.

Denis Alibec a plecat de la Farul după ce anul trecut a contribuit din plin la câştigarea titlului. După ce a fost prezentat oficial în Qatar, Alibec a transmis un mesaj emoţionat pentru foştii săi colegi.

„A fost un an incredibil, cel mai frumos capitol din viaţa mea. Vă mulţumesc tuturor pentru că ați fost mereu alături de mine, colegi, antrenori și bineînțeles suporterii care sunt incredibili. Sunt sigur că o ajungeţi în grupe şi că o sa câștigați un nou trofeu. Eu, cu siguranță, voi fi mereu alături de voi cu inima şi sufletul ! Mulțumesc, Farul Constanţa. Mulțumesc, Peluza Marină. Mulţumesc, Constanţa.  Ne vom revedea curând”, a transmis Denis Alibec.

Reclamă 4 / 0/3

Internaționalul român Denis Alibec a semnat astăzi contractul pentru sezonul 2023/2024. Actele au fost parafate la sediul clubului, în prezența președintelui Saleh bin Ali Al-Aji și a directorului tehnic Abdullah Al-Mazrouei. 

Fotbalistul și-a manifestat bucuria că a ajuns aici și este determinat să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor”, a transmis Muaither SC, într-un comunicat.

Denis Alibec va câştiga 800.000 de dolari în acest sezon

Potrivit gsp.ro, Denis Alibec va încasa 800.000 de dolari pentru cele 8 luni de contract.

Dimineață a făcut vizita medicală. Acum, mai erau câteva clauze de pus la contract, dar, în principiu, în seara asta se semnează actele. Mâine încep campionatul, nu va evolua, nici nu va fi în lot. Totul e în regulă, l-a dus managerul care m-a dus și pe mine, Cătălin Liță. Am vorbit cu el si mi-a spus că erau la club, să semneze actele. Testul medical a fost ok, trebuia schimbat ceva în contract, mici detalii.

Denis avea o clauză clară că dacă va avea o ofertă bună în perioada de transferuri Hagi îl va lăsa să plece şi Gică s-a ţinut de cuvânt”, a declarat Marius Şumudică pentru digisport.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și