Închide meniul

E Gigi Becali prieten cu Neluţu Varga? Dezvăluirea lui Mihai Stoica: „Este relaţia asta pe care lumea nu o ştie! Am stat 3 zile fără să plătim!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 decembrie 2022, 23:51

Reclamă
E Gigi Becali prieten cu Neluţu Varga? Dezvăluirea lui Mihai Stoica: „Este relaţia asta pe care lumea nu o ştie! Am stat 3 zile fără să plătim!

Dezvăluire incredibilă despre relaţia dintre CFR Cluj şi FCSB

Colaj Hepta

Mihai Stoica a făcut o dezvăluire incredibilă şi a spus că echipele lui Gigi Becali şi Neluţu Varga au o relaţie de „prietenie”. Managerul general al celor de la FCSB a dezvăluit un episod mai puţin cunoscut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi Gigi Becali şi Neluţu Varga s-au „bătut” la titlu în ultimii 5 ani, se pare că relaţia dintre ei ar fi mult mai apropiată. Mihai Stoica a lăsat să se înţeleagă acest lucru după ce a dezvăluit un gest făcut de cei de la CFR Cluj pentru FCSB.

E Gigi Becali prieten cu Neluţu Varga? Dezvăluirea lui Mihai Stoica

Noi de câte ori am avut nevoie de ceva de la Cluj… deci noi mergem la Cluj. Am mers acum, am stat trei zile. Am fost musafirii celor de la CFR. Fără să plătim nimic. Este şi relaţia asta pe care lumea nu o ştie„, a dezvăluit Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica, discurs surprinzător după FCSB – CFR Cluj 0-1

Mihai Stoica, discurs surprinzător după FCSB – CFR Cluj 0-1. Managerul general de la FCSB a spus că înclină să spună că victoria campioanei din derby a fost una meritată.

Mihai Stoica a spus că nu înţelege de ce FCSB nu a avut aceeaşi reacţie la scorul de 0-0 la fel ca cea pe care a avut-o după golul marcat de Janga.

Reclamă

Înclin să spun că a fost o victorie meritată. Să nu ne păcălim de cele două mari ratări ale noastre. Au fost foarte mari, doar că au venit la 1-0. La 0-0 nu am avut mai nimic. Știam că-s foarte puternici la fazele fixe, dar nu am reușit să îi blocăm. Ce să spun? 

Nu e o lovitură grea! Noi venim de pe locul 14. Într-adevăr, meciul ar fi trebuit să ducă într-un X, dar n-aș putea să zic că nu e meritat. Ei au avut ocazii mari înainte de gol, Vlad a apărat extraordinar. 

Ce nu înțeleg eu este de ce nu am avut reacția de după gol la 0-0. E foarte greu de explicat, am văzut și la Campionatul Mondial, iau un exemplu random, Franța – Danemarca. Francezii s-au retras la 1-0, apoi la 1-1 au ieșit iar la atac. 

Reclamă 4 / 0/3

De arbitraj n-am mare lucru de reproșat, poate doar ceva decizii disciplinare, dar nu e cazul. Principalul motiv pentru care am pierdut au fost absențele lui Olaru și Compagno. Departe de a fi înlocuiți! Am suferit mult fără ei”, a spus Mihai Stoica pentru sursa mai sus citată.

FCSB – CFR Cluj 0-1! Dan Petrescu, prea puternic pentru Leo Strizu și Mihai Pintilii

FCSB – CFR Cluj 0-1. Echipa lui Dan Petrescu a fost prea puternică pentru Leo Strizu și Mihai Pintilii. Roș-albaștrii s-au văzut învinși în derby-ul de pe Arena Națională. Ardelenii au egalat liderul Farul. După o primă repriză fără ocazii, FCSB și CFR Cluj au oferit un adevărat spectacol după pauză. Au fost ocazii mari de ambele părți. Oaspeții au fost însă cei care au plecat acasă cu toate punctele.

Prima ocazie a FCSB-ului a venit în minutul 49, când Scuffet a respins în față un șut al lui Malcom Edjouma. CFR Cluj a replicat prin Boateng, care a reluat puțin pe lângă poartă din centrarea lui Deac.

Au urmat alte două ocazii mari pentru CFR, ratate, pe rând, de Andrei Burcă și Cristi Manea. Ulterior, apărarea FCSB-ului a cedat și a venit deschiderea scorului. Janga a înscris din câțiva metri în minutul 69, după o minge respinsă de Andrei Vlad la o lovitură liberă.

FCSB a avut șansa să egaleze prin Florinel Coman, care a șutat direct în Scuffet din situație de unu versus unu. Un minut mai târziu, Edjouma și Șut au reușit o combinație de efect în careul CFR-ului, însă șutul francezului a fost peste poartă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și