Închide meniul

„E violator? E interlop?” Daniel Niculae, apărat în scandalul uriaş de la Rapid: „Se pot întâmpla nenorociri”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 martie 2024, 22:01

„E violator? E interlop? Daniel Niculae, apărat în scandalul uriaş de la Rapid: „Se pot întâmpla nenorociri

Daniel Niculae, apărat în scandalul uriaş de la Rapid

ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO via Hepta

Daniel Niculae este apărat de Dani Coman în scandalul uriaş de la Rapid. Daniel Niculae a fost audiat în dosarul în care 16 persoane au fost reţinute. Preşedintele Rapidului este singurul care este cercetat în libertatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Coman face scut în jurul lui Daniel Niculae, care a fost audiat într-un dosar legat de organizare de grup infracţional, care avea ca scop folosirea materialelor pirotehnice. Preşedintele de la Rapid va fi cercetat în stare de libertate, iar 16 suporteri ai Rapidului au fost reţinuţi, printre care şi liderul galeriei Rapidului.

Daniel Niculae, apărat în scandalul uriaş de la Rapid

”Am urmărit evenimentele, cred că s-a făcut exces de zel ținând cont că la șase dimineața s-a mers la el la ușă. Cred că cel mai indicat era să i se trimită o citație. Nu cred că Daniel Niculae este implicat în așa ceva.

Orice președinte de club sau director sportiv vorbește cu șefii de galerie. Dacă ei sunt urmăriți și noi interacționăm cu ei, nu înseamnă că suntem părtași. La cum îl cunosc eu pe Nico, sunt convins că el nu ar face așa ceva. El nu ar fi permis să se intre cu așa ceva în stadion. În toate galeriile se întâmplă astfel de lucruri. E adevărat, dar să ajungi să îl iei pe Daniel Niculae la 6 dimineața pentru niște materiale pirotehnice. Are și el familie, are și el copii, are și el mamă, se pot întâmpla niște nenorociri.

Daniel Niculae ce e? E violator? E interlop? E un președinte care a interacționat cu un șef de galerie”, a spus Dani Coman la digisport.ro.

Reclamă

Dan Şucu, o nouă reacţie după ce Daniel Niculae a fost „săltat” de mascaţi

Dan Şucu a avut o nouă reacţie după ce preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascaţi. „Nico” a fost dus la audieri de către autorități și este cercetat într-un dosar de materiale pirotehnice, dar și de încălcare a regimului armelor și munițiilor.

E ceva în afara lucrurilor cu care eşti obişnuit zi de zi. Acum avem informaţii suplimentare. Am văzut foarte puţin din toate datele care sunt acum în dosar, am văzut partea crae avea legătură cât de cât cu Daniel. Respectarea legii este esenţială oriunde suntem. Aş face o o diferenţă majoră între bătaie, violenţă şi torţe aprinse. A fost acolo împreună cu avocatul, a făcut cercetarea este în continuare. Trebuie să respectăm legile României.

Nu putem face o echivalare între violenţă, torţe şi violenţă, distrugeri şi aşa mai departe. Nu cunosc asta cu armele, nu mi-l imaginez pe domnul Niculae cu mitraliera în mână. Dacă aş ştii că în casa lui Daniel este un arsenal de arme şi muniţii, aş fi avut o problemă. Dar nu cred. Aștept și eu în clipa de față să văd mai multe date de dosar. Nu cred că va dura mult, dânșii par hotărâți să meargă înainte.

Reclamă 4 / 0/3

Și speranța noastră e ca va fi un mod și mai serios de a constitui un grup, nu infracțional, de a ne suda împreună. Pentru mine, sâmbătă a fost cea mai frumoasă seară pe care am trăit-o în fotbal. Joi nu mai e la fel de frumos. Sper vineri să fie frumos din nou. Mă simt de parcă sâmbătă a fost o nuntă frumoasă, iar acum de parcă la sfârșitul nunșii a venit cineva și a aruncat vopsea neagră pe rochia miresii.„, a spus Dan Şucu într-o conferinţă de presă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și