Închide meniul

Edi Iordănescu a fost la un pas să semneze cu o echipă de tradiţie din Liga 1: „Mi-am dat seama cum gândeşte”

Bogdan Stănescu Publicat: 22 octombrie 2023, 15:42

Reclamă
Edi Iordănescu a fost la un pas să semneze cu o echipă de tradiţie din Liga 1: „Mi-am dat seama cum gândeşte

Edi Iordănescu a fost la un pas să semneze cu o echipă de tradiţie din Liga 1

Edi Iordănescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Edi Iordănescu a fost la un pas să semneze cu o echipă de tradiţie din Liga 1. Valeriu Răchită a dezvăluit că a fost foarte aproape să îl convingă pe Edi Iordănescu să meargă la Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se întâmpla în 2012, iar „Vivi” Răchită a discutat despre această mutare atât cu Edi, cât şi cu Anghel Iordănescu.

Edi Iordănescu a fost la un pas să semneze cu o echipă de tradiţie din Liga 1

În 2012 când eram manager general la Petrolul am pierdut cu Chiajna acasă, am zis că mă retrag de pe bancă, rămân manager general și pun antrenor. Știi pe cine am contactat? Pe Edi Iordănescu.

Am venit la București, am vorbit cu Edi, m-am întâlnit cu nea Puiu și am stat de vorbă cu Edi, cred că două ore, la masă. Mi-am dat seama cât de bine pregătit este și cum gândește. I-a fost frică lui că retrogradăm.

Deși i-am spus că sunt lângă el, că nu retrogradăm și că o să facem o echipă care să se bată la un trofeu. Ceea ce s-a și întâmplat în 2013, când a venit Rednic și după a rămas Contra și a câștigat”, a declarat Valeriu Răchită pentru fanatik.ro.

Reclamă

„Edi e foarte bine pregătit”

Îl cunosc pe Edi de când era la Steaua și venea nea Puiu cu el și se juca cu Alin Stoica, cei doi copii se jucau pe lângă noi pe acolo.

Edi este foarte bine pregătit și are un bun-simț din familie. Am fost și antrenor secund al lui Anghel Iordănescu, am fost și jucător, la Steaua.

Edi nu că își calcă pe orgoliu, așa este el construit”, a mai afirmat Vivi Răchită pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu l-a sunat pe Gigi Becali după ce patronul FCSB l-a desfiinţat!

Gigi Becali l-a atacat dur pe Edi Iordănescu după partida România – Andorra 4-0. Patronul FCSB a fost foarte supărat că Darius Olaru a fost lăsat în afara lotului de fiul lui Anghel Iordănescu. Becali îi recomanda, la cald, lui Olaru să se retragă de la echipa naţională.

După ce Edi Iordănescu l-a sunat pe Gigi Becali, patronul FCSB s-a calmat şi a încetat războiul cu selecţionerul României. Becali i-a transmis şi lui Olaru să accepte în continuare convocările.

„Am avut ulterior o discuție cu Edi. M-a sunat băiatul să îmi explice situația. Gata, subiectul e închis, iar eu îl sfătuiesc pe Olaru să lupte în continuare pentru echipa națională. Nu mai are rost să dezgropăm morții.

Gigi Becali: „Edi mi-a demonstrat că nu are nimic cu mine şi cu FCSB”

Că a fost sau că nu a fost accidentat, subiectul e închis. Edi a încercat să îmi explice clar unele lucruri, a spus că e posibil ca în unele cazuri și el să mai greșească, doar e om, dar în cazul lui Olaru lucrurile au fost clare.

Edi mi-a demonstrat prin tonul lui și prin argumentele lui că nu are nimic cu mine personal și cu FCSB. Eu i-am spus că putea să discute cu mine încă de când m-am luat de el cu Florinel Coman (n.r. – Coman a fost rezervă neutilizată cu Belarus) și nu mai ajungeam aici.

Deci, mesajul meu pentru Olaru e să uite cele declarate de mine în această dimineață și să lupte în continuare pentru echipa națională. M-am aprins și eu prea tare, mă știți pe mine, dar e bine că am reglat lucrurile cu Edi, iar băiatul nu are nimic personal cu mine și cu FCSB. Nu mai insistați să vă spun dacă eu cred a fost sau nu a fost accidentat. Este ca Edi și subiectul e închis”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:17 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi Vezi toate știrile
Citește și