Închide meniul
VIDEO

Fanii Rapidului, primire superbă pentru Horaţiu Moldovan la Madrid! Cum l-au descris spaniolii, înainte să semneze cu Atletico

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 ianuarie 2024, 21:19

Fanii Rapidului, primire superbă pentru Horaţiu Moldovan la Madrid! Cum l-au descris spaniolii, înainte să semneze cu Atletico

Fanii Rapidului, primire superbă pentru Horaţiu Moldovan la Madrid

Horaţiu Moldovan, pe aeroportul din Madrid / Colaj Twitter

Fanii Rapidului i-au pregătit o primire superbă pentru Horaţiu Moldovan la Madrid. Imaginile s-au viralizat rapid. Spaniolii de la AS au reacţionat după ce Moldovan a ajuns pentru a semna cu Atletico. Aceştia au transmis că portarul Rapidului va fi, în următoarele ore, jucătorul lui Diego Simeone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Titularul naţionalei României a fost aşteptat de jurnalişti pe aeroportul din capitala Spaniei, dar şi de fanii Rapidului. „Mulţi ani trăiască, la mulţi ani!„, i s-a cântat lui Horaţiu Moldovan. Portarul în vârstă de 26 de ani urmează să facă vizita medicală şi să semneze cu ocupanta locului cinci din La Liga.

Fanii Rapidului, primire superbă pentru Horaţiu Moldovan la Madrid

Jurnaliştii spanioli au amintit de evoluţiile spectaculoase reuşite de Horaţiu Moldovan în tricoul reprezentativei tricolore.

Moldovan este deja la Madrid. Portarul român a venit pentru a face vizita medicală şi a semna cu Atletico. Va fi portarul de rezervă, după plecarea lui Grbic în Anglia.

Reclamă

Românul, care a împlinit de curând 26 de ani, va fi jucătorul lui Atletico în următoarele ore. Vine de la Rapid şi a fost una dintre senzaţiile preliminariilor pentru EURO 2024. Va fi primul transfer al alb-roşiilor din această iarnă, dar nu ultimul. Javi Galan, Soyuncu şi Correa pot pleca. Atletico încearcă să îl aducă pe Kean şi un mijlocaş„, au transmis jurnaliştii spanioli de la as.com.

Atletico Madrid va plăti suma de 800.000 de euro, atât cât este clauza de reziliere. Lui Horaţiu Moldovan i s-a propus un contract valabil pe 4 ani şi jumătate. Atletico este dispusă să îi achite un salariu de 800.000 de euro în primul an, după care va creşte progresiv cu câte 180.000 de euro în fiecare sezon. În Giuleşti, Moldovan câştigă 10.000 de euro pe lună.

Rapid şi-a găsit portar, după plecarea lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid. Giuleştenii s-au înţeles cu oficialii de la Farul, iar Mihai Aioani urmează să semneze cu trupa de sub Grant.

Reclamă 4 / 0/3

Conform fanatik.ro, Dan Şucu a ajuns la o înţelegere cu Gică Hagi, pentru transferul lui Mihai Aioani la Rapid. Oficialii celor de la Farul au cerut suma de 400.000 de euro în schimbul portarului, însă şefii din Giuleşti încă poartă negocieri în această privinţă, în încercarea de a plăti o sumă mai mică. De asemenea, Mihai Aioani va semna cu Rapid un contract valabil pe trei sezoane şi jumătate.

Ce a declarat Horaţiu Moldovan la plecarea spre Spania

Horaţiu Moldovan a plecat în Spania pentru a semna cu Atletico Madrid şi a avut un mesaj emoţionat pentru fosta sa echipă. Horaţiu Moldovan a spus că Rapid l-a ajutat enorm în carieră.

Totodată, Horaţiu Moldovan a mai spus că nu putea refuza oferta de la Atletico Madrid, chiar dacă are şanse mai mici să joace titular în faţa lui Jan Oblak.

Vreau să le mulţumesc celor de la Rapid. Dacă nu erau ei, nu eram nici la Liga 1. Cred că sunt foarte mulţi oameni cărora le mulţumesc, dar nu stau acum să îi numesc pe toţi. Sunt foarte multe amintiri frumoase, cred că şi promovarea, şi intrarea în playoff.

Întâlnirea cu suporterii pe noul Giuleşti, chiar am amintiri frumoase şi am ce povesti nepoţilor. Cel mai greu moment de la Rapid, a fost la început, când am semnat şi am pierdut la Slobozia. Au fost foarte multe discuţii, dar când a apărut Atletico Madrid nu poţi refuza această echipă.

Au fost şi cei mai decişi. Mai am de făcut vizita medicală. Cu Diego Simeone nu am apucat să vorbesc. Cu Mister Edi am schimbat câteva mesaje, îi mulţumesc pe această cale„, a spus Horaţiu Moldovan la plecarea din România.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și