Închide meniul

Fază controversată în FCSB – Farul! Octavian Popescu, gol anulat de VAR, după o acţiune fabuloasă a lui David Miculescu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 ianuarie 2023, 20:45

Fază controversată în FCSB – Farul! Octavian Popescu, gol anulat de VAR, după o acţiune fabuloasă a lui David Miculescu

Fază controversată în FCSB - Farul Constanţa

Captură Orange Sport

Fază controversată în FCSB – Farul. Octavian Popescu a marcat al treilea gol al echipei sale în partida cu Farul, însă reuşita a fost anulată după ce s-a consultat arbitrajul video.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 74, David Miculescu a reuşit o acţiune explozivă. Acesta a trecut de mai mulţi adversari şi i-a pasat decisv lui Octavian Popescu, care a trimis mingea în poartă.

Fază controversată în FCSB – Farul! Octavian Popescu, gol anulat de VAR

După ce s-a consultat arbitrajul video, Horaţiu Feşnic a decis să anuleze golul lui Octavian Popescu. Reluările au arătat că Omrani a făcut un paravan, care l-a ajutat pe Miculescu să rămână în posesia balonului. Mai mult, atacantul fcelor de la FCSB se afla şi în poziţie de offside. După ce a fost chemat la marginea terenului pentru a revedea faza, Horaţiu Feşnic a decis să anuleze golul.

Florinel Coman, decisiv la un minut după ce a intrat în teren

Florinel Coman, decisiv la un minut după ce a intrat în teren. Coman şi Pantea au fost jucătorii care au fost trimişi pe teren la pauza meciului cu Farul de tandemul Strizu – Pintilii.

Florinel Coman a reuşit să dea a doua pasă de gol pentru FCSB în 2023. Ca şi cu Hermannstadt, Florinel Coman a fost rezervă cu Farul şi a intrat  în locul Malcom Edjouma.

Reclamă

Dacă în partida cu Hermannstadt, Coman i-a pasat decisiv lui Billel Omrani, în derby-ul cu Farul „Mbbape de România” l-a servit decisiv pe Andrei Cordea, care a deblocat tabela pe Arena Naţională. Coman este într-o vizibilă revenire de formă, acesta fiind lăudat şi de Gigi Becali.

În schimb, ca şi în partida cu Hermannstadt, Deian Sorescu a fost înlocuit la pauză cu Pantea.

Explicaţia lui Mihai Pintilii, după ce l-a pus pe Deian Sorescu să joace fundaş stânga

Mai mult, Pintilii a spus că, deşi nu a ascultat sfatul lui Gigi Becali şi a decis să îl ţină rezervă pe Omrani, speră ca acesta să fie iar decisiv când va intra.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că Farul este o echipă puternică, a dominat campionatul până etapa trecută. Ştim ce principii are domnul Hagi şi cum antrenează. E o formă normală, când eşti la Steaua trebuie să joci doar la victorie. Sorescu a mai jucat (n.r. fundaş), am improvizat. Sperăm să îşi facă treaba cât mai bine.

Cordea a intrat bine la Sibiu. Cel mai mult contează cine intră pe teren să îşi facă treaba cât mai bine. Doamne ajută, să intre cum a făcut-o la Sibiu şi să dea golul de 3 puncte. Mă bucur că este sănătos (n.r. – despre Omrani)„, a spus Mihai Pintilii, care a evitat să mai vorbească despre subiectul licenţei PRO.

Recomandări
  • Fază controversată în FCSB – Farul
  • Gol anulat pentru Octavian Popescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și