Închide meniul

Farul – Petrolul 3-1! Campioana a urcat pe loc de play-off! Budescu a marcat împotriva fostei echipe

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 decembrie 2023, 18:50

Farul – Petrolul 3-1! Campioana a urcat pe loc de play-off! Budescu a marcat împotriva fostei echipe

FC Hermannstadt - Universitatea Craiova și Farul - Petrolul LIVE SCORE

Jucătorii de la Farul / Profimedia

Farul – Petrolul 3-1 şi Hermannstadt – Universitatea Craiova 2-1 au fost primele meciuri de azi din Liga 1. Ambele partide au fost în format live score, pe AS.ro. Campioana a obţinut al doilea succes la rând din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu a marcat împotriva fostei echipe. Louis Munteanu şi Ionuţ Larie au înscris celelalte două goluri ale constănţenilor.

Farul – Petrolul 3-1 şi FC Hermannstadt – Universitatea Craiova 2-1

Final! Farul – Petrolul 3-1! Campioana a obţinut al doilea succes la rând în Liga 1! Constănţenii au urcat pe loc de play-off, peste Petrolul!

Min. 81: Farul – Petrolul 3-1! Paul Papp a redus din diferenţă pentru „lupi”, cu o lovitură de cap.

Min. 79: Farul – Petrolul 3-0! Ionuţ Larie a înscris cu o lovitură de cap, la care portarul Zima nu a avut nicio şansă!

Reclamă

Min. 53: Farul – Petrolul 2-0! Louis Munteanu  a majorat diferenţa pentru campioni, marcând cu un şut superb din faţa porţii, din pasa lui Rivaldinho.

Min. 30: Farul – Petrolul 1-0! Constantin Budescu a deschis scorul pentru campioană! Mijlocaşul a punctat din penalty împotriva fostei sale echipe. Arbitrul a dictat lovitură de la punctul cu var pentru campioană, după ce Huja a comis henţ în careu.

Min. 1: A început duelul dintre Farul şi Petrolul

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start la Farul – Petrolul: 

Farul: Aioani – Sîrbu, Larie, M. Popescu, Dussaut – Vînă, Artean, Grameni – Munteanu, Rivaldinho, Budescu
Rezerve: Buzbuchi, Dănuleasa, Queiros, Banu, Grigoryan, Cojocaru, Popescu, Mazilu
Antrenor: Gheorghe Hagi

Petrolul: Zima – Papp, Meijers, Huja, Țicu – Doua, Seto, Jefferson – Musi, Grozav, Jair
Rezerve: Eșanu, Garutti, Dumitriu, Radu, Vraciu, Mitrov, Rădulescu, Răducanu, Roman
Antrenor: Florin Pîrvu

Final de meci! Hermannstadt a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-1! Sibienii au pus capăt seriei de patru victorii la rând a oltenilor.

Min. 61 în FC Hermannstadt – Universitatea Craiova 2-1! Oroian a înscris, iar sibienii au trecut din nou în avantaj! A ajuns la 2 goluri în Liga 1, în acest sezon.

Min. 52 în FC Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-1!  Alexandru Mitriță a restabilit egalitatea, la mai puțin de un minut de la golul sibienilor! Vedeta echipei din Bănie a avut o cursă senzațională, iar, după un 1-2 cu un coechipier, a împins mingea în plasă, din interiorul careului.

Min. 51 în FC Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0! Gabriel Iancu a înscris cu un șut superb, din interiorul careului! Mingea a prins efect și a intrat direct în plasa porții.

Reclamă

UPDATE: A început meciul dintre FC Hermannstadt și Universitatea Craiova

FC Hermannstadt – Universitatea Craiova

Echipele de start pentru duelul dintre FC Hermannstadt și Universitatea Craiova:

Hermannstadt: Căbuz – Oroian, Găman, Stoica, Butean – Balaure, Murgia, Alhassan, Jipa – G.Iancu, D. Paraschiv

Rezerve: Muțiu, Antoche, Bărbuț, Bejan Biceanu, Bucuroiu, Fonseca, Medina, Petre
Antrenor: Marius Măldărășanu

Universitatea Craiova: Popescu – Căpățînă, Crețu, Raul Silva, Bancu – Danciu, Kurtic – Roguljic, Mitriță, A. Ivan – Koljic

Rezerve: Lazar, Baiaram, Borța, Ișfan, Markovic, Mendy, Ndong, Tomasec, Trică
Antrenor: Ivaylo Petev

Înainte de acest meci, cei de la Hermannstadt sunt pe locul 7 în Liga 1, cu 25 de puncte după 18 meciuri jucate. De cealaltă parte, Universitatea Craiova este pe 3, cu 32 de puncte.

În cazul în care sibienii se vor impune în meciul cu oltenii lui Mihai Rotaru vor urca, cel puțin pentru moment, pe locul al 5-lea în clasament.

Ultima partidă dintre cele două formații a avut loc în luna august. Atunci, oltenii s-au impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0.

Farul – Petrolul

Echipele probabile pentru duelul dintre Farul și Petrolul:

Farul (4-3-3): Aioani – Dussaut, Larie, Popescu, Kiki – Vînă, Artean, Grameni – Rivaldinho, Munteanu, Budescu

Antrenor: Gheorghe Hagi

Petrolul (4-3-3): Zima – Doua, Papp, Meijers, Huja – Jefferson, Seto, Țicu – Musi, Grozav, Jair

Antrenor: Florin Pîrvu

Înainte de acest meci, Petrolul se află pe locul al 5-lea în Liga 1, cu 26 de puncte. De cealaltă parte, campioana României este pe locul al 8-lea, cu 25 de puncte.

În cazul în care „marinarii” se vor impune ar urma să urce pe locurile de play-off ale Ligii 1. De cealaltă parte, „lupii galbeni” pot ataca poziția a 4-a, ocupată în prezent de Rapid.

Ultimul meci dintre cele două echipe s-a jucat la începutul lunii august. La momentul respectiv, „lupii galbeni” s-au impus cu scorul de 3-2.

Gică Hagi, anunţul momentului în Liga 1! Revoluţie la Farul din sezonul viitor

„Trebuie să se schimbe multe aici. Nu mai vreau să continui ca şi acţionar majoritar, ca patron şi antrenor. Eu vrea să îmi fac meseria de manager. Sub nicio formă nu am vrut să fac lucrul ăsta. Eu, mai mult decât am făcut, nu pot să fac.

Anul ăsta nu au dat un randament foarte bun, nu au fost cu noi. Farul trebuie să aibă buget foarte mare. Farul trebuie să aibă un antrenor care să fie plătit”, a spus Hagi, în conferinţa de presă dinaintea meciului cu Petrolul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și