Închide meniul

FCSB, marea câştigătoare din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1! Victoria cu Sepsi a apropiat-o de liderul Farul. Cum arată clasamentul actualizat

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 aprilie 2023, 22:26

Reclamă
FCSB, marea câştigătoare din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1! Victoria cu Sepsi a apropiat-o de liderul Farul. Cum arată clasamentul actualizat

FCSB, marea câştigătoare din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1

Jucătorii de la FCSB, bucuroşi după victoria cu Sepsi / Profimediaimages

FCSB este marea câştigătoare din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1. Echipa patronată de Gigi Becali a reuşit să o învingă pe Sepsi, scor 2-1, şi pune presiune pe Farul şi pe CFR Cluj. Roş-albaştrii au profitat de paşii greşiţi făcuţi de rivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a avut probleme în startul primului meci în care l-a avut pe bancă pe Elias Charalambous, cipriotul cu licenţă PRO. Risto Radunovic a fost autorul unui autogol încă din minutul 6. Roş-albaştrii au întors rapid scorul. Andrea Compagno (8) şi Florinel Coman (19) au reuşit să îl învingă pe Niczuly. În minutul 63, Safranko a avut un gol anulat cu VAR şi FCSB a reuşit să se impună şi să plece cu toate punctele de la Sfântu Gheorghe.

FCSB este marea câştigătoare din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1

Cu această vitorie, FCSB a reuşit să se apropie la trei puncte de liderul Farul Constanţa. S-a redus considerabil şi distanţa faţă de CFR Cluj, la un punct. Jucătorii lui Dan Petrescu sunt fără victorie în play-off. Campioana en-titre a remizat atât cu Rapid, cât şi în această etapă cu Universitatea Craiova.

Şi Farul s-a încurcat în Giuleşti. A smuls un punct împotriva Rapidului, dar a reuşit să rămână pe primul loc.

Cum arată clasamentul actualizat al Ligii 1:

Reclamă

1. Farul – 36 de puncte
2. CFR Cluj – 34 de puncte
3. FCSB – 33 de puncte
4. Universitatea Craiova – 29 de puncte
5. Rapid – 28 de puncte
6. Sepsi – 21 de puncte

În următoarea etapă din campionatul României urmează chiar derby-ul CFR Cluj – FCSB. Meciul din Gruia este programat duminică, de la ora 21:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Farul – Universitatea Craiova şi Sepsi – Rapid sunt celelalte partide din play-off.

Elias Charalambous, două schimbări la pauză în Sepsi – FCSB

Deși FCSB a intrat în avantaj la pauză, formația bucureșteană a efectuat două schimbări, după primele 45 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

În debutul reprizei a doua, antrenorul Elias Charalambous i-a scos pe Andrei Cordea și Malcom Edjouma și i-a introdus pe Ovidiu Popescu, respectiv David Miculescu. Interesant de menționat este faptul că cei doi jucători introduși au primit indicații de la Mihai Pintilii, delegatul din acte al roş-albaştrilor, înainte de a intra în teren.

Cum a arătat echipa de start a FCSB-ului:

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Edjouma – Cordea, Compagno, Fl. Coman

Petrescu a răbufnit după meciul 700 al carierei

Dan Petrescu răbufnit după meciul 700 al carierei. „Bursucul” s-a plâns de arbitrajul video al partidei, la o fază la care s-a dictat ofsaid împotriva echipei sale. De asemenea, tehnicianul clujenilor a avut şi un mesaj clar pentru jucătorii săi, fiind extrem de nemulţumit de prestaţia lor.

CFR Cluj a ratat şansa de a egala liderul Farul. Clujenii au plecat cu un singur punct de pe „Ion Oblemenco”, fiind fără victorie în play-off.

A fost un meci foarte greu, ştiam că echipa nu va fi bine azi. N-am avut timp să pregătesc meciul. Nu cred că vreo echipă va câştiga aici. E un teren greu, au o bancă extraordinară. Jucătorii de pe banca de la noi n-au niciun CV, au intrat foarte rău. Nu ştiu dacă ei au avut vreo ocazie mare până în minutul 75. Am căzut după ce am luat golul, jucătorii care au intrat nu au adus nimic, poate doar Hoban. E un play-off strâns, foarte multe egaluri.

Manea a mai centrat aşa, Cvek a jucat excelent, a luat pastile, se simţea rău, a avut probleme la stomac. Am văzut şi eu faza cu liniile, sunt cum vrem noi în România, nu mă convinge. Azi era umărul lui Ivan peste, le tragem liniile cum vrem ca să nu fie CFR Cluj bine.

Reclamă

Trăiesc la maxim orice meci, a fost cel de-al 700-lea din cariera mea, nu ştiu care antrenor din România va mai face atâtea. Am şi 300 de meciuri amicale, deci am ajuns pe la vreo 1000. Îmi doream să fie victorie la meciul 700.

Universitatea Craiova a făcut schimbări bune, ale noastre au fost slabe. Unii jcuători s-au relaxat, par în vacanţă, o să avem o discuţie mai dură săptămâna aceasta. Mai bine bag juniori, decât să bag jucători care nu dau totul pentru echipă”, a declarat Dan Petrescu, petru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și