Închide meniul

Florin Achim și Cristian Dumitru și-au reziliat contractele cu FCSB! Anunțul oficial făcut de LPF

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 februarie 2023, 8:30 / Actualizat: 16 februarie 2023, 11:07

Florin Achim și Cristian Dumitru și-au reziliat contractele cu FCSB. Anunțul a venit chiar de pe site-ul oficial al LPF, iar despărțirea oficială a avut loc miercuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă Achim și Dumitru, de la FCSB au mai plecat în această iarnă mai mulți fotbaliști: Andrei Dumiter (FC Voluntari), Răzvan Ducan (FC Botoșani), Ianis Stoica (împrumut la U Cluj), Marco Dulca (Chindia), Alexandru Musi (împrumut la Poli Iași), Bogdan Rusu (CS Mioveni), Rachid Bouhenna (Ioanikos) și Radu Boboc.

Florin Achim și Cristian Dumitru și-au reziliat contractele cu FCSB

„DUMITRU CRISTIAN COSMIN vs. FC FCSB SA – Încetare raporturi contractuale – Admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților începând cu data de 15.02.2023. Definitivă.

ACHIM FLORIN VASILE vs. FC FCSB SA – Încetare raporturi contractuale – Admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților începând cu data de 15.02.2023. Definitivă”, se arată pe lpf.ro.

Achim a jucat foarte puțin pentru FCSB, în stagiunea precedentă, după sosirea în februarie 2022. De partea cealaltă, Dumitru a fost cedat sub formă de împrumut la Mioveni, la începutul sezonului.

Reclamă

Gigi Becali: La cum este jocul acum, suntem campioni

FCSB se pregătește de încă un derby care poate avea un impact important în lupta pentru titlu, cel cu Universitatea Craiova. Gigi Becali e convins că, dacă echipa sa își va păstra forma arătată în meciurile cu CFR Cluj și Voluntari, va lua titlul. Patronul are însă și o mare dorință: să termine sezonul regulat pe unul dintre primele două locuri.

„Noi jucăm un fotbal prin care e greu să fim opriţi. Jucăm frumos, avem jucători valoroşi pe care cu greu îi poţi opri să marcheze. La cum este jocul acum, suntem campioni. Şi echipa va creşte. Eram în mare dilemă, am zis asta e situaţia. Trebuia să joace şi Coman şi Tavi.

Ce e important pentru noi este să terminăm sezonul regulat pe 1 sau 2. Este foarte important să depindă de noi programul. Altfel, e foarte greu, că nu ai pe nimeni aliat, e toată lumea împotriva ta. Dacă nu joci în ultima etapă meci direct cu Farul sau CFR, Rapid sau Craiova nu o să fie cu mine niciodată”, a spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, anunţ despre Mihai Pintilii

Pe de altă parte, Becali a anunţat că Mihai Pintilii va asta în lojă la meciuri, în timp ce antrenorul din acte, Leo Strizu, va rămâne pe bancă. Asta pentru a ocoli problemele legate de lipsa licenţei PRO.

„N-are de ce să-i dea (n.r. amendă lui Pintilii). El nu o să mai fie pe bancă. O să stea în lojă. Unde să-i dea? Leo Strizu e pe bancă. Cum să-l suspende și pe Leo Strizu? Cine să-i suspende? Ce, sunt procurori? Antrenamentele le face Neubert, care e problema? Nu vii tu Burchel, pleacă de aici! Du-te, cu regulamentele tale!

Care vrea să piardă banii pune antrenor. După fotbal feminin, mă obligi acum cu licența. După ce că suntem varză, praf, venim cu reguli. Du-te la UEFA, unde vezi civilizație. E carnet de Moldova, lasă-l să antreneze!

Pe ei nu-i interesează decât Becali. De șapte ani Croitoru și Poenaru antrenează. Rădoi la națională. Mie îmi place mult de Leo Strizu (n.r râde). Pintlii doar îl ajută la antrenamente. Pintilii stă în lojă. Poate mai inventează Burchel ceva. Inventează reguli care să-mi fie favorabile, nebunule! Dacă Neubert face echipa să joace, să pun pe unul care arată la tablă și echipa nu joacă?”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
  • Florin Achim și Cristian Dumitru au plecat de la FCSB
  • 10 jucători s-au despărțit de FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și