Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Gardoş, propunere „nebună” după victoria FCSB-ului cu CFR Cluj: „Dacă Pintilii ia titlul, ar trebui să i se facă statuie!” Duckadam îi spulberă visul lui Gigi Becali

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 februarie 2023, 23:37

Florin Gardoş, propunere „nebună după victoria FCSB-ului cu CFR Cluj: „Dacă Pintilii ia titlul, ar trebui să i se facă statuie! Duckadam îi spulberă visul lui Gigi Becali

Ce este dispus să facă Mihai Pintilii dacă va veni un alt antrenor la FCSB

Mihai Pintilii/ Hepta

Florin Gardoş a făcut o propunere „nebună” şi a cerut statuie pentru Mihai Pintilii dacă ia titlul, după ce Gigi Becali a anunţat că se pregăteşte deja de Liga Campionilor. Helmut Duckadam îi spulberă visul lui Gigi Becali de a ajunge la banii din Liga Campionilor: „Nicio şansă în următorii 20 de ani„.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB speră din nou la titlu după ce a câştigat derby-ul cu CFR Cluj. Malcom Edjouma a dat lovitura la Cluj în finalul partidei, iar FCSB s-a apropiat la 6 puncte de CFR Cluj. În acest context, Gigi Becali a început să viseze la zecile de milioane de euro din Liga Campionilor.

Florin Gardoş, propunere „nebună” după victoria FCSB-ului cu CFR Cluj: „Statuie pentru Mihai Pintilii”

Lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga Campionilor„, a anunţat Gigi Becali. Duckadam nu crede că visul patronului de la FCSB se poate îndeplini.

Se hazardează la Champions League. Cred că e un vis frumos, dar trebuie să ne trezim repede. N-am nicio şansă cu nicio echipă românească să ajungem în grupele Ligii Campionilor, cel puţin în următorii 20 de ani„, a spus Duckadam în exclusivitate pentru Antena Sport.

În schimb, Florin Gardoş îi transmite lui Becali să îi facă statuie lui Pintilii dacă va lua titlul.

Reclamă

Dacă ar lua titlul Pintili ar merita, probabil, o statuie! Şi licenţa dată direct! Clar!. Sincer, aş spune că nu (n.r. – dacă ia FCSB titlul), dar e imprevizibil campionatul. Au fost fost meciuri şi meciuri. În meciul cu CFR Cluj, am zis ca CFR e favorită. Am mai zis că Rapid e favorită şi FCSB a câştigat meciurile„, a spus şi Florin Gardoş.

Mihai Pintilii jubilează după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Am venit să luăm cele 3 puncte!”

Mihai Pintilii jubilează după meciul CFR Cluj – FCSB 0-1, din etapa a 24-a din Liga 1. Delegatul roș-albaștrilor, care conduce antrenamentele echipei, a venit din nou la flash-interviu și și-a lăudat elevii pentru prestația din Gruia.

Pintilii consideră că victoria este meritată, împotriva unei echipe care „se apără foarte bine”. Malcom Edjouma a marcat golul victoriei pentru FCSB în minutul 88, după o pasă oferită de Tavi Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Pintilii a fost întrebat despre faptul că FCSB n-a efectuat nicio schimbare la pauza derby-ului cu CFR Cluj, deși această strategie este folosită meci de meci la clubul lui Gigi Becali. Delegatul vicecampioanei este de părere că lupta pentru titlu, din play-off, va fi acerbă.

„CFR-ul este o echipă care se apără foarte bine. Am avut și în prima repriză ocazii foarte mari. Am controlat jocul, per total. Meritam victoria. Băieții au înțeles foarte bine indicațiile și au stat foarte bine în teren, mai ales mijlocașii centrali.

Am venit să luăm cele 3 puncte, le-am luat, urmează un alt meci greu cu Voluntari, vom lua fiecare meci în parte în continuare. Veneam după meciul pierdut acasă cu Farul și era normal să ne gândim doar la victorie pentru că conta în lupta pentru titlu.

(N.r. – Despre lipsa de schimbări de la pauză) Vor mai fi meciuri când se va schimba la pauză. Acum echipa a jucat bine, băieții au demonstrat și ei merită cel mai mult felicitări pentru acest joc. Am avut posesia și merită felicitări pentru tot ce fac.

Și dacă pierdeam sau făceam egal în această seară, în play-off se va decide (n.r. – titlul). Cele 6 echipe care vor intra în play-off, vor intra cu șanse egale”, a spus Mihai Pintilii, după CFR Cluj – FCSB 0-1.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și