Închide meniul

Florin Prunea, semnal de alarmă pentru FCSB înainte de derby-ul cu CFR Cluj! Ce trebuie să facă roș-albaștrii

Alex Ioniță Publicat: 15 septembrie 2024, 11:02

Reclamă
Florin Prunea, semnal de alarmă pentru FCSB înainte de derby-ul cu CFR Cluj! Ce trebuie să facă roș-albaștrii

Florin Prunea, semnal de alarmă pentru FCSB înainte de derby-ul cu CFR Cluj! Ce trebuie să facă roș-albaștrii

Florin Prunea/ Hepta

Florin Prunea a tras un semnal de alarmă pentru FCSB înainte de derby-ul cu CFR Cluj! Fostul internațional a vorbit deschis despre situația campioanei, înainte de partida din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre CFR Cluj și FCSB se va juca duminică, de la ora 21:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida contează pentru etapa cu numărul 9 a sezonului de Liga 1.

Florin Prunea, semnal de alarmă pentru FCSB înainte de derby-ul cu CFR Cluj! Ce trebuie să facă roș-albaștrii

Înainte de duelul cu ardelenii lui Dan Petrescu, FCSB este doar pe locul al 13-lea în campionat, cu 8 puncte. Florin Prunea a transmis că roș-albaștrii trebuie să câștige cât mai multe puncte pentru a ajunge pe un loc de play-off.

”Am văzut că sunt trei-patru jucători (n.r. indisponibili). FCSB are numai opt puncte (n.r. în Liga 1), sunt la cinci puncte de play-off. Grijă mare, pentru că nu o să fie simplu. CFR are 13 puncte.

În eventualitatea în care câștigă CFR, diferența va fi una de 8 puncte… Deocamdată trebuie să alergi și să-i prinzi pe cei din față”, a spus Florin Prunea, la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Înainte de derby, CFR Cluj se află pe locul al 7-lea, cu 13 puncte după 7 meciuri disputate, la 2 lungimi de podium, locul 3 fiind ocupat de Universitatea Craiova. De cealaltă parte, FCSB este pe 12, cu 8 puncte.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc pe data de 11 mai a acestui an. La momentul respectiv, FCSB era deja campioană și a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 0-1.

Dan Petrescu, mesaj de luptă înainte de CFR Cluj – FCSB!

Dan Petrescu a dezvăluit că se așteaptă la un meci greu în fața campioanei, numind partida drept „cel mai bun test”.

Reclamă

Antrenorul celor de la CFR Cluj a mai menționat faptul că este mulțumit cu lotul pe care îl are la dispoziție, însă a anunțat că, în momentul de față, nu se gândește la câștigarea titlului.

„A fost o pauză de care toți aveam nevoie. Unii jucători care au fost la lotul național au venit mai târziu, sunt și ceva accidentări, vreo trei jucători care sigur nu vor juca și sunt alți trei incerți, vom vedea la antrenament azi. Cei care s-au antrenat, s-au antrenat foarte bine, sunt mulțumit.

Și-n Europa am zis că nu am luat gol, și am luat trei odată. Într-adevăr, e o perioadă bună în campionat, dar jucăm împotriva campioanei, cel mai bun test, e un meci important, nu decisiv, mai sunt și altele, dar e important pentru noi să câștigăm.

Avem un lot competitiv, foarte bun, cu doi jucători pe post. Sper să nu mai plece nimeni, sunt mulțumit de lot. Trebuie să înțelegem situația, sunt convins că putem să ne batem. Obiectivul să fie play-off, va fi bătaie mare.

(N.r. Chiar și în situația în care CFR și-a vândut cel mai important atacant la o rivală, ați putea garanta că echipa se va bate la titlu) Să ne gândim la play-off, asta e realitatea, chiar dacă va râde lumea! Trebuie să ne batem la play-off, zece echipe cred că se vor mai bate. Toți își doresc să câștige campionatul, e clar, eu am încredere în lot.

Ambele echipe sunt cam la fel, ei au meciuri în Europa, mai mulți jucători. Va fi un meci strâns, de bătaie, să vedem în ce condiții va fi și terenul, trebuie să ne adaptăm la orice”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:05

Tottenham – Arsenal LIVE SCORE (16:00)! Radu Drăgușin e rezervă! Barcelona joacă de la 17:15! Atletico, la 22:00

14:48

Momente de reculegere în Liga 1, după moartea lui Gigi Mulțescu! Anunțul făcut de Federația Română de Fotbal

14:27

Cristiano Ronaldo ratează debutul lui Al-Nassr în Liga Campionilor Asiei! Lovitură uriașă pentru clubul saudit

14:11

LIVE VIDEOCursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY! Spectacol la Baku

13:40

VIDEOFC Porto – Farense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:30). Braga – Guimaraes, de la 22:30. Meciurile serii

13:22

Lovitură pentru Lewis Hamilton, înainte de cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Va lua startul de pe linia boxelor

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 3 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 4 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul” 5 VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial 6 „Bă, nu vă e ruşine?” Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Ministerul Apărării. Discurs dur al fostului preşedinte LPF
Citește și