Închide meniul

Florin Răducioiu a analizat Farul – Rapid 7-2: „Nu a existat pe teren!”

Cosmin Olteanu Publicat: 7 mai 2023, 9:04

Reclamă
Florin Răducioiu a analizat Farul – Rapid 7-2: Nu a existat pe teren!”

Florin Răducioiu a analizat Farul - Rapid 7-2

Cristi Săpunaru şi Dragoş Grigore, în timpul meciului cu Farul / Profimediaimages

Florin Răducioiu a analizat Farul – Rapid 7-2, partidă care a contat pentru etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1. Fostul internațional român a fost uluit de evoluția oaspeților și de proporția scorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu s-a declarat nemulțumit de atitudinea lipsită de combativitate pe care au avut-o jucătorii Rapidului.

Florin Răducioiu a analizat Farul – Rapid 7-2

În plus, fostul fotbalist și-a exprimat aprecierea pentru modul în care Denis Alibec a executat penalty-ul de la primul gol marcat de Farul.

„Rapid nu a existat pe teren. Poate în deplasare nu sperie adversarii, dar mă aşteptam la altă atitudine, proporţia scorului a fost prea mare.

Farul a fost peste Rapid, am văzut voinţă, dar şi Hagi a contat în acest meci şi în acest campionat. Primul gol e capodoperă, chiar dacă e o reuşită de la 11 metri. Rapid a marcat întâmplător, iar Farul arată din nou potenţialul pe care îl are în teorie”, a declarat Florin Răducioiu, pentru primasport.ro.

Reclamă

Denis Alibec, în al nouălea cer după Farul – Rapid 7-2

La finalul meciului, Denis Alibec s-a declarat foarte mulțumit de forma pe care o arată, în prezent, Farul Constanța.

„Am început meciul foarte bine și de asta am reușit să câștigăm. I-am luat prin surprindere la primul gol. Toată săptămână nu m-am gândit deloc că voi marca. Am zis să joc dezinvolt așa cum jucam înainte, că până la urmă, trebuia să-mi iasă.

Era presiune, știam că Rapidul e o echipă foarte bună, mai ales după cele 2 meciuri câștigate. Știam că vor veni aici să lupte, dar noi am făcut un meci foarte bun. Atunci când marchezi în minutul 2, îți dă un impuls foarte bun tot meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă interesează lupta pentru titlul de golgheter, cel mai mult mă interesează să luăm campionatul. Avem încredere și înainte, chiar dacă am fost puțin dezamăgiți la meciul cu Sepsi. Dacă vom juca așa la toate meciurile, nu ne poate sta nimeni în față”, a declarat Denis Alibec, la finalul meciului dintre Farul și Rapid.

Mihai Stoica: „Diferenţă colosală!”

Spuneam înainte că văd o diferenţă între echipe, între cum joacă Farul pe teren propriu şi cum joacă Rapid în deplasare. 7 Up! Diferenţă colosală, abisală.

Eu am văzut o diferenţă de atitudine, unii au jucat foarte tare, agresiv. Aici meciul a început de la 1-0. Mai rar să vezi că Rapid ia gol la prima fază a meciului. Nu vreau să fiu greşit înţeles, doar că s-au prezentat soft.

(n.r. A fost blat?) Aş jigni echipa care a câştigat de maniera asta. Prefer să nu comentez astfel de idei, pentru că nu ştiu, nu ştiu ce s-a întâmplat în vestiarul Rapidului. Farul a avut un adversar la îndemână. Rapid a arătat ca o echipă pentru care s-a terminat sezonul şi s-a dus doar să se prezinte”a spus și Mihai Stoica, oficialul celor de la FCSB, despre partida Farul – Rapid 7-2.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și