Închide meniul

Florin Răducioiu, complet fermecat de un jucător de la FCSB după victoria cu Rapid: „Cel mai bun de pe teren! A fost strălucitor!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 noiembrie 2022, 8:31

Florin Răducioiu, complet fermecat de un jucător de la FCSB după victoria cu Rapid: „Cel mai bun de pe teren! A fost strălucitor!

Octavian Popescu, primul gol al sezonului!

Octavian Popescu, primul gol al sezonului / Hepta

Florin Răducioiu a fost complet fermecat de un jucător de la FCSB după victoria cu Rapid, scor 3-1. Fostul mare atacant al naționalei României a vorbit la superlativ despre Octavian Popescu, cel care a reușit un gol și un assist în derby-ul de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a „spart gheața” împotriva Rapidului, bifând primul gol al sezonului. Florin Răducioiu a caracterizat prestația puștiului de 19 ani de la FCSB drept „strălucitoare”.

Florin Răducioiu, complet fermecat de un jucător de la FCSB după victoria cu Rapid

Fostul vârf de la AC Milan își dorește să vadă aceeași dorință de joc din partea „perlei” lui Gigi Becali și în următoarele meciuri.

„Octavian Popescu a fost cel mai bun de pe teren, a dat pasă de gol şi gol. A dat un gol cu şut din prima, a dat superb. Dar trebuie să aibă continuitate cu această evoluţie strălucitoare din această seară.

Rămâne să vedem dacă va evolua la fel în continuare, trebuie să joace la fel. A fost strălucitor, bravo lui”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Prima Sport.

Reclamă

Octavian Popescu, dezlănţuit după FCSB – Rapid 3-1

Octavian Popescu s-a dezlănţuit după FCSB – Rapid 3-1. FCSB a făcut cel mai bun al sezonului şi a câştigat derby-ul cu Rapid, scor 3-1, iar Tavi Popescu a reuşit un gol şi o pasă de gol. FCSB are şi două meciuri mai puţin disputate şi, în cazul în care le va câştiga, poate ajunge la 3 puncte în spatele celor de la Rapid, care ocupă locul 2.

Octavian Popescu s-a dezlănţuit şi la interviul de după derby. A anunţat că merită să fie titular şi i-a transmis şi lui Gigi Becali că nu-l interesează criticile.

E un sentiment frumos, mai ales că am câştigat un derby. Sper să ne revenim. L-am aşteptat foarte mult, dar era normal să vină şi golul la un moment dat pentru că mă antrenez bine. Nu prea mă interesează comentariile, nu le bag în seamă. Mi-a venit rândul şi am arătat că merit să joc în primul 11. Cred că mi-am revenit. Nici în meciul cu West Ham nu am jucta rău, dar ăsta e meciul care m-a deblocat. Nu atârnă banderola, dar nu cred că sunt pregătit să o port la un club aşa mare. Am încerc să mă urc pe gard şi acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Nu bag criticile în seamă, în văd de treaba mea şi dau sută la sută. Cred că că cei de la Rapid au venit că ne bat din elan, dar le-am arătat cine este Steaua. I-am văzut şi înainte de declaraţii dădeau şi ne-au luat de sus. Amândouă pasele sunt frumoase. E un subiect pe care nu trebuie să îl ştie toată lumea. Suntem aproape, trebuie să câştigăm ce mai este de jucat şi tragem tare să ajungem cât mai sus„, a spus Octavian Popescu la digisport.ro, după FCSB – Rapid 3-1.

Recomandări
  • Florin Răducioiu, complet fermecat de un jucător de la FCSB după victoria cu Rapid
  • Anunțul fostului mare atacant

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și