Închide meniul

Florin Răducioiu, dezamăgit de Florinel Coman după FCSB – Sepsi 1-0: „Îl văd un pic superficial!”

Cosmin Cioboată Publicat: 12 martie 2023, 23:49

Reclamă
Florin Răducioiu, dezamăgit de Florinel Coman după FCSB – Sepsi 1-0: „Îl văd un pic superficial!

Florin Răducioiu nu ar accepta să devină antrenor doar pentru că are licenţă

Florin Răducioiu a criticat prestația lui Florinel Coman / Profimedia

Florin Răducioiu a fost dezamăgit de Florinel Coman după FCSB – Sepsi 1-0. Fostul atacant al Generației de Aur a criticat prestația lui „Mbappe de România” din meciul din ultima etapă a sezonului regular. Coman a contribuit la golul marcat de Octavian Popescu, însă n-a fost de ajuns pentru a-l impresiona pe Răducioiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a jucat 80 de minute în duelul cu Sepsi, de pe Arena Națională. Atacantul de 24 de ani a recuperat mingea și a declanșat faza din care vicecampioana României a înscris golul victoriei, prin Octavian Popescu.

Florin Răducioiu, dezamăgit de Florinel Coman după FCSB – Sepsi 1-0: „Îl văd un pic superficial!”

Florin Răducioiu a analizat prestația lui Coman și a ajuns la concluzia că acesta a fost „un pic superficial”.

În plus, fostul atacant de la AC Milan consideră că Andrea Compagno n-a avut noroc în fața porții, contra lui Sepsi.

„M-a dezamăgit un pic Coman. Îl văd un pic superficial. Compagno, ghinionist, dar e întotdeauna constant un pericol pentru poarta adversă. FCSB a meritat, chiar dacă nu a jucat la potențial maxim”, a declarat Florin Răducioiu, după FCSB – Sepsi 1-0, conform primasport.ro.

Reclamă

Florin Răducioiu este de părere că FCSB a meritat să câștige în fața lui Sepsi. Fostul internațional s-a arătat dezamăgit de modul în care covăsnenii au abordat meciul de pe Arena Națională.

Răducioiu spune că rejucarea meciului dintre Sepsi și FC U Craiova 1948 reprezintă soluția corectă. Cele două formații vor lupta joi pentru ultimul loc care asigură calificarea în play-off-ul din Liga 1.

„Cred că e victorie meritată a lui FCSB. A fost echipa cu mai multe ocazii, mai preocupată să joace fotbal. A profitat de această gafă uriașă a lui Tamaș. FCSB, echipa mai experimentată, mai bună.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Sepsi fără idee de joc, fără jucători care să pună pericol pe atac, nu a construit mai nimic. M-a dezamăgit foarte mult Sepsi. Și eu sunt de acord e mai bine să se decidă acest loc de play-off în meciul direct”, a mai declarat Răducioiu.

Octavian Popescu, bucuros după ce a marcat golul victoriei în FCSB – Sepsi 1-0: „Merităm să câștigăm campionatul!”

Octavian Popescu este convins că FCSB va face o figură frumoasă și se va bate la titlu, indiferent de numele antrenorului care va veni la echipă.

„Este important că am reușit să câștigăm. Sunt bucuros că am reușit să marchez și sper să marchez meci de meci în play-off. Este important să marchez ca fotbalist, îți dă un moral mai mare.

Nu e poziția mea, cum ne folosește Mister acolo trebuie să jucăm, să ne facem treaba cât mai bine și să ajutăm echipa să câștige campionatul. Pe toate pozițiile trebuie să depui efort, la fotbal trebuie să alergi.

Fiecare meci trebuie să fie ca o finală, să adunăm puncte și la final să fim campioni. Avem o echipă foarte bună, mă așteptam să terminăm pe podium. Sper să luăm campionatul, avem o echipă frumoasă și merităm.

Este important să facem fiecare meci bun, să dăm tot ce avem mai bun și sper ca prin evoluțiile mele să ajut echipa să ajungă cât mai sus. Sper să am câte o realizare la fiecare meci.

(N.r. – Despre viitorul antrenor) Nu pot să vorbesc despre asta. Cine o să vină va fi bine primit la echipă. Avem o echipă foarte frumoasă la Steaua București.

Reclamă

(N.r. – Despre echipa națională) Pentru mine nu contează, pot să merg și la U21 și la U20 și să îmi fac treaba cât mai bine”, a spus Octavian Popescu, după FCSB – Sepsi 1-0, potrivit digisport.ro.

FCSB – Sepsi 1-0. Victorie muncită pentru echipa lui Mihai Pintilii

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia covăsneană Sepsi OSK, într-un meci din ultima etapă a sezonului regular al Ligii 1.

Pe Arena Naţională, bucureştenii au deschis scorul în minutul 21. A fost o gafă a lui Mark Tamas, gafă de care a profitat Florinel Coman, apoi balonul a ajuns la Olaru şi acesta a pasat pentru Octavian Popescu, care a înscris. În repriza secundă gazdele au făcut pasul înapoi şi covăsnenii au avut mai multă libertate, dar jocul nu a mai avut cursivitatea din prima parte.

FCSB a învins cu 1-0 şi încheie sezonul regular pe locul 3, cu 57 de puncte. Sepsi este pe poziţia a şaptea, cu 39 de punct, un punct mai puţin decât FCU Craiova, şi aşteaptă duelul de joi, cu oltenii pentru a stabili ultima echipă calificată în play-off-ul Ligii 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și