Închide meniul

Florinel Coman, decisiv la un minut după ce a intrat în teren! Sorescu, scos la pauză pentru a doua oară consecutiv

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 ianuarie 2023, 20:25

Florinel Coman, decisiv la un minut după ce a intrat în teren! Sorescu, scos la pauză pentru a doua oară consecutiv

Ofertă pentru Florinel Coman din Bundesliga

Hepta

  • Florinel Coman, decisiv la un minut după ce a intrat în teren
  • Sorescu, schimbat din nou la pauză

Florinel Coman, decisiv la un minut după ce a intrat în teren. Coman şi Pantea au fost jucătorii care au fost trimişi pe teren la pauza meciului cu Farul de tandemul Strizu – Pintilii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a reuşit să dea a doua pasă de gol pentru FCSB în 2023. Ca şi cu Hermannstadt, Florinel Coman a fost rezervă cu Farul şi a intrat  în locul Malcom Edjouma.

Florinel Coman, decisiv la un minut după ce a intrat în teren

Dacă în partida cu Hermannstadt, Coman i-a pasat decisiv lui Billel Omrani, în derby-ul cu Farul „Mbbape de România” l-a servit decisiv pe Andrei Cordea, care a deblocat tabela pe Arena Naţională. Coman este într-o vizibilă revenire de formă, acesta fiind lăudat şi de Gigi Becali.

Reclamă

În schimb, ca şi în partida cu Hermannstadt, Deian Sorescu a fost înlocuit la pauză cu Pantea.

Explicaţia lui Mihai Pintilii, după ce l-a pus pe Deian Sorescu să joace fundaş stânga

Mihai Pintilii a oferit o primă explicaţie, după ce a decis ca Deian Sorescu să joace fundaş stânga cu Farul. De asemenea, Pintilii a vorbit şi despre decizia de a-l lăsa rezervă pe Billel Omrani, cel care a marcat golul victoriei cu Hermannstadt.

Reclamă

Mihai Pintilii a decis ca Deian Sorescu să joace fundaş stânga cu Farul, în condiţiile în care titularul postului, Risto Radunovic, este suspendat. Delegatul celor de la FCSB a admis că este o improvizaţie, însă a precizat că are încredere în Sorescu.

Mai mult, Pintilii a spus că, deşi nu a ascultat sfatul lui Gigi Becali şi a decis să îl ţină rezervă pe Omrani, speră ca acesta să fie iar decisiv când va intra.

Eu cred că Farul este o echipă puternică, a dominat campionatul până etapa trecută. Ştim ce principii are domnul Hagi şi cum antrenează. E o formă normală, când eşti la Steaua trebuie să joci doar la victorie. Sorescu a mai jucat (n.r. fundaş), am improvizat. Sperăm să îşi facă treaba cât mai bine.

Reclamă 4 / 0/3

Cordea a intrat bine la Sibiu. Cel mai mult contează cine intră pe teren să îşi facă treaba cât mai bine. Doamne ajută, să intre cum a făcut-o la Sibiu şi să dea golul de 3 puncte. Mă bucur că este sănătos (n.r. – despre Omrani)„, a spus Mihai Pintilii, care a evitat să mai vorbească despre subiectul licenţei PRO.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”