Închide meniul
Video

Florinel Coman, despre ȚSKA Sofia, adversara lui FCSB din Conference League: „Nu i-am urmărit. Sper să jucăm în Ghencea”

Bogdan Stănescu Publicat: 12 iulie 2023, 20:48

Reclamă

Florinel Coman, despre ȚSKA Sofia, adversara lui FCSB din Conference League

Florinel Coman, la evenimentul de prezentare a noilor echipamente FCSB / AntenaSport

Iată ce a spus Florinel Coman despre ŢSKA Sofia, adversara lui FCSB din Conference League. Florinel Coman a recunoscut că nu a urmărit-o încă pe ŢSKA Sofia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mbappe” a spus că îşi doreşte ca meciul FCSB – ŢSKA Sofia să se dispute pe stadionul din Ghencea.

Florinel Coman, despre ȚSKA Sofia, adversara lui FCSB din Conference League

Sincer, nu i-am vizionat până acum. Dar cu siguranţă vom analiza foarte bine meciul. Nu va fi un meci uşor pentru că până la urmă este un meci în cupă europeană, nu ne va fi uşor. Dar până la urmă trebuie să mergem să câştigăm acel meci clar.

Sperăm să câştigăm acel meci. Va fi cu noroc, obiectivul principal va fi să intrăm în Conference, în grupe. Şi după ne vom axa pe campionat.

(Reporter: Unde veţi prefera să jucaţi meciurile din cupele europene? Pe Arena Naţională sau tot în grupe?) Nu ştiu, cred că tot în Ghencea. Aşa ar fi normal şi corect!”, a declarat Florinel Coman la evenimentul de prezentare a noilor echipamente ale FCSB.

Reclamă

O imagine cu noul echipament roşu al lui FCSB „scăpase” de ieri pe internet, fiind publicată pe un cont de Facebook. Noua emblemă de la FCSB are mai mult galben. Totodată, sunt schimbări şi în ceea ce priveşte baza gâtului şi mânecile tricoului. Apar modele noi în aceste părţi.

Florinel Coman, un nou anunţ despre viitorul său. Aşteaptă să îi fie plătită clauza de la FCSB: „Nu stau pe capul lor”

Florinel Coman a făcut un nou anunţ despre viitorul său. Starul de la FCSB îşi doreşte să plece în această vară şi aşteaptă să găsească o echipă care să îi achite clauza de reziliere de 5 milioane de euro.

Asaltat de fani la prezentarea noului echipament al roş-albaştrilor, „Mbappe de România” a ţinut să afirme că îşi doreşte un transfer. Atacantul în vârstă de 25 de ani a ajuns la FCSB în 2017, de la echipa lui Hagi, pentru 3 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Mereu au fost fanii alături de noi. Am văzut că tineretul ne susţine foarte mult, ne bucurăm pe această cale şi sperăm să vină în număr foarte mare la fiecare partidă. Ne motivează pentru că simţim căldura lor, simţim că iubesc acest club şi vrem să dăm totul pentru ei.

Sincer, da, se poate spune şi asta (n.r. că s-a creat o emulaţie după vestea că FCSB va juca în Ghencea). Cel mai important a fost că toţi steliştii vor veni să ne susţină în Ghencea. Asta au vrut şi uite că s-a şi întâmplat. Nu mi-e frică, nu, nu mi-e frică deloc (n.r. de incidente). Eu am meci, nu stau în tribună.

„Dacă se va plăti clauza, voi pleca”

Părerea mea este că Farul se va bate din nou sus acolo. Au prestat un fotbal foarte bun, aşa că eu cred că va fi sus acolo.

Eu m-am pregătit foarte bine, nu numai eu… toţi colegii ne-am pregătit enorm. În acest campionat se poate întâmpla orice. Dacă nu voi ieşi eu la rampă, sper să iasă alt coleg şi tot aşa. Important e ca echipa să câştige.

(Reporter: Pleci în vara asta?) Cu ce să plec, cu Porsche-ul? Aţi văzut ce a spus patronul, este normal. Şi eu am spus la fel, dacă se va plăti clauza, normal că voi pleca. Nu voi sta pe capul lor aici. Avem o academie în spate, avem jucători tineri foarte valoroşi care pot lua oricând să ia locul oricui din echipă”, a declarat Florinel Coman.

Gigi Becali i-a făcut lui Florinel Coman un salariu lunar de 30.000 de euro, dar totul a venit la pachet cu o clauză de reziliere a contractului. Coman a acceptat un nou contract valabil până în 2027, ţinând cont că precedenta înţelegere expira în 2024. El a primit o mărire de salariu, de la 20.000 de euro, la 30.000 de euro. Dar cel mai important, în contract e inclusă şi noua clauză de reziliere de „doar” 5 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și