Închide meniul

Gică Hagi a comentat în stil propriu gafa monumentală a lui Aioani: „De ce să vorbesc cu el? El a greşit?”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 22 octombrie 2023, 9:37

Gică Hagi a comentat în stil propriu gafa monumentală a lui Aioani: „De ce să vorbesc cu el? El a greşit?

Gică Hagi a comentat în stil propriu gafa monumentală a lui Aioani

Gică Hagi, la o conferinţă de presă / AS.ro

Gică Hagi a comentat în stil propriu gafa monumentală a lui Aioani. „Regele” consideră că „Dina” Grameni este vinovat pentru golul primit de Farul cu U Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 16 al partidei, Constantin „Dina” Grameni a trimis greşit o minge în spate, portarul Aioani a luftat, iar Alexandru Cîmpanu a înscris cu poarta goală.

Gică Hagi a comentat în stil propriu gafa monumentală a lui Aioani

Gică Hagi îl consideră pe Grameni vinovat pentru golul marcat de Cîmpanu, în ciuda luftului incredibil al lui Aioani.

Am pierdut două puncte, am luat un gol dintr-o greșeală copilărească. Dar se întâmplă. Orice se poate întâmpla la fotbal. Chiar asta le-am spus înainte de meci.

De ce să vorbesc cu Aioani? El a greșit? Și Grameni?! Nu. Grameni doar! Am vorbit cu el. Nu e nimic… Se întâmplă. E o greșeală. Trebuia să se informeze mai repede. E mijlocaș și trebuie să se informeze mai repede. Dar a venit de la lot și probabil pe drum a venit mai ușor, mai lent”, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă de după Farul – U Cluj 1-1.

Reclamă

Cred că am făcut schimbări bune, am schimbat bine sistemul. În repriza a doua am jucat mai bine. Am dus mingea unde trebuia, dar după aceea voiam să-o dăm printre picioare.. Fundașul sau mijlocașul voiau să dea mingea printre picioarele atacantului. În jumătatea mea! Sunt niște lucruri… Sunt necăjit, supărat. Dar nu am ce să fac. O să vorbesc cu jucătorii pentru că am devenit un pic superficiali”, a mai declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Gică Hagi, dezamăgit după Farul – U Cluj 1-1: „Am controlat meciul de la cap la coadă”

Gică Hagi a fost dezamăgit după Farul – U Cluj 1-1. Antrenorul campioanei s-a declarat nemulțumit de prestația jucătorilor săi, din cadrul remizei înregistrate la malul mării. De asemenea, a vorbit și despre gafa lui Aioani, care a provocat golul lui Cîmpanu.

„Am controlat jocul de la cap la coadă. Am controlat ritmul și intensitatea jocului, cu toate că am făcut și greșeli. Din păcate am stat doar în ultima pasă, centrarea și nu a venit golul. Am avut puțină calitate.

Reclamă 4 / 0/3

Ce să blocheze U Cluj? Am ajuns de 30 de ori în careu, unde să o dăm? Le-am zis, am discutat, dar sunt zile în care nu iese nimic. Sunt puțin supărat, dar asta e, am pierdut 2 puncte importante, asta e.

„La golul lor a fost o greşeală copilărească”

Jucătorii au momente și momente, important este ca echipa să conducă. Mazilu nu trece printr-o perioadă în care marchează, dar o să muncim pentru a-l face să joace bine din nou, să fie mai limpede la prima acțiune.

Nu reproșez nimic arbitrajului. Noi am vrut să jucăm mai rapid, dar adversarul a fost ajutat să joace mai lent, portarul degaja după 2 minute.

La golul lor a fost o greșeală copilărească, dar nu ne-a influențat prea tare, am condus ostilitățile, dar mai avem de lucrat în ultimi 30 de metri. Pe drumul pe care mergem nu este bine, la finalizare facem foarte puțin.

(n.r. despre următorul meci, cu UTA) Orice meci are 3 puncte, jucăm să câștigăm, am demonstrat asta anul trecut, dar sunt zile și zile. Următorul meci este acasă, trebuie să îl câștigăm, adversarul va fi dificil, s-au omogenizat și vom avea un meci foarte greu”, a spus Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins Vezi toate știrile
Citește și