Închide meniul

Gică Hagi, atac dur la adresa arbitrilor după egalul cu UTA Arad: „Penalty clar!”

Alex Ioniță Publicat: 16 decembrie 2023, 16:39

Reclamă
Gică Hagi, atac dur la adresa arbitrilor după egalul cu UTA Arad: Penalty clar!”

Gică Hagi, atac dur la adresa arbitrilor după egalul cu UTA Arad

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi a lansat un atac dur la adresa arbitrilor după egalul cu UTA Arad. „Regele” s-a arătat dezamăgit de faptul că echipa sa nu a primit o lovitură de la 11 metri, dar și din cauza faptului că Larie a văzut un cartonaș galben și va lipsi la meciul din etapa următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre UTA Arad și Farul Constanța s-a încheiat cu scorul de 0-0 și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 20 a sezonului de Liga 1.

Gică Hagi, atac dur la adresa arbitrilor după egalul cu UTA Arad. Mesajul „Regelui”

După meci, Gică Hagi a vorbit despre prestația echipei sale și a dezvăluit faptul că jucătorii săi nu au fost „proaspeți”. „Regele” a dat vina pe drumul lung pe care echipa sa l-a avut de parcurs, pentru acest duel. Totodată, antrenorul celor de la Farul Constanța s-a arătat dezamăgit de arbitraj și i-a acuzat pe oficiali că nu au acordat o lovitură de la 11 metri.

De asemenea, Gică Hagi nu a înțeles motivul pentru care Larie, căpitanul echipei, a văzut cartonașul galben. Acesta nu va mai putea juca în ultima etapă din acest an, cu Rapid, având în vedere că a acumulat mai multe cartonașe galbene. Duelul dintre campioana României și echipa din Giulești va avea loc pe data de 20 decembrie, de la ora 20:30 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„În primul rând trebuie să marchezi pentru a câștiga, trebuie să schimbi vitezele. Dacă mergi doar cu 1 și 2 nu poți face nimic. Astăzi nu am fost proaspeți, am avut puține oportunități. Am avut și un penalty, clar, cred eu. Rivaldinho a spus că a fost atins de adversar, nu m-am uitat la fază, dar eu spun că este penalty.

Reclamă

Am avut ocazii puține, nu am fost noi. Am venit să câștigăm, a fost un meci foarte deschis, cu o echipă puternică pe zona centrală. Trebuia să plecăm pe margine, să atacăm spațiile, am vorbit și cu ei, dar nu s-a putut. Am făcut 2 zile pe drum, am făcut tot ce am putut. Sper să găsesc răspunsuri în zilele următoare”, și-a început Gică Hagi discursul, la digisport.ro.

Gică Hagi: „Dacă ăla e cartonaș…”

„Am început exact ca anul trecut, jucam bine acasă, iar în deplasare mai puțin. Antrenorul face parte din fotbal, își asumă. Asta a fost astăzi, mâine poate fi altceva.

Am mai avut un fault care nu era de cartonaș galben. Dacă ăla e cartonaș… la mijlocul terenului. Etapa asta a luat Larie, avem și mulți accidentați. Trebuie să vedem ce putem face. Va lipsi Larie, Nedelcu, Popescu (n.r. în etapa următoare). Mijlocul își dă putere, controlează meciul, dar acum trebuie să găsesc opțiuni. Trebuie să refac acest mijloc. Jucătorii au jucat foarte bine anul trecut, anul acesta, mai puțin.

Reclamă 4 / 0/3

Acum ne luptăm să intrăm în play-off, acesta este obiectivul. Vom vedea dacă avem forță”, a mai spus „Regele”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și