Închide meniul

UTA – Farul 0-0. Gică Hagi a urcat pe loc de play-off. Rednic rămâne fără victorie în faţa „Regelui” din 2016

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 decembrie 2023, 15:50

Reclamă
UTA – Farul 0-0. Gică Hagi a urcat pe loc de play-off. Rednic rămâne fără victorie în faţa „Regelui din 2016

UTA - Farul 0-0

Gică Hagi şi Mircea Rednic / Profimediaimages

Meciul UTA – Farul, scor 0-0, din etapa a 20-a a Ligii 1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Mircea Rednic rămâne fără victorie în faţa lui Gică Hagi din 2016.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu a fost cel mai periculos jucător al lui Gică Hagi. A avut o şansă importantă în repriza secundă. A ratat şansa de a-şi trece în cont cel de-al şaselea gol stagional.

Farul a reuşit totuşi să urce pe loc de play-off. A depăşit-o la limită pe Hermannstadt, care joacă în această seară cu FCSB. Şi UTA a urcat o poziţie, până pe locul 13.

UTA – Farul 0-0

Min. 90: UTA – Farul 0-0. Final de meci! 

Min. 58: Ocazie uriaşă pentru Farul! Constantin Budescu a trimis un şut cu exteriorul, din afara careului, iar mingea a trecut razant pe lângă poarta apărată de Iacob. Mingea a fost deviată de un adversar şi este corner pentru trupa lui Hagi.

Reclamă

Min. 42: Gol anulat pentru Farul! Rivaldinho a reuşit să trimită mingea în poartă, dar fanionul a fost ridicat. Reuşita nu a fost validată după ce a fost analizată faza şi în cabina VAR.

Min. 15: Jucătorii Farului au cerut penalty, după o intervenţie a lui Carp. Au considerat că mijlocaşul gazdelor a atins balonul cu mâna, dar Iulian Călin a lăsat jocul să continue. Faza a fost verificată şi cu ajutorul sistemului VAR.

Min. 2: Ocazie importantă pentru Constantin Budescu. Acesta a primit o pasă precisă în careu, a şutat din prima, dar Benga a intervenit salvator şi şi-a salvat echipa.

Reclamă 4 / 0/3

Min 1: A început meciul UTA – Farul!

UTA: Iacob – Stolnik, Benga, I. Conte, Abeid – Carp, C. Mihai – Căpușă, Fabry, Micovshi – Omodi
Rezerve: Kucher, D. Rodrigues, A. Stanciu, Stajl, R. Pop, Iurasciuc, Cooper, Marku, Ofosu
Antrenor: Mircea Rednic

Farul: Aioani – Sîrbu, Larie, Boli, Dussaut – Vînă, Artean, Grameni – Rivaldinho, L. Munteanu, Budescu
Rezerve: Buzbuchi, D. Queiros, Dănuleasă, Grosu, Banu, N. Popescu, Grigoryan, Benchaib, Ad. Mazilu
Antrenor: Gheorghe Hagi

UTA a obţinut o singură victorie în ultimele patru etape. Are 22 de puncte şi ocupă locul 14. Numai Dinamo şi FC Botoşani o duc mai rău. În schimb, Farul este pe poziţia a 7-a şi poate profita de remiza dintre Petrolul şi Rapid. În cazul unui succes, constănţenii se apropie la un singur punct de trupa lui Bergodi.

Gică Hagi are probleme de lot. Nu se poate baza pe Kiki, Popescu, Băluţă şi Nedelcu.

Avem tot aceleași probleme, trebuie să găsim soluții. Bine că s-a întors Boli, sperăm să fie bine și să fie cu noi. Contează cum terminăm anul, mai avem două meciuri foarte grele. Acum urmează cel de la Sibiu, drumul e lung și întâlnim o echipă care a jucat mai bine de la meci la meci. Au un lot foarte bun, cu un antrenor foarte experimentat, Mircea, care, din punctul meu de vedere, e un tehnician foarte bun.

În perioada asta contează mai puțin antrenamentele, mai mult contează mentalul. Trebuie să ai jucători care pot da totul și sunt pregătiți pentru a face față la toate detaliile care sunt în fotbal, în special la climă, la temperatură și la teren. Nu contează pe ce loc e UTA. În afară de primele două echipe, restul suntem acolo, toată lumea trebuie să lupte. E un campionat echilibrat, contează fiecare punct, fiecare meci. Urmăresc toate meciurile din campionat, dar pentru noi contează cel mai mult în pregătirea acestui joc.

Reclamă

Meciul din tur cu UTA a fost echilibrat, ambele echipe puteau să câștige. Așa va fi și acest meci, ne cunoaștem cât de cât bine, am jucat acum o lună, ne ştim şi cred că va fi un meci interesant”, a declarat Gică Hagi în conferință de presă.

Mircea Rednic şi-a avertizat jucătorii

Rednic le-a atras atenţia jucătorilor săi înaintea meciului cu Farul. I-a avertizat în privinţa lui Budescu. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 34 de ani are 5 goluri şi 7 pase decisive în această ediţie a Ligii 1.

Am jucat cu Farul de curând, ne cunoaștem. A fost un meci bun din partea noastră, am condus de două ori, puteam să și mărim avantajul și la 1-0 și la 2-1, dar ei au revenit. În repriza a doua iar am jucat foarte bine, dar am luat un gol din fază fixă. Îi au pe Budescu și Artean, care dau goluri șablon, din faze fixe.

Așadar, trebuie să fim atenți în special la Budescu, care oricând poate să aibă o execuție, un șut spre poartă de la vestiare sau din spatele terenului. În general, au jucători cu calitate, chiar dacă au și absențe de mai mult timp. Până la urmă, trebuie să ne gândim la noi, să încercăm să ne facem jocul și am demonstrate-o chiar în tur, cu Farul, că o putem face”, a mai spus Rednic.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și