Închide meniul

Gică Hagi, contrazis de Marius Avram! Fostul arbitru e de părere că Farul a fost avantajată de Andrei Chivulete în meciul cu Craiova!

Bogdan Stănescu Publicat: 14 mai 2023, 11:07

Reclamă
Gică Hagi, contrazis de Marius Avram! Fostul arbitru e de părere că Farul a fost avantajată de Andrei Chivulete în meciul cu Craiova!

Gică Hagi, contrazis de Marius Avram!

Marius Avram, conducând de la centru un meci / Profimedia Images

Gică Hagi a fost contrazis de Marius Avram. Fostul arbitru a declarat că penalty-ul acordat în minutul 81 pentru Universitatea Craiova a fost dictat corect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, Marius Avram a susţinut că penalty-ul acordat pentru Farul, în minutul 7, la un presupus fault la Denis Alibec, a fost dictat prea uşor.

Gică Hagi, contrazis de Marius Avram!

Marius Avram a comentat fazele discutabile din Universitatea Craiova – Farul Constanța 1-1.

Fostul arbitru consideră că Denis Alibec a primit pe drept cartonaşul roşu şi că Universitatea Craiova merita penalty-ul acordat de Andrei Chivulete în minutul 81.

În minutul 7, are loc prima fază importantă a meciului. Denis Alibec cade într-un duel cu un adversar, la marginea suprafeței de pedeapsă, Chivulete lasă jocul să continue și apoi e chemat de VAR și decide să acorde lovitura de la 11 metri. Din reluările pe care le putem vedea are loc un contact la nivelul picioarelor între cei doi jucători, un contact destul de ușor, pe care l-aș încadra la categoria ‘soft penalty’, așa cum le numea Roberto Rossetti, președintele arbitrilor UEFA. Este greu de precizat dacă acest contact este suficient pentru a provoca căderea lui Alibec. Lovitura de la 11 metri trebuie să fie clară pentru ca VAR să intervină, nu să căutăm contactul ‘cu lupa”. La genul acesta de fază, recomandarea este să se lase jocul să continue.

Reclamă

Denis Alibec face un gest inexplicabil: fără a fi în lupta pentru minge, își lovește un adversar în cap, din spate, cu brațul. Această lovire se încadrează în legile jocului la ‘comportare violentă’ și a fost bine depistată de Chivulete, care i-a acordat cartonașul roșu.

În minutul 81, într-un duel în suprafața de pedeapsă a Farului, Elvir Koljic joacă mingea, apoi este lovit în picior de Kevin Boli. Jucătorul Farului face un atac neglijent, dar cu suficientă forță și intensitate pentru a se impune acordarea unei lovituri de la 11 metri. Arbitrul Chivulete acordă corect penalty, după intervenția VAR”, a declarat Marius Avram pentru prosport.ro.

Ce a spus Gică Hagi imediat după meci

Gică Hagi a susţinut, după Universitatea Craiova – Farul Constanța 1-1, că oltenii au primit un penalty care nu trebuia acordat.

Reclamă 4 / 0/3

Eu sunt la cald acum şi voi îmi spuneţi să vorbesc la cald, nu am ce să vorbesc. Trebuie să ne concentrăm. Nu pot să fiu supărat. Am întâlnit o echipă foarte bună, a avut 100 de ocazii, dar le-a avut cu om în minus.

Iar la penalty-ul Craiovei nu cred că a fost. N-a avut contact, intensitate, nimic. A atins mingea şi a căzut. Atât. Nu contează. mergem înainte. Puteau da gol din altele. Îmi daţi voie să îmi dau cu părerea?

În România toată lumea ţipă. Unii se lasă? Dacă ăsta e penalty, atunci orice poate să fie penalty. Când am ieşit în 2017 campioni, portarul a avut o importanţă foarte mare”, a spus Gică Hagi imedat după terminarea jocului.

Gică Hagi s-a enervat la conferința de presă: ”Înseamnă că vorbesc singur și nu mă aude nimeni”

Gică Hagi s-a enervat la conferința de presă, după Universitatea Craiova – Farul 1-1. Denis Alibec a fost eliminat la finalul primei reprize și ”Regele” a răbufnit când a fost întrebat în repetate rânduri ce a vorbit cu golgheterul său, la vestiare.

”Vreți să vorbesc o oră despre subiectul ăsta? Ți-am zis toate părerile mele. Ți-am zis ce gândesc, tot, ce vrei să îți mai zic? Păi ce ți-am zis acum, înseamnă că vorbesc singur și nu mă aude nimeni”, a spus Hagi, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-1. Alphonso Davies a marcat un gol superb pe Bernabeu 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și