Închide meniul

Încă un transfer la Farul! Gică Hagi şi-a asigurat serviciile unui portughez cu un CV impresionant

Viviana Moraru Publicat: 21 iunie 2023, 12:35

Reclamă
Încă un transfer la Farul! Gică Hagi şi-a asigurat serviciile unui portughez cu un CV impresionant

Încă un transfer realizat de Gică Hagi la Farul

Diogo Queiros, prezentat oficial la Farul/ Facebook Farul

Încă un transfer realizat de Gică Hagi la Farul! „Regele” şi-a asigurat serviciile lui Diogo Queiros, fundaş central portughez, cu un CV de-a dreptul impresionant. Constănţenii au ajuns astfel la opt transferuri realizate până acum, în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă Diogo Queiros, Farul i-a mai transferat pe Zorhan Bassong, Damien Dussaut, Nicolae Carnat, Rivaldinho, Marco Borgino, Fabio Vianna şi Ionuţ Vînă, în această vară.

Încă un transfer realizat de Gică Hagi la Farul

Farul a anunţat două transferuri într-o singură zi. După ce l-au prezentat oficial pe Zorhan Bossang, constănţenii au oficializat şi mutarea lui Diogo Queiros, anunţată pe contul oficial de Facebook al clubului.

Queiros s-a alăturat deja lotului condus de Gică Hagi, campionii fiind într-un cantonament la Poiana Braşov, în această perioadă.

Fundaşul central lusitan, în vârstă de 24 de ani, are un CV impresionant. Queiros are un palmares de invidiat: câştigător al Youth League cu FC Porto în 2019 şi campion european U19 (în 2018) şi U17 (în 2016) cu Portugalia. A fost căpitanul reprezentativelor U15, U16, U17 şi U19 ale Portugaliei.

Reclamă

De asemenea, acesta a evoluat şi în finala Campionatului European U21 din 2021, alături de naţionala sa.

Queiros, ultimul jucător transferat de Hagi la Farul, nu a mai evoluat însă din iarnă, atunci când îi expira împrumutul la Real Valladolid şi revenea la Famalicao. De altfel, în întreg sezonul trecut, fundaşul central a bifat doar trei meciuri.

De-a lungul carierei sale, Queiros a evoluat la Porto, Mouscron, Famalicao şi Real Valladolid, având 16 meciuri în tricoul naţionalei U21 a Portugaliei.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi l-a transferat şi pe Zorhan Bassong la Farul

Gică Hagi continuă campania de transferuri în această vară, la Farul. Zorhan Bassong, fundaş stânga de 24 de ani, a evoluat ultima dată FC Argeş, echipă care a retrogradat în eşalonul secund, în urma barajului pierdut cu Dinamo.

Bassong a bifat 10 meciuri pentru trupa argeşeană, în sezonul trecut, fără să marcheze vreun gol.

Zorhan Bassong a oferit şi primele declaraţii, după ce a semnat cu Farul. Acesta s-a declarat extrem de bucuros de faptul că a semnat cu echipa campioană din Liga 1.

“Am ales Farul pentru că este un proiect bun, îmi place cum joacă echipa, este o echipă foarte bună în România şi vreau să ajut echipa cu calităţile mele”, a declarat Bassong, într-un interviu pentru contul oficial al celor de la Farul.

În vârstă de 24 de ani, Bassong este fost internaţional U19 al Belgiei şi actual internaţional U23 al Canadei. Şi-a făcut junioratul în Belgia, la Mouscron şi Anderlecht. A mai evoluat la Lille B, Cercle Brugge şi în ultimul sezon la FC Argeş.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și