Închide meniul

Gică Hagi şi-a stabilit obiectivul, înainte de Rapid – Farul: „N-are rost să vorbim de istorie, că au bătut FCSB-ul!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2024, 16:48

Gică Hagi şi-a stabilit obiectivul, înainte de Rapid – Farul: „N-are rost să vorbim de istorie, că au bătut FCSB-ul!

Gică Hagi şi-a stabilit obiectivul, înainte de Rapid - Farul

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă

Gică Hagi şi-a stabilit obiectivul, înainte de Rapid – Farul. „Regele” a transmis că nu se gândeşte la victoria obţinută de giuleşteni în faţa rivalilor de la FCSB, mărturisind că echipa sa ţinteşte locurile care asigură în prezenţa în preliminariile competiţiilor europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid va primi vizita celor de la Farul, în prima etapă a play-off-ului. Meciul se va disputa vineri, de la ora 20:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Gică Hagi şi-a stabilit obiectivul, înainte de Rapid – Farul

Gică Hagi a amintit de faptul că Farul este campioana en-titre din Liga 1. Acesta a transmis că se confruntă cu probleme de lot, având în fiecare săptămână cel puţin cinci jucători accidentaţi.

De asemenea, „Regelui” i-a fost amintit faptul că nu a reuşit să o bată pe Rapid în acest sezon, însă acesta a subliniat că s-a impus în faţa giuleştenilor în sezonul trecut.

„Suntem o echipă care anul trecut a ieşit campioană. O echipă care ştie fotbal. Obiectivul nostru e să încercăm să intrăm în cupele europene. Accidentaţi… acolo continuăm cum am început din vară. Cu foarte mulţi. În fiecare săptămână, câte 5-6.

Reclamă

(N.r. Farul n-a învins Rapid în acest sezon) I-am bătut anul trecut. Ce a fost, a fost. Nu vorbiţi de ce-i în spate, că dacă vorbiţi de ce-i în spate, vorbesc ce am facut noi anul trecut. Practic, n-are rost să vorbim de istorie. A batut FCSB-ul 4-0. Deci practic, au marcat goluri multe si n-au luat goluri.

Meciurile de fotbal sunt cu suporteri. Indiferent de orice. În teren e un spectacol. Şi la spectacol trebuie să fie plin. Altfel jucăm ca-n pandemie, ce să facem? E total aiurea. Să fie stadioane şi să fie pline. Cum era…ca pe timpul meu”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Gică Hagi şi-ar putea pierde o vedetă de la Farul

Gică Hagi şi-ar putea pierde o vedetă de la Farul! „Regele” a fost întrebat despre situaţia lui Louis Munteanu şi a dat de înţeles că împrumutul atacantului la Farul ar urma să nu mai fie prelungit şi pentru sezonul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi a declarat că prelungirea împrumutului lui Louis Munteanu nu depinde de el, ci depinde de oficialii clubului de care aparţine, Fiorentina. „Regele” a transmis că atacantul a ajutat-o mult pe Farul, însă acesta îşi doreşte să facă un alt pas în cariera sa şi să plece de la formaţia constănţeană.

El deocamdată e cu noi, ne-a ajutat foarte tare să ajungem aici. Se simte bine, e jucătorul lui Fiorentina. Cam asta este. În rest vom vedea.

Mai sunt zile. Nu îl împrumut eu. Depinde de ce vrea Fiorentina. El a stat doi ani la mine, cred că nici jucătorul nu mai vrea. Vrea și el altceva”, a declarat Gică Hagi, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și