Închide meniul

Gică Hagi şi-ar putea pierde o vedetă de la Farul! Anunţul de ultimă oră: „Vrea şi el altceva!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 martie 2024, 19:13

Gică Hagi şi-ar putea pierde o vedetă de la Farul! Anunţul de ultimă oră: „Vrea şi el altceva!

Gică Hagi şi-ar putea pierde o vedetă de la Farul

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă/ AntenaSport

Gică Hagi şi-ar putea pierde o vedetă de la Farul! „Regele” a fost întrebat despre situaţia lui Louis Munteanu şi a dat de înţeles că împrumutul atacantului la Farul ar urma să nu mai fie prelungit şi pentru sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Farul, în sezonul în care constănţenii au devenit campioni. Şi în această stagiune, atacantul are cifre bune, reuşind să marcheze cinci goluri şi să ofere trei assist-uri, în 26 de meciuri disputate.

Gică Hagi şi-ar putea pierde o vedetă de la Farul

Gică Hagi a declarat că prelungirea împrumutului lui Louis Munteanu nu depinde de el, ci depinde de oficialii clubului de care aparţine, Fiorentina. „Regele” a transmis că atacantul a ajutat-o mult pe Farul, însă acesta îşi doreşte să facă un alt pas în cariera sa şi să plece de la formaţia constănţeană.

„El deocamdată e cu noi, ne-a ajutat foarte tare să ajungem aici. Se simte bine, e jucătorul lui Fiorentina. Cam asta este. În rest vom vedea.

Mai sunt zile. Nu îl împrumut eu. Depinde de ce vrea Fiorentina. El a stat doi ani la mine, cred că nici jucătorul nu mai vrea. Vrea și el altceva”, a declarat Gică Hagi, conform digisport.ro.

Reclamă

De asemenea, Gică Hagi a oferit declaraţii şi despre obiectivul său de la Farul, după calificarea în play-off. Acesta a transmis că Farul se va lupta pentru locurile care asigură prezenţa în prelimariile competiţiilor europene.

„Cupele europene! Mergem la fiecare meci să câştigăm. Dar vom vedea, dacă vom câştiga primele meciuri, se schimbă lucrurile. Anul acesta am ştiut să jucăm meciurile cu echipele bune, am căpătat experienţă. Nu avem o mentalitate de campioni, se capătă în timp, totul se învaţă. Am învăţat multe în această vară, sperăm să facem lucrurile bine”, a mai spus Gică Hagi.

Gică Hagi a „luat foc”, în direct

Gică Hagi a „luat foc” în direct, după ce a fost întrebat despre jucătorii care au plecat de la Farul şi nu au confirmat în străinătate. „Regele” a răbufnit şi a declarat că nu poate răspunde pentru jucătorii care aparţin de alte cluburi, oferind exemplul lui Adrian Mazilu, despre care susţine că a fost cel mai bun în play-off-ul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

„E greu să răspund eu pentru un jucător care a fost cel mai bun la o echipă campioană, care nu joacă la ultima sau penultima din Olanda. El e acelaşi jucător. Hagi ştie să scoată din el. Noi jucăm fotbal bun. Băluţă a fost accidentat doi ani. Una e să vorbim de o situaţie, un moment, alta e să vorbim general. Au devenit cei mai buni, când au plecat în altă parte.

La 17 ani, când pleacă unul, acel jucător nu e încă copt! Cum fac alţii…au o cotă foarte bună. Echipele din Croaţia şi Serbia au bugete de 30-40 de milioane. Alea vând cel mai mult. Restul…mai răsare unul, cum se întâmplă şi la noi. Ele sunt în Champions League, statul e ajutat. Sunt acolo! Cota jucătorului e alta. Serbia şi Croaţia au fost la Campionatul Mondial, cota e alta!

Când echipele de club vor fi în Champions League sau Europa League, atunci da. Când echipa naţională se va califica la Europene şi Mondiale, atunci putem avea. Totul se rezumă la cota jucătorului, de acolo pleacă tot. De aceea nu puteam vinde jucători pe mulţi bani”, a declarat Gică Hagi, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și