Închide meniul

Gică Hagi, un nou transfer la Farul! Prima reacţie a jucătorului după ce a fost prezentat oficial la constănţeni

Bogdan Stănescu Publicat: 12 septembrie 2024, 14:58

Reclamă
Gică Hagi, un nou transfer la Farul! Prima reacţie a jucătorului după ce a fost prezentat oficial la constănţeni

OFICIAL | Gică Hagi, un nou transfer la Farul!

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi a reuşit un nou transfer la Farul! „Regele” a rezolvat revenirea lui Bogdan Ţîru (30 de ani) la echipa constănţeană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Crescut la Academia lui Gică Hagi, Bogdan Ţîru e cotat în prezent la 300.000 de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

OFICIAL | Gică Hagi, un nou transfer la Farul!

Bogdan Țîru e farist!

Fundașul de 30 de ani format de Academia Hagi este de astăzi noul jucător al formației noastre semnând un contract valabil pe următorii 3 ani.

Mult succes în alb-albastru, Bogdan!”, a transmis Farul, pe Facebook.

Reclamă
Reclamă

Ţîru vine la echipa lui Gică Hagi în calitate de jucător liber de contract. El s-a despărţit în luna iulie a acestui an de formaţia poloneză Lech Poznan. În prezent e cotat de site-ul de specialitat transfermarkt.com la 200.000 de euro. Cea mai ridicată cotă a lui Ţîru a fost de 1.6 milioane de euro.

Gică Hagi îl vindea pe Bogdan Ţîru la formaţia poloneză Jagiellonia în februarie 2020, pentru 600.000 de euro. Ulterior, polonezii l-au vândut pe jucător la CFR Cluj, pentru 250.000 de euro.

Reclamă

Bogdan Ţîru a ajuns mai apoi tot în Polonia, dar la Warta Poznan. Polonezii le-au plătit ardelenilor 150.000 de euro în toamna anului trecut pentru fundaşul român.

Prima reacţie a lui Bogdan Ţîru după ce a semnat cu Farul: „Sunt fericit”

Într-un interviu pentru conturile de socializare ale Farului, Bogdan Ţîru a oferit o primă reacţie după ce a semnat cu echipa lui Gică Hagi.

(n.r: Cum te simţi la Constanţa?) Fericit. M-am întors în locul în care am crescut, unde am devenit ceea ce sunt.

Am învăţat totul aici. În primii ani în care am ajuns aici am învăţat totul despre fotbal. Sunt fericit că m-am întors aici.

(n.r: Ai luat rapid această decizie, să îmbraci tricoul Farului?) Sincer, m-am gândit, m-am sfătuit şi cu familia. Cred că cea mai bună decizie e să mă întorc acasă. Voi da tot ce pot pentru această echipă şi sper să obţinem cele mai bune rezultate”, a spus Bogdan Ţîru în interviul respectiv.

Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Anunţul despre stadionul din Constanţa, care ar urma să-i poarte numele

Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Construcţia noului stadion din Constanţa, care ar urma să poarte numele „Regelui”, intră în linie dreaptă.

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, a anunţat după şedinţa de Guvern de miercuri că procedura de achiziţie pentru construirea stadionului „Gheorghe Hagi” este finalizată.

România va avea două stadioane noi, cel din Constanţa şi cel care se va construi în Piteşti. Investiţia totală este de 176 de milioane de euro.

Vechiul stadion din Constanţa a fost demolat. La ceremonia de începere a demolării, care a avut loc în iulie 2023, a participat şi ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea.

Procedura de achiziţie este finalizată. Avem sumele necesare, urmează să semnăm contractul şi ulterior vor urma aceleaşi proceduri valabile oricărei investiţii: organizare de şantier, grafic de execuţie pe care îl vom prezenta în momentul semnării contractului. (…) Avem sumele alocate, urmează ca în perioada următoare să primim limite pentru creditele de angajament şi în felul acesta să putem semna toate cele trei contracte despre care vorbeam”, a declarat ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea.

Toate procedurile pentru începerea construcţiei la stadionul „Gheorghe Hagi” ar urma să se încheie la finalul lunii următoare. Ulterior va începe propriu-zis construcţia.

Stadionul „Gheorghe Hagi” din Constanţa va avea o capacitate de 18.500 de locuri. Proiectul noului stadion din Constanţa mai prevede săli de antrenament – atletism indoor, squash/tenis de masă şi fitness, centru de conferinţe, spaţiu expoziţional, spaţii administrative, spaţii comerciale şi zone de loisir.

 

 

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:55

Andrei Nicolescu, dezvăluiri despre ultimii jucători transferați de Dinamo! Care sunt opțiunile pentru „primul 11”

16:50

„Am vorbit cu nea Gigi!” Mihai Pintilii a spus totul despre plecarea de la FCSB: „Poate e mai bine aşa!”

16:38

Neluţu Varga, anunţ triumfător înaintea derby-ului cu FCSB: „N-am deloc emoţii!” Ce a spus despre lupta la tilu

16:30

Mikel Arteta și-a prelungit contractul cu Arsenal! Prima reacție a antrenorului: „Mă simt extrem de mândru!”

16:28

Jordan Chiles a dat cărţile pe faţă, după scandalul de la Jocurile Olimpice: „Simt că am fost cu adevărat lăsată în întuneric!”

15:48

NEWS ALERTRăzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR. Mihai Covaliu a fost unic candidat pentru postul de preşedinte

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!” 6 Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Anunţul făcut de italieni
Citește și