Închide meniul

Gică Popescu, prima reacție după ce Farul a învins FCSB în prelungiri: „Un meci nebun! După acel moment am prins aripi!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 30 ianuarie 2023, 9:20

Gică Popescu, prima reacție după ce Farul a învins FCSB în prelungiri: „Un meci nebun! După acel moment am prins aripi!

Gică Popescu a refuzat oferta Rapidului pentru Constantin Grameni

Gică Popescu este președintele de la Farul Constanța / Antena Sport

Gică Popescu a oferit prima reacție după ce Farul a învins FCSB în prelungiri. Echipa lui Gică Hagi a întors miraculos scorul în derby-ul de pe Arena Națională, în minutele 90+5 și 90+6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popescu a trăit la intensitate maximă duelul cu vicecampioana, iar la final a dezvăluit momentul care a schimbat soarta meciului.

Gică Popescu, prima reacție după ce Farul a învins FCSB în prelungiri

Președintele de la Farul Constanța consideră că golul anulat al lui Octavian Popescu, din minutul 74, a contat enorm pentru moralul elevilor lui Gică Hagi.

Gică Popescu se aștepta la o atitudine bună din partea jucătorilor Farului, care își doreau enorm revanșa după înfrângerea usturătoare în fața lui CFR Cluj, scor 0-3, din etapa precedentă.

„Un meci nebun. Dacă ar fi să ne uităm la prima repriză trebuie să recunoaștem că am fost norocoși, dar noi am profitat în repriza secundă. Ăsta e fotbalul. Cred că cel mai important a fost atunci când a fost anulat golul lor trei, pentru că după aceea am prins aripi.

Reclamă

La 2-1 pentru FCSB nu mai speram decât la un egal, însă jucătorii văzând că adversarul a rămas în zece (n.r. – după eliminarea lui Dawa), au pus mingea la centru și au crezut până la final.

În repriza secundă toți jucătorii au avut o atitudine foarte bună. După meciul cu CFR Cluj mă așteptam la o atitudine foarte bună din partea jucătorilor noștri, tocmai de aceea, așa cum am spus, m-a surprins faptul că în prima repriză am făcut un joc slab”, a spus Gică Popescu, după FCSB – Farul 2-3, citat de sport.ro.

Gică Hagi l-a lăudat la scenă deschisă pe Denis Alibec, după FCSB – Farul 2-3

Gică Hagi l-a lăudat la scenă deschisă pe Denis Alibec după nebunia de meci de pe Arena Naţională. Farul Constanţa a dat lovitura în prelungirile partidei cu FCSB. Echipa lui Gică Hagi a întors rezultatul în prelungirile partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Autogolul lui Omrani, dar şi execuţia lui Borza, au readus Farul pe primul loc, cel puţin până la meciul celor de la CFR Cluj cu FC Voluntari. Cel mai frumos gol al meciului l-a marcat Denis Alibec, cu o execuţie fabuloasă din lovitură liberă.

La finalul meciului, Gică Hagi a avut cuvinte de laudă la adresa lui Denis Alibec, cel despre care a spus că a decis meciul .

„Bravo lor! E o zi frumoasă din viaţa mea, mă bucur că au crezut până la final. Cred că FCSB ne-a dominat în prima repriză, au jucat şi au pasat. Mă bucur că am crezut până la final. Important e să crezi. Ştiam că Borza e în formă foarte bună, am crezut că este în formă bună şi i-am dat spaţiu şi şansă. Nu sunt supărat pe nimeni, important e că tot ce faci este să faci bine pentru echipă. Asta face parte din mentalitatea de campion, ne lipseşte acum.

Fantastic, cel mai bun de pe teren, a făcut diferenţa. Ăsta e Alibec, e un jucător bun. Şi echipa naţională are nevoie de orice jucător în formă. Pot pleca jucători, dar pot şi veni. Vom vedea. Cred că a fost cel mai spectaculos meci. Decât să pierzi 7-0, mai bine faci un meci din ăsta.  Orice victorie din această, e clar că îţi dă linişte. Le-am zis în vestiar. Felicitări pentru faptul că aţi jucat fotbal. Nu am dubii de calitatea lui Coman, important e să aibă spaţii şi să joace bine. El fotbal ştie”, a spus Gică Hagi, după FCSB – Farul 2-3.

Gigi Becali i-ar fi înjurat pe Mihai Stoica și Mihai Pintilii!

Gigi Becali i-ar fi înjurat pe Mihai Stoica și Mihai Pintilii, la finalul meciului FCSB – Farul 2-3. Roș-albaștrii au condus cu 2-1 până în prelungiri, dar ce a urmat a dus la o adevărată criză de nervi a patronului.

Conform fanatik.ro, Gigi Becali a pus mâna pe telefon și l-a sunat prima oară pe „fratele” Mihai Stoica, pe care l-ar fi și înjurat, într-un monolog pe care Meme nu a reușit să-l oprească în niciun moment.

Gigi Becali nu s-ar fi oprit aici! Următorul pe lista a fost antrenorul Pintilii, care a făcut și el, pentru prima oară, cunoștință cu furia patronului. Finanțatorul îl consideră vinovat pe Pinti, care ar fi fost și el nevoit să asculte înjurători și amenințări.

Reclamă

Concluzia lui Gigi Becali a fost una clară pentru toți oamenii care lucrează pentru el: urmează măsuri extreme, dacă FCSB va pierde meciul cu CFR, din etapa viitoare. Un eșec ar elimina-o definitiv pe FCSB din lupta la titlu, una la care are deja șanse din ce în ce mai mici.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și