Închide meniul

Gică Popescu, reacţie vehementă după FCSB – CFR Cluj 1-0: „Ce caută portarul acolo? A fost o întâmplare la gol!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 mai 2023, 11:13

Reclamă
Gică Popescu, reacţie vehementă după FCSB – CFR Cluj 1-0: „Ce caută portarul acolo? A fost o întâmplare la gol!

Gică Popescu, atac către FCSB după transferul lui Cristi Ganea

Gică Popescu, în timpul unui interviu / Hepta

Gică Popescu a avut o reacţie vehementă după FCSB – CFR Cluj 1-0. Preşedintele celor de la Farul nu a înţeles de ce Scuffet a ieşit la faza golului marcat de Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Gică Popescu a spus că pasa lui Olaru a fost o „întâmplare”. Farul – FCSB se va juca duminică şi poate decide noua campioană a României.

Gică Popescu, reacţie vehementă după FCSB – CFR Cluj 1-0

Ce caută portarul să iasă din poartă când sunt acolo ambii fundași acolo? Coman a venit de la jumătatea terenului, a făcut 5 secunde până acolo. Ție îți lua două secunde să te întorci. Nici nu a fost pasa lui Olaru, a fost o degajare. Nu s-a uitat la Coman, ci la minge. A fost la întâmplare!

„M-a uitat pe foaie, nu am notat mai nimic. O singură ocazie a lui Popescu în prima repriză și bara lui Cvek din a doua. Astea au fost ocaziile de poartă. Această tenisune a contat enorm.

CFR a fost echipa care a dat dovadă de experiență în ultimii ani. Din păcate acest ciclu s-a terminat. Cred că a durat mai mult decât era firesc. O echipă care face performanță la 5 ani de zile trebuie să schimbe nucleul. E nevoie să vină alții, cu poftă de rezultate. 

Reclamă

E sfârșit de drum pentru CFR cu acest grup de jucători. Urmează finala cu trofeul pe masă, Farul – FCSB”, a spus Gică Popescu la primasport.ro.

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1, după victoria obţinută în derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a 8-a a play-off-ului. Roş-albaştrii sunt la doi paşi de ridica trofeul, după o pauză de opt ani.

FCSB a scos-o definitiv pe CFR Cluj din lupta pentru titlu şi mai duce un „război” doar cu liderul Farul. Urmează chiar meciul direct, de la Ovidiu, care va fi o adevărată „finală” a campionatului.

Reclamă 4 / 0/3

Roş-albaştrii sunt obligaţi să nu piardă în deplasarea cu Farul. În caz contrar, medaliile de campioni ajung la gâtul jucătorilor lui Gică Hagi. Dacă FCSB va reuşi să o învingă pe Farul, atunci devin mari favoriţi la titlu.

FCSB poate spera la trofeul de campioană şi în cazul unei remize cu Farul, dar constănţenii rămân pe primul loc. Chiar şi la egalitate de puncte, echipa „Regelui” Hagi este campioană. FCSB a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Derby-ul Farul – FCSB, din etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1, este duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și