Închide meniul

Gică Popescu, replică pentru Gigi Becali după ce patronul de la FCSB a declarat că se teme de arbitri: „Şi-a dorit să pună presiune!”

Viviana Moraru Publicat: 20 aprilie 2023, 19:32

Reclamă
Gică Popescu, replică pentru Gigi Becali după ce patronul de la FCSB a declarat că se teme de arbitri: „Şi-a dorit să pună presiune!

Gică Popescu, avertisment după debutul spectaculos al lui Constantin Budescu

Gică Popescu, în cadrul unui eveniment / Hepta

Gică Popescu a avut o replică acidă pentru Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a declarat că se teme de arbitri în lupta pentru titlul din Liga 1. Preşedintele de la Farul susţine că latifundiarul din Pipera a vrut doar să pună presiune pe centralii din campionatul românesc, mărturisind că trupa constănţeană a fost chiar dezavantajată în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali declarase, iniţial, că arbitrii din Liga 1 „îl iubesc” pe Gică Hagi pentru cariera acestuia, motiv pentru care se teme că Farul va fi favorizată în Liga 1.

Gică Popescu, replică pentru Gigi Becali după ce patronul de la FCSB a declarat că se teme de arbitrii

Gică Popescu este de părere că Gigi Becali a declarat acest fapt pentru că vrea să pună presiune asupra arbitrajului, pe final de play-off. De asemenea, preşedintele de la Farul a mărturisit că, în acest sezon, împotriva echipei „Regelui” s-au dictat cele mai multe penalty-uri.

Cred că și-a dorit să pună presiune pe arbitri, dar meciul direct s-a terminat, a greșit timing-ul. Apoi, nu știu cum și unde a văzut patronul FCSB-ului faptul că Farul e o echipă avantajată de arbitri. Din ceea ce știu eu suntem echipa împotriva căreia s-au acordat cele mai multe penalty-uri, din întreaga Liga 1, nu doar dintre cele care sunt în play-off. Atât de mult ne ajută arbitrii încât ne-au dat contra cele mai multe penalty-uri”, a declarat Gică Popescu, conform gsp.ro.

De asemenea, Gică Popescu a mai vorbit şi despre schimbarea Legii Sporturilor, mărturisind că şi-ar dori ca şi Farul să fie ajutată de bani publici, aşa cum este CSA Steaua.

Reclamă

Forma noastră de organizare nici nu ne permite să accesăm fonduri publice, ale autorității locale, pentru că am încălca legea dacă am face-o. Ne-am dori să fim și noi ajutați, așa cum sunt și alte echipe din Liga 1, dar nu avem cum, cel puțin în această formă de organizare în care suntem. Mi se pare nedrept ca un SRL sau un SA să nu poată primi bani de la Primării sau Consilii, dar cineva care e ONG, fundație sau asociație să poată. E o anomalie”, a mai spus Gică Popescu, conform aceleiaşi surse menţionate mai sus.

Gigi Becali se teme de arbitraj, în lupta la titlu din acest sezon

Gigi Becali a declarat faptul că se teme de arbitraj, în lupta la titlu din acest sezon. Patronul roş-albaştrilor susţine că centralii îl simpatizează pe Gică Hagi, şi în acest sens, latifundiarul din Pipera a dat de înţeles că Farul ar putea fi favorizată în ultimele şase runde rămase de jucat în play-off.

Gigi Becali nu i-a reproşat nimic lui Istvan Kovacs, după partida dintre FCSB şi Farul. Însă, cu toate acestea, patronul roş-albaştrilor „a pus lupa” pe arbitrii, şi a declarat că centralii îl iubesc pe Gică Hagi pentru cariera pe care „Regele” a avut-o, şi astfel o pot favoriza pe Farul în lupta pentru titlu.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-e teamă de arbitraje la meciurile directe cu CFR și Farul. Sper să nu ajungem la așa ceva. Nu că ar fi o conspirație. Numai că nu ai ce să le faci la arbitri. Ce poți să le faci dacă îl iubesc pe Hagi? Erau copii, iar Hagi era mare atunci.

Oricine ar fi, normal că-l iubesc pe Hagi. Și-or face ei meseria, dar e firea. Vrând, nevrând, tot trag cu el. Nu că ar face ceva. E dragostea de marele fotbalist Hagi. Sunt mai cu trac. Și aseară, Istvan Kovacs, n-a făcut ceva de reproșat, dar… Înțelegi? Nu e nimic rău în asta. E lucru bun că oamenii iubesc pe cineva care a fost mare în viața lui.

E un respect. Nu reproșez asta. Dar mi-e teamă de dragostea față de Hagi. Are numele pe care îl are. N-o să țină cu mine. Toți sunt împotriva mea. Ei sunt toți cu lumea, eu îl chem pe Hristos. Nu pot fi mai mari decât Hristos. Cum a făcut și cu penalty-ul primit”, a declarat Gigi Becali.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și