Închide meniul

Mihai Stoica l-a lăudat pe Elias Charalambous, după ultima victorie a FCSB-ului: „Gigi Becali nu face nimic!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 ianuarie 2024, 21:33

Mihai Stoica l-a lăudat pe Elias Charalambous, după ultima victorie a FCSB-ului: „Gigi Becali nu face nimic!

Mihai Stoica l-a lăudat pe Elias Charalambous, după ultima victorie a FCSB-ului

Mihai Stoica şi Elias Charalambous/ Hepta

Mihai Stoica l-a lăudat pe Elias Charalambous, după ultima victorie a FCSB-ului, în deplasarea de la Universitatea Craiova. MM a declarat că succesul i se datorează antrenorului cipriot, deoarece el le-a comunicat jucătorilor tot ce trebuie să facă pentru a obţine cele trei puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este lider detaşat în Liga 1, având 11 puncte avans faţă de Rapid. Roş-albaştrii au învins-o fără drept de apel pe Universitatea Craiova, scor 3-0, golurile victoriei fiind marcate de Florinel Coman, Darius Olaru şi David Miculescu.

Mihai Stoica l-a lăudat pe Elias Charalambous, după ultima victorie a FCSB-ului

Mihai Stoica a declarat că Gigi Becali nu face totul la FCSB, fiind doar cel care dezvăluie echipa de start. MM susţine că sistemele de joc sunt create de Elias Charalambous, cel care vorbeşte cu jucătorii înainte de meci.

De asemenea, Mihai Stoica a amintit şi de Alin Stoica şi Lucian Filip, membrii staff-ului FCSB-ului, despre care susţine că de asemenea se implică activ la meciuri.

„Acest succes i se datorează în primul rând antrenorului, pentru că a pregătit excepţional această partida. Le-a spus fiecăruia ce are de făcut. Banca noastră este foarte activă. Nu face nimic Gigi. Gigi nu ştie sisteme, ce să facă? Nu poate să reacţioneze în timpul meciului. Ok, ne-am obişnuit că spune echipa, mai critică jucători după meci, dar s-au obişnuit jucătorii cu antrenorii care ştiu ce să le ceară. Mai există şi un Alin Stoica şi un Lucian Filip”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă

De asemenea, MM a oferit un verdict şi după penalty-ul primit de FCSB. Acesta a declarat că henţ-ul comis de Zajkov a fost evident.

„Se duce cu mâna spre minge. Nu îşi fereşte minge. Iartă-mă că i-a spart ceasul. E vorba de regulament. Nici mie nu îmi place când se dau penalty-uri împotriva noastră. Se duce sau nu cu mâna spre mingea? Nu mă interesează dacă el conştientizează sau nu. Din nefericire pentru Zajkov, mingea vine din piciorul lui Coman în el. A luat decizia corectă. Eu văd perfect”, a mai spus Mihai Stoica.

Mihai Stoica, uluit de primul 11 al Universităţii Craiova din meciul cu FCSB

Mihai Stoica a fost uluit de primul 11 al Universităţii Craiova, din meciul cu FCSB. MM a dezvăluit că a fost surprins de echipa de start alcătuită de Ivaylo Petev, mărturisind că se gândea, la începutul meciului, că oltenii îi vor surprinde pe roş-albaştri.

Reclamă 4 / 0/3

„Când am văzut foaia de joc, m-am uitat la rezerve şi am crezut că sunt titularii. Mă aşteptam să nu fie Screciu şi Ivan, dar tot nu puteam să-i aşezăm sub nicio formă. Ne-am adunat toţi, dar nu ne ieşea nimic, nu puteam să-i aşezăm în teren.

Chiar mă gândeam că poate ne surprind (n.r. jucătorii Universităţii Craiova) şi ei cum i-am surprins noi pe cei de la Electroputere. Chiar n-am înţeles nimic, abia pe la încălzire am început să-mi dau seama. A fost puţin complicat pentru ei, dar tot au avut o ocazie imensă prin Mitriţă, după o pasă excelentă a lui Bancu, Bancu e senzaţional pe atac.

Au jucat 4-4-2, cu un romb la mijloc cu Creţu, Căpăţînă, Bancu şi Mitriţă. Au fost folosiţi nişte jucători pe nişte posturi cu care nu erau obişnuiţi”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și