Închide meniul

Gigi Becali, atac dur la arbitraj după FCSB – FC Voluntari 0-0: „Am avut două penalty-uri”! Ce i-a transmis lui Mihai Stoica

Bogdan Stănescu Publicat: 23 octombrie 2023, 10:44

Reclamă
Gigi Becali, atac dur la arbitraj după FCSB – FC Voluntari 0-0: „Am avut două penalty-uri! Ce i-a transmis lui Mihai Stoica

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după eliminarea FCSB-ului din Cupa României

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a lansat un atac dur la arbitraj după FCSB – FC Voluntari 0-0. Patronul FCSB a acuzat că echipa lui nu a primit două penalty-uri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali crede că i se pun beţe în roate în lupta pentru titlu, dar a transmis că Răzvan Burleanu nu ar avea nicio implicare.

Gigi Becali, atac dur la arbitraj după FCSB – FC Voluntari 0-0: „Am avut două penalty-uri”

Eu aşa cred (n.r.: că cineva are ceva cu FCSB). Am avut două penalty-uri cu Cluj, acum iar două penalty-uri.

Boboc dă cu braţul să scoată mingea. Dacă nu dă el cu braţul să scoată mingea se duce în poartă probabil.

La aia când îi vine în mână nu înţeleg. E VAR. E posibil să fie ceva.

Reclamă

I-am zis lui MM: ‘Băi, Mihai, noi trebuie să îi batem, să nu ţinem cont de arbitraj că e clar, e ceva’.

„Nu mai vreau să mă cert, să jignesc”

Nu mai vreau în fiecare săptămână să stau să mă cert cu cineva. Ori cu Vassaras. Burleanu nu cred că are treabă.

Nu mai vreau să mă cert, să jignesc.

Reclamă 4 / 0/3

Bă, tată, dacă Vassaras şi-a cerut scuze, e bine. Înseamnă că nu a dat el vreun ordin. Omul care a dat un ordin nu îşi cere scuze.

E posibil şi arbitrii să fie supuşi Federaţiei, e posibil orice. 11 metri ăla în mână e inadmisibil.

Singurul lucru: trebuie făcută o echipă puternică. De echipă nu am ce să spun. Jocul nostru a fost bun”, a declarat Gigi Becali după FCSB – FC Voluntari 0-0.

Adrian Porumboiu a dat verdictul de specialist după ce FCSB a cerut penalty: „Nu sunt dubii”

Adrian Porumboiu a dat verdictul de specialist după ce FCSB a cerut penalty în partida cu FC Voluntari. Fostul mare arbitru a vorbit despre faza controversată din finalul partidei care a contat pentru etapa a 13-a a sezonului de Liga 1.

„Este 11 metri, nu sunt prea multe comentarii de făcut. Dacă mâna nu era lipită, atunci mingea avea altă traiectorie. Mâna nu trebuie să fie depărtată un metru de corp ca să fie penalty.

Nu era nici un șut de aproape, să spui că fundașul nu a avut timp să-și tragă mâna. Nu sunt dubii. Mâna era pe lângă corp, într-o poziție caracteristică pentru fazele la care se sancționează hențul. Mingea s-a dus direct în mână. E penalty!

Ca să fac o glumă, vă dați seama că dacă fundașul de la Voluntari avea voie să joace cu ceas la mână, îi spărgea ceasul”, a spus fostul central, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Florin Răducioiu a criticat şi el dur arbitrajul din FCSB – FC Voluntari 0-0

Fostul mare atacant al echipei naționale este de părere că în minutul 87 al duelului, balonul l-a lovit în mână pe Cristian Paz, iar, arbitrul partidei ar fi trebuit să dicteze lovitură de la 11 metri. Totodată, Florin Răducioiu a criticat și arbitrajul video pentru faptul că oamenii din camera VAR nu au intervenit la faza respectivă.

„Este 11 metri clar, mingea se ducea în poartă. Nu pot să cred că nu s-a dat 11 metri cu toate aceste tehnologii. Uitaţi-vă unde are mâna, ce naiba? 

E 11 metri clar, este o ruşine”, a spus Florin Răducioiu, potrivit primasport.ro.

După rezultatul de egalitate înregistrat în meciul cu FC Voluntari, FCSB rămâne lider în clasamentul ligii 1, cu 30 de puncte după cele 13 meciuri jucate. CFR Cluj ar putea profita de rezultatul înregistrat de vicecampioană și s-ar putea apropia la un punct de prima poziție a clasamentului. Elevii lui Andrea Mandorlini nu și-au jucat încă partida din această etapă a campionatului intern. Ardelenii se vor duela cu FC Botoșani, luni, de la ora 21:00.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și