Închide meniul

Gigi Becali consideră că FCSB are prima şansă la titlu! Pe ce mizează milionarul în bătălia pentru primul loc

Bogdan Stănescu Publicat: 2 mai 2023, 14:03

Reclamă
Gigi Becali consideră că FCSB are prima şansă la titlu! Pe ce mizează milionarul în bătălia pentru primul loc

Gigi Becali consideră că FCSB are prima şansă la titlu

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / AS.ro

Gigi Becali consideră că FCSB are prima şansă la titlu. Milionarul mizează pe faptul că echipa lui mai are de disputat 3 meciuri acasă şi unul singur în deplasare, la Constanţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali se bazează şi pe fanii FCSB-ului din Constanţa. El se aşteaptă ca aceştia să vină să susţină în tribune echipa lui la meciul cu liderul campionatului, Farul.

Gigi Becali consideră că FCSB are prima şansă la titlu!

La ora asta prima şansă este a noastră.

Nu spun că nu vreau să desconsider. Nu mai spun nici „Lăsaţi-mă să ne pregătim de Liga Campionilor”, alea erau glume.

Noi avem 3 meciuri acasă, avem numai unul în deplasare, care şi ăla e acasă. La Constanţa jumate sunt fecesebişti. Avem 3 meciuri acasă… Normal este să batem. Eu zic că prima şansă e a noastră, aşa cred. De asta avem prima şansă (n.r.: că a fost etapa perfectă pentru FCSB).

Reclamă

Lui Sorescu mi se pare că îi schimbă postul. Am vorbit cu Charalambous, aşa mi-a zis. A zis că e păcat ca un jucător de 20 de ani să fie rezervă. Pe Sorescu el îl vede mai mult aripă, stânga-dreapta. I-am zis: „Fă, mă, ce vrei”. Dacă el a adus-o aici (n.r.: pe FCSB în lupta pentru titlu).

Am vorbit cu Charalambous prin MM, nu l-am sunat să-l felicit”, le-a spus Gigi Becali jurnaliştilor veniţi la palatul deţinut de milionar în centrul Capitalei.

Gigi Becali spune că CFR Cluj nu a fost slabă cu Rapid

Gigi Becali consideră că faptul că Rapid a jucat acasă cu CFR Cluj a contat enorm în rezultatul meciului de ieri. Rapid – CFR Cluj s-a încheiat 3-1.

Reclamă 4 / 0/3

În Giuleşti e greu să câştigi, e stadionul la 2 metri, e gălăgie mare. Nu mai e ce era CFR, dar nu a fost slabă. Golurile alea au fost date pentru noi.

De ce vreau să mă retrag? Emoţia. Când eram tânăr, suportam. Spre final m-a luat emoţia. Ieri şi azi n-am fost la biserică, m-am trezit la 10. M-a obosit (n.r.: meciul). Încercam să mă controlez”, a mai declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a anunţat că se va întâlni cu Răzvan Burleanu

Gigi Becali a anunţat că se va întâlni cu Răzvan Burleanu. Milionarul a precizat că a fost sunat de Mihai Stoichiţă şi că se va duce să se întâlnească cu preşedintele FRF.

I-am răspuns (n.r.: cu blaturile). Dacă voiam să fac blat făceam un blat cu Iaşi. Dacă voiam să fac blat, făceam cu Buzău. A dat Bunică gol. Nu era a mea? (n.r.: Gloria Buzău). Nu erau toţi jucătorii mei? Am zis ‘Nu, mă, să joace corect’. Şi uite că Dumnezeu mi-a ajutat.

M-a sunat Stoichiţă aseară. I-am zis că o să vin să vorbesc cu el (n.r.: cu Burleanu), dar nu de fotbal. Eu o să mă duc să vorbesc cu el ca un tată. Ca părinte îi dau un sfat: ‘Apără-ţi tara ta cu demnitate’. Aici nu mai e vorba de ce avantaje îţi face ala, naşul lui Vassaras. Că naşul lui Vassaras din prima căsnicie este secretarul general al UEFA. Aici nu e vorba de cariera ta sau a mea, e vorba de demnitatea unui neam.

Eu o să fac asta, o să fac manifestaţii împotriva lui (n.r.: a lui Vassaras) şi petiţii la toate instituţiile statului, că nu vine un singur om să batjocorească o naţiune.

Nu sunt duşmănos, sunt mai bătrân, bine, mă, vin eu (n.r.: să se întâlnească cu Burleanu). Am fost o dată, mă mai duc o dată. Nu am orgolii, mă duc. Dacă îl dă afară pe Vassaras mai discutăm de fotbal şi îl învăţ cum trebuie să conducă. E tânăr, nu trebuie să-i fie ruşine.

Reclamă

El nu e om rău, dar dacă ai în jurul tău 7-8 oameni care te învaţă la rău… El băiat deştept este. Numai că trebuie să înţeleagă nişte noţiuni despre cum se conduce o instituţie. El crede că e conducător, dar nu e, e doar băiat bun. El are o mentalitate din asta mondialistă, cu vrăjeală mondialistă, corporatistă. Dacă eşti în România trebuie să conduci o instituţie după principiile neamului tău şi ale ţării tale. Simplu, vorbind…”, a spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat Vezi toate știrile
Citește și