Închide meniul

Gigi Becali, despre faza controversată din Sepsi – CFR: „Mai aveau puțin și o scoteau din nou din poartă. S-a făcut dreptate”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 decembrie 2023, 11:58

Gigi Becali, despre faza controversată din Sepsi – CFR: „Mai aveau puțin și o scoteau din nou din poartă. S-a făcut dreptate

Gigi Becali, despre faza controversată din Sepsi - CFR

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a vorbit despre faza controversată din Sepsi – CFR Cluj. Formaţia covăsneană s-a impus cu 2-1, dar golul din minutul 85 al lui Damaşcan a fost marcat după ce Rondon s-a aflat în poziţie de offside la construcţia fazei. Chiar dacă momentul a fost analizat de VAR, golul a fost validat, iar Kyros Vassaras a recunoscut a doua zi eroarea uriaşă a arbitrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După înfrângerea celor de la CFR Cluj, FCSB a rămas la 8 puncte distanţă în fruntea clasamentului.

Gigi Becali, despre faza controversată din Sepsi – CFR Cluj

Patronul celor de la FCSB susţine că s-a făcut dreptate în meciul dintre Sepsi şi CFR Cluj, făcând referire la meciul pe care FCSB l-a disputat în Gruia, când golul lui Florinel Coman a fost anulat. Mai mult, Becali susţine că reuşita celor de la Sepsi a fost valabilă:

„Eu am declarat că va face Dumnezeu dreptate. Am zis: ‘O să facă Dumnezeu dreptate’. Și aseară a făcut-o și mai bine la ce s-a întâmplat cu Sebastian Colțescu. Nu ni s-au luat două puncte? Cum să anulezi golul și să scoți mingea din poartă?

Aseară mai aveau puțin și scoteau din nou mingea din poartă. ‘Domne, că e ofsaid’. În primul rând, uită-te bine acolo. Este adevărat că jucătorul e în ofsaid, dar nu ați luat momentul când dă mingea.

Reclamă

Deja jucătorul se retrage un metru în spate când primește mingea. Mă refer la Rondon. Când a primit mingea s-a retras un metru sau doi în spate. Nu e acela momentul.

Ei au tras liniile când nici nu era vorba să lovească mingea ceilalți, să o primească. Mai aveau puțin și o scoteau din poartă iar. Căutau pe acolo, iar voiau să scoată mingea din poartă. S-a făcut dreptatea. Am zis că face Dumnezeu dreptate și a făcut-o”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Kyros Vassaras a sancţionat 3 arbitri după ce Sepsi a marcat golul victoriei cu CFR din offside: „Prezint scuze celor afectaţi”

Kyros Vassaras a sancţionat 3 arbitri după ce Sepsi a marcat golul victoriei cu CFR din offside. Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a făcut anunţul pe site-ul FRF.

Reclamă 4 / 0/3

„Imediat după fluierul de final al meciului Sepsi OSK – CFR Cluj, disputat duminică, 17 decembrie, CCA a obținut imediat toate informațiile și a intrat în posesia imaginilor din camera VAR pentru a analiza cu atenție faza în urma căreia Sepsi a marcat minutul 85.

Ca urmare a analizei făcute a rezultat că s-a comis o eroare. Linia albastră a fost atribuită atacantului, iar cea roșie fundașului. Cu toate că cel care atribuie liniile este operatorul de reluări care face parte din echipa tehnică VAR, arbitrul VAR și asistentul VAR nu pot fi absolviți de vină, ei nerealizând eroarea comisă, deși foarte bine au observat o posibilă poziție de ofsaid. De asemenea, arbitrul asistent, chiar dacă ofsaidul a fost unul mic, nu ușor de sesizat în dinamica fazei, va suporta și el consecințele.

Am avut deja o primă discuție în cadrul CCA și am decis să înlocuim toți cei trei arbitri de la viitoarele delegări. De asemenea, vom avea în perioada următoare o întâlnire cu echipa tehnică pentru a vedea cum putem evita pe viitor astfel de greșeli.

În concluzie, golul a fost marcat din ofsaid, o eroare regretabilă a brigăzii de arbitri, motiv pentru care doresc să prezint scuze, în numele CCA, celor afectați de această greșeală!”, a transmis Kyros Vassaras pentru frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și