Închide meniul

Gigi Becali face schimbările la FCSB și Ion Crăciunescu se distrează copios pe seama situației de la club. ”Am găsit o explicație”

Dan Roșu Publicat: 17 aprilie 2022, 10:03

Gigi Becali face schimbările la FCSB și Ion Crăciunescu se distrează copios pe seama situației de la club. ”Am găsit o explicație”

Gigi Becali dictează tot la FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

  • Gigi Becali face schimbările la FCSB
  • Ion Crăciunescu, ironic la adresa situației de la clubul lui Becali

Gigi Becali s-a obișnuit să ia mai multe decizii în locul antrenorilor de la FCSB. Ion Crăciunescu s-a amuzat de situația de la echipa din Berceni, făcând aluzie la ultima declarație făcută de Anton Petrea, care a dezvăluit că ”nu prea mai doarme nopțile”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am găsit o explicație pentru care nu face schimbările. Spune că nu doarme foarte bine în ultima vreme deci nu poate să le viseze. În schimb, domnul Becali, care doarme foarte bine, le visează și poate să le și facă”, a spus Ion Crăciunescu, citat de digisport.ro.

Gigi Becali face schimbările la FCSB

Gigi Becali se implică de ani buni la echipă, atunci când vine vorba de primul 11 sau de schimbările făcute în timpul meciurilor. Anton Petrea reușește să lucreze cu patronul roș-albaștrilor chiar și în aceste condiții ”speciale”. Tocmai de aceea, vicecampioana vrea să îl țină și pentru sezonul viitor.

Reclamă

„Petrea pleacă de la FCSB dacă vrea! Şi acum, şi după meciul cu CFR, şi la finalul campionatului. Cum a fost la finalul campionatului trecut. Gigi Becali nu se bagă. În afară de meciul cu Farul, n-am avut niciun meci în care să fim sub adversari. Cu Farul a fost relevant, pentru că nu ştiam ce e cu noi, dar se pare că eram gripaţi şi noi nu ştiam.

Mi-am adus aminte că Dumitru Dragomir a zis că ştie el că Croitoru e antrenor la FCSB. Nu se negociază, nu ştie el. Dacă tu crezi că spun doar să mă aflu în treabă… Dacă Petrea vrea să plece, pleacă. Până în vară. Clubul îi va prelungi contractul, dacă vrea. Dacă pierde toate meciurile, poate ajungem pe locul cinci. Atunci, da, sunt şanse”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă

Toni Petrea, anunţ despre viitorul său la FCSB

Toni Petrea a anunţat, chiar înaintea derby-ul cu CFR Cluj, că va lua o decizie cu privire la viitorul său pe banca celor de la FCSB. Gigi Becali ar vrea ca antrenorul să continue, chiar dacă nu va lua titlul.

Toni Petrea are contract cu echipa lui Gigi Becali până la finalul sezonului. Antrenorul nu s-a decis dacă va continua şi sezonul viitor, iar un răspuns final îl va da după ultimul meci din playoff.

„Eu am semnat contractul până la sfârşitul acestui sezon. Faptul că se fac speculaţii, nu am ce să zic. Eu mă concentrez pe finalul acesta de sezon, vreau să le câştig pe toate meciurile şi voi vedea dacă vom câştiga titlul. Iar atunci o văd ce o să fac. E prematur să spun dacă voi pleca sau nu voi pleca, eu mă concentrez pe aceste meciuri„, a spus Toni Petrea înainte de CFR Cluj – FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj – FCSB, meciul de titlu din etapa a cincea a play-off-ului, se dispută duminică, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!