Închide meniul

Gigi Becali i-a dat ordin lui Mihai Pintilii! Jucătorul care trebuie să joace în FC Argeș – FCSB

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 26 februarie 2023, 16:42

Gigi Becali i-a dat ordin lui Mihai Pintilii! Jucătorul care trebuie să joace în FC Argeș – FCSB

Cristi Tănase și-ar dori să fie secundul lui Mihai Pintilii la FCSB

Mihai Pintilii / Hepta

Gigi Becali i-a dat ordin lui Mihai Pintilii, înaintea meciului FC Argeș – FCSB. Patronul vicecampioanei s-a implicat din nou în alcătuirea primului „11”. Becali i-a transmis antrenorului „din umbră”, Pintilii, pe cine vrea să vadă neapărat în echipa de start, la partida din Trivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FC Argeș și FCSB, din etapa a 27-a din Liga 1, se joacă astăzi, de la ora 20:30, și poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali i-a dat ordin lui Mihai Pintilii! Jucătorul care trebuie să joace în FC Argeș – FCSB

Înaintea meciului de la Pitești, Gigi Becali n-a stat pe gânduri și i-a transmis un mesaj clar lui Mihai Pintilii. Potrivit digisport.ro, finanțatorul FCSB-ului le-a comunicat celor din staff-ul tehnic că vrea ca Joyskim Dawa să înceapă titular duelul cu FC Argeș.

Fundașul camerunez n-a mai evoluat la FCSB de 3 meciuri, iar Becali îl vrea acum înapoi în primul „11”.

Dawa a lipsit în ultimele 3 partide ale roș-albaștrilor. În meciul cu CFR Cluj a fost suspendat, în cel cu FC Voluntari a absentat din cauza problemelor familiale, iar la duelul cu Universitatea Craiova a rămas pe banca de rezerve.

Reclamă

Joyskim Dawa ar urma să fie titularizat în locul lui Iulian Cristea. Fundașul de 28 de ani a revenit recent în echipa de start, după accidentarea suferită în iunie 2022.

Cristea a fost titular în ultimele 3 meciuri din Liga 1, dar l-a dezamăgit pe Gigi Becali.

„Cristea, dă, bă, cu capul! Tot timpul sare la cap cu capul în jos. De-aia nu joacă. Și de acum nici n-o să joace”, a anunțat Gigi Becali, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Iulian Cristea a fost cel care a deviat mingea în proprie poartă, la golul egalizator al oltenilor, din prelungiri.

Echipa probabilă a FCSB-ului, pentru meciul cu FC Argeș:

  • Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Edjouma, Șut, Olaru – Popescu, Compagno, Coman

Decizia luată de Gigi Becali, înainte de FC Argeș – FCSB

Decizia luată de Gigi Becali, înainte de FC Argeș – FCSB, are legătură cu suspendările lui Andrei Cordea și David Miculescu. Astfel, Florinel Coman și Tavi Popescu vor evolua din nou în aceeași echipă.

Numai că patronul a decis să îi schimbe din nou postul lui Tavi Popescu. Conform fanatik.ro, ”perla” din Berceni va evolua în flancul drept, în locul lui Cordea, în timp ce ”Mbappe” va rămâne în partea stângă.

Rămâne de văzut ce randament va da Popescu, cel care, în acest sezon, a mai jucat și în poziția de inter stânga, una în care a fost nevoit să facă mai mult faza defensivă, în locul lui Darius Olaru, în FCSB – Universitatea Craiova 1-1.

Pe de altă parte, decizia lui Becali de a-l plimba pe mai multe posturi pe Popescu a fost una contestată de Dumitru Dragomir. Autor al 10 goluri sezonul trecut, Octavian Popescu are cifre sub aşteptări în această ediţie de campionat. A reuşit numai două goluri şi a oferit 6 pase decisive.

„Vor să-l strice definitiv pe Octavian Popescu. Lăsați-l bă că nu poate să joace decât bandă stânga. Tactic, este cel mai bun de bandă stângă din țara asta. Fundașul de pe partea lui nu centrează niciodată și de acolo e jucător care scoate adversar din joc, dă pase filtrante. Când îi aud pe marii specialiști… Nu este jucător de centru. Îl strică și pe ăsta. Sunt în stare să-l strice.

Reclamă

Gigi Becali are un duhovnic de care ascultă. Un popă deștept, dacă poate să-l domine pe Gigi îți dai seama că e un popă deștept. Îl are de mult. Este din zonă, se duce și îi cere părerea în toate.

El hotărăște, dar nu îl influențează nimeni. Dacă-l mai mută de multe ori îl fac praf pe Octavian Popescu. Bineînțeles că nu s-a simțit bine. Mi s-a părut de nota 5 și el și Coman. Ori îl lasă să joace acolo. Domne, și pe Mutu l-au încercat în altă parte, dar Mutu, randamentul cel mai mare l-a dat tot acolo, în partea stângă”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali i-a dat ordin lui Mihai Pintilii
  • Jucătorul care trebuie să joace în FC Argeș – FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:18 LIVE VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și