Închide meniul

Gigi Becali pregătește „curățenia” de iarnă la FCSB! Renunță gratis la 4 jucători: „L-am sunat pe Hagi!”

Cosmin Cioboată Publicat: 16 decembrie 2022, 8:20 / Actualizat: 16 decembrie 2022, 10:20

Reclamă
Gigi Becali pregătește „curățenia de iarnă la FCSB! Renunță gratis la 4 jucători: „L-am sunat pe Hagi!

Gigi Becali, declarație sinceră despre averea pe care o are

Gigi Becali este patronul de la FCSB / Hepta

Gigi Becali pregătește „curățenia” de iarnă la FCSB. Vicecampioana României a fost învinsă de CFR Cluj, scor 0-1, în restanța din etapa a 9-a a Ligii 1, iar patronul roș-albaștrilor a răbufnit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a anunțat, în direct la TV, că va renunța la 4 jucători în următoarea perioadă de transferuri.

Gigi Becali pregătește „curățenia” de iarnă la FCSB!

Marco Dulca, Radu Boboc și Andrei Dumiter se aflau deja pe „lista neagră” a latifundiarului din Pipera. Acum, și Billel Omrani a căzut în dizgrația patronului FCSB.

Gigi Becali a dezvăluit că l-a contactat deja pe Gică Hagi pentru a-i propune să-l primească pe Radu Boboc înapoi la Farul. Finanțatorul roș-albaștrilor este dispus să renunțe gratis la jucătorii respectivi, în ciuda faptului că a plătit sute de mii de euro pe ei.

„Vreau să mai scap de Dulca, de Boboc și de Dumiter. L-am sunat pe Gică, nu mi-a răspuns, l-am pus pe Vali (n.r. – Valentin Argăseală) să discute cu Iașko (n.r. – directorul sportiv de la Farul) dacă-l vrea pe Boboc. Eu i-l dau gratis, am dat 350.000, îl dau gratis.

Reclamă

Pe Dulca am dat 250.000, îl dau gratis, mai este Dumiter, pe care am dat 350.000 și-l dau gratis. Nu sunt eu băiat bun? Dau bani, îl țin șase luni și ți-l dau înapoi.

Ce să fac cu el? (n.r. – despre Omrani). Ce să mai fac cu el? Era dorința mea, dar la mine nu reziști mult”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Potrivit eurosport.ro, Gigi Becali va mai renunța în această iarnă și la Răzvan Oaidă și Bogdan Rusu. De asemenea, Ianis Stoica n-a mai prins echipa de mai bine de o lună și a fost cedat sub formă de împrumut la U Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali i-a umilit pe Leo Strizu și Mihai Pintilii, după FCSB – CFR Cluj 0-1

Gigi Becali i-a umilit pe Leo Strizu și Mihai Pintilii, după derby-ul FCSB – CFR Cluj 0-1. Patronul roș-albaștrilor a criticat o decizie luată de cei doi responsabili de la conducerea echipei.

Gigi Becali s-a enervat că Pintilii și Strizu nu l-au inclus pe banca de rezerve și pe Andrei Dumiter. Latifundiarul din Pipera crede că Dumiter putea să rezolve meciul în absența accidentatului Andrea Compagno.

„Eu habar nu aveam că Dumiter nu e în lot! În pauza meciului am aflat. De ce? Dar ce pot să fac eu, sunt om, nu pot să controlez tot. Nu am ce să fac! Când vezi o tâmpenie ca asta… îl ţinem pe Cristea, îl ţinem pe Bouhenna pe bancă. Doamne fereşte!

Până acum n-am controlat rezervele, acum o să controlez și rezervele. Dumiter dădea gol de-aici, doar Coman e incapabil să dea gol de-acolo”, a spus Gigi Becali, conform primasport.ro. 

În urma succesului de pe Arena Națională, CFR Cluj a acumulat 44 de puncte, tot atâtea câte are și liderul Farul, însă ardelenii sunt dezavantajați de meciurile directe cu echipa lui Gică Hagi. De cealaltă parte, FCSB a rămas pe poziția a patra, cu 35 de puncte.

Gigi Becali l-a distrus pe Florinel Coman

Florinel Coman a irosit o ocazie uriașă pentru FCSB în minutul 75, când a șutat direct în Scuffet din situație de unu versus unu. Ratarea lui Coman l-a scos din sărite pe Gigi Becali!

“Dacă ratezi din 5 metri cu poarta goală, nu poți câștiga meciul. Dacă noi nu dăm cu capul din faze fixe… nu putem să câștigăm, n-ai cum! Eu cred că e chestiune de jucători, poate și de antrenat, e posibil, nu știu.

Reclamă

M-a nemulțumit că dacă ai mingea și ești liber cu portarul tu dai în portar. Până la urmă și Vlad, despre care spune cineva că a jucat bine… aia era minge de prins, ce faci mă? Ia uitați-vă la faza lui Coman.

Și eu dădeam gol la faza aia, Doamne ferește, să n-ai forță să dai în minge. Dai pasă la portar din 7 metri? El dinaintea fazei dormea pe teren, se plimba, s-a trezit cu mingea la picior, de-aia a ratat”, a spus Gigi Becali, conform primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
Vezi toate știrile
Citește și