Închide meniul

Gigi Becali, verdict despre transferul forţat de Gică Hagi la Farul: „Nu pot să mă bag peste el! Şi aşa au probleme!”

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2023, 19:09

Reclamă
Gigi Becali, verdict despre transferul forţat de Gică Hagi la Farul: „Nu pot să mă bag peste el! Şi aşa au probleme!

Surpriză în lotul FCSB-ului

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a oferit un verdict despre transferul forţat de Gică Hagi la Farul. „Regele” încearcă să-l readucă la echipă pe Louis Munteanu, iar patronul de la FCSB a transmis faptul că nu se bagă peste mutarea pe care o încearcă naşul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a revenit în această vară la Fiorentina, după ce în sezonul trecut a fost îmrpumutat de Farul. Gică Hagi încearcă să-şi mai asigure serviciile atacantului de 21 de ani şi în acest sezon.

Gigi Becali, verdict despre transferul forţat de Gică Hagi la Farul

Gigi Becali a aflat de interesul celor de la Farul pentru Louis Munteanu, şi a declarat, ferm, că nu este interesat de atacantul de 21 de ani. Patronul de la FCSB a ales să facă un pas în spate, deoarece vrea să evite orice potenţial conflict cu Gică Hagi.

De asemenea, Becali a mai transmis faptul că Farul nu va mai avea nicio şansă la titlu în acest sezon, mărturisind că Hagi a scos maximum din jucătorii pe care i-a avut la dispoziţie în sezonul trecut.

„(n.r. – întrebat dacă e interesat de Louis Munteanu). Nu pot să mă bag peste Gică. Nu mă bag peste Gică. Şi aşa are el problemele pe care le are, îmi mai fac şi eu probleme cu naşul? Nu mă bag. Măcar să mai aibă o speranţă (n.r. – să-l aducă pe Munteanu).

Reclamă

Nu se mai poate bate cu noi, nici nu CFR nu cred că se bate, nici cu Craiova. E munca lui. A scos untul din lapte, pe tot l-a scos, a scos smântâna. Jucătorii sunt cai, dar nu sunt pursânge. Cât să mai tragi? Atât pot ei”, a declarat Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Gică Hagi vrea să facă un nou transfer la Farul! „Regele” forţează revenirea lui Louis Munteanu

Gică Hagi vrea să facă un nou transfer la Farul. „Regele” forţează împrumutul lui Louis Munteanu la formaţia campioană, după ce atacantul a revenit în această vară la formaţia de care aparţine, Fiorentina.

Oficialii italieni încă nu s-au decis în privinţa lui Munteanu, şi astfel Gică Hagi vrea ca atacantul să joace şi în acest sezon la Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Ciprian Marica, acţionarul minoritar al celor Farul, a confirmat interesul pentru Louis Munteanu. Constănţenii îl vor tot sub formă de împrumut pe atacantul de 21 de ani.

„Noi ne-am accentuat ideea de a îl lua împrumut din nou încă de la finalul sezonului, dar acum vedem ce va fi. În continuare îl dorim, însă totul depinde de planurile pe care le are Fiorentina, unde vrea să îl împrumute dacă asta va face.

Am văzut și eu în presă că vrea iar să îl împrumute, dar deocamdată nu am primit răspuns din partea Fiorentinei, încă de când s-a întors Munteanu în Italia așteptăm răspuns.

Așa cum a spus și Gică la finalul sezonului trecut, Farul îl vrea în continuare pe Munteanu”, a declarat Ciprian Marica, pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și