Închide meniul

Ianis Stoica, în vizorul unui club din Franța! Gigi Becali poate da o lovitură de răsunet în ultimele ore ale perioadei de transferuri

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 31 august 2022, 15:56

Ianis Stoica, în vizorul unui club din Franța! Gigi Becali poate da o lovitură de răsunet în ultimele ore ale perioadei de transferuri

Ianis Stoica, aproape de lovitura carierei

Ianis Stoica, în tricoul lui FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ianis Stoica a intrat în vizorul unui club din Franța. Este vorba despre Grenoble, formație care evoluează în Ligue 2. Potrivit gsp.ro, gruparea din Hexagon este interesată de atacantul de 19 ani al vicecampioanei României și ar putea forța un transfer în ultimele ore ale perioadei de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali își freacă palmele de bucurie la gândul că ar putea da o nouă lovitură de răsunet pe piața transferurilor.

Ianis Stoica, în vizorul unui club din Franța! Grenoble, pe urmele puștiului de la FCSB

Conform sursei citate, oficialii lui Grenoble au rămas impresionați de calitățile lui Ianis Stoica și au trimis o scrisoare către FCSB pentru a afla în ce condiții l-ar putea transfera pe puștiul de 19 ani.

Cele două cluburi vor trebui să se grăbească la negocieri, ținând cont că au rămas mai puțin de 48 de ore până la finalul ferestrei de mercato. Perioada de transferuri se închide joi, pe 1 septembrie, la miezul nopții.

Grenoble se află pe locul 10 în liga a 2-a din Franța, cu 9 puncte, după primele 6 etape. Clubul din Hexagon, înființat în 1911, are o valoare totală a lotului de 12,9 milioane de euro.

Reclamă

Ianis Stoica a prins tot mai puține minute la FCSB în ultima vreme. Nicolae Dică l-a folosit numai 13 minute în ultimele 5 meciuri. În ultima partidă din campionat, cu FC Hermannstadt, tânărul atacant a fost lăsat pe bancă, marcând o premieră în actuala stagiune.

Ianis a fost crescut la academia FCSB-ului și, de-a lungul carierei, a mai evoluat sub formă de împrumut la Dunărea Călărași, Petrolul, Metaloglobus și CSM Slatina.

Cotat la 1 milion de euro de transfermarkt.com, Ianis Stoica a marcat 10 goluri și a expediat 5 assist-uri în 49 de apariții pentru FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, „ademenit” să-l transfere pe Victor Dican, „perla” lui FC Botoșani

Gigi Becali poate da marea lovitură cu transferul noului puști-minune din Liga 1. Este vorba despre Victor Dican, fundașul de 21 de ani de la FC Botoșani. Patronul FCSB îl urmărește îndeaproape pe tânărul jucător, căruia Valeriu Iftime i-a făcut o prezentare spectaculoasă.

Finanțatorul clubului moldovean este convins că Dican va deveni unul dintre cei mai buni jucători din fotbalul românesc.

Iftime consideră că, după ce va mai acumula experiență la nivelul Ligii 1, Victor Dican va face furori în linia defensivă. Iar când momentul va veni, există șanse mari ca Gigi Becali să forțeze și mai tare transferul său la FCSB.

Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru AS.ro, Valeriu Iftime a explicat că fundașul de 21 de ani are nevoie să învețe în continuare de la Kevin Boli, partenerul său din centrul defensivei.

„Dacă e o ofertă bună, de nerefuzat, atunci pleacă (n.r. – despre Kevin Boli). Dacă nu, eu oricum am nevoie de el ca să-l bage în formă pe Dican. Ar avea nevoie de un fundaș central cu experiență.

Dican, după 30 de meciuri în Liga 1, devine profesor universitar în fotbal, o să vedeți. Dar acum are nevoie de experiență și de fotbaliști cu experiență lângă care să joace”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru AS.ro.

La numai 21 de ani, Victor Dican a devenit deja o piesă de bază în primul „11” al lui FC Botoșani. „Perla” lui Valeriu Iftime a ajuns la FC Botoșani în această iarnă, de la U Cluj, în schimbul sumei de 100.000 de euro.

Reclamă

Dican a primit multă încredere din partea staff-ului și a coechipierilor, iar în noul sezon a fost integralist în toate cele 6 meciuri disputate de FC Botoșani.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și